Tribuna/Футбол/Блоги/Арсенал-Київщина/Олег Лутков: «У «Арсеналі» все було, немов у жахливому сні»

Олег Лутков: «У «Арсеналі» все було, немов у жахливому сні»

Новопризначений головний тренер «Титана» - про своє попереднє місце роботи.

Автор — Untitled
14 июля 2013, 14:10
1

- Олеже Анатолійовичу, почнемо з вашого призначення. Після "Арсеналу" безробітним ви залишалися недовго. Як виник варіант із армянським клубом?

- Усе просто: мені зателефонувало керівництво клубу й запропонувало очолити команду. Зустрілися, переговорили… Так, як мене все влаштовувало, я погодився.

- Інші варіанти працевлаштування не розглядали?

- Чому ж? Були й інші запрошення. Кликали очолити одну з команд, але за кордоном. Та навіщо їхати за межі України, коли всі умови для плідної роботи створені тут.

- Можливо, вам і неприємно згадувати, та все ж поцікавлюся: чим завершилася історія вашого перебування на містку білоцерківського "Арсеналу"? Знаю, збиралися скаржитися в судові інстанції…

- Буду відвертим: я навіть не знаю, чи існує мій контракт із білоцерківцями й де він. Нехай це залишиться на совісті тих людей, які керували клубом. Там відбувалося багато незрозумілих речей. Обіцяли одне, а на практиці вийшло все інакше. Довгоочікуваних фінансових уливань так і недочекалися. Узагалі не хочеться зайвий раз згадувати про цей етап у моїй тренерській кар’єрі. Усе було, немов у жахливому сні.

- Тоді повернімося до сьогодення. Як пройшло знайомство з новою командою?

- Цей колектив мені добре знайомий. Останній матч на тренерському містку "Арсеналу" провів саме проти "Титана" (1:1). Отой поєдинок проводили у Щасливому, що під Києвом. Після того мав змогу переглянути ще кілька ігор у відеозаписах. Команда справила хороше враження за підбором виконавців і за умовами роботи в клубі. Одразу помітно, що керівництво робить усе можливе для розвитку свого ФК.

- "Титан" минулого сезону фінішував на 12 місці. Недавно в коментарі каналу "Футбол" ви сказали, що хочете створити команду, яка перебуватиме на горі турнірної таблиці. Як цей задум збираєтеся втілювати в життя?

- Виходити на поле й у чесній боротьбі здобувати перемоги. Днями вже завершимо доукомплектацію колективу. Цим етапом роботи задоволений. Залишається ще одна проблемна позиція, але найближчим часом і це питання вирішимо.

- Тобто з нового сезону ми побачимо модернізований "Титан"?

- Так категорично я би не говорив, адже склад надто суттєвих змін не зазнає. Багато гравців, які виступали минулого сезону, залишаться. Нині ж на перегляді в команді перебуває дев’ятеро виконавців. Із ними ще буде розмова, після чого, сподіваємося, підпишемо й контракти. Зрозуміло, що прізвища поки назвати не можу.

- Більшість команд першої ліги не може собі дозволити саме купувати гравців, віддаючи перевагу вільним агентам. "Титан" можна віднести до когорти більшості таких ФК?

- Так. Гравців ми не купували. Бо на трансферному ринку вистачало й кваліфікованих вільних агентів. Отож не було особливих проблем, аби як слід доукомплектувати команду досвідченими виконавцями. Деякі з них, до речі, мають досвід виступів у вищому дивізіоні.

- Коли очолили "Арсенал", то привели з собою мало не півкоманди, так би мовити, "своїх" гравців, які слідом за вами потім залишили Білу Церкву. Чи варто когось із таких бійців очікувати в Армянську?

- Так. Троє гравців, яких запрошував у "Арсенал", гратимуть і в "Титані". Це перевірені мною й досвідчені виконавці, яким повністю довіряю.

- Наостанок, не можу не поцікавитися завданнями на сезон.

- Поки що відповісти на це питання не можу. 5 липня закінчуємо етап підготовки, після чого гравці отримають кілька днів відпочинку. На 8 липня запланований збір команди та зустріч із керівництвом клубу. Тоді, гадаю, про все й дізнаємося.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты