Tribuna/Бокс/Блоги/AREDI agency/Реванш Уорда та Ковальова для чайників. Що треба знати про завтрашній бій за три чемпіонські титули

Реванш Уорда та Ковальова для чайників. Що треба знати про завтрашній бій за три чемпіонські титули

17 червня у Лас-Вегасі боксери зустрінуться вдруге.

Блог — AREDI agency
Автор — Aredi
16 июня 2017, 18:29
Реванш Уорда та Ковальова для чайників. Що треба знати про завтрашній бій за три чемпіонські титули

Вже завтра, 17 червня, у Лас-Вегасі відбудеться реванш між небитим чемпіоном світу за версіями WBO/WBA/IBF у напівважкій вазі американцем Андре Уордом (31–0, 15 КО) і екс–чемпіоном світу росіянином Сергієм Ковальовим (30–1–1, 26 КО).

Майбутній поєдинок є супер актуальним для сучасного світу боксу, адже результат першої зустрічі суперників у ринзі, а точніше його суперечливість, і досі є топовою темою серед шанувальників спорту.

19–го листопада 2016 року на «T-Mobile Arena» в Лас-Вегасі переможцем став фаворит букмекерів Андре Уорд, при чому одноголосним рішенням суддів - 114:113, 114:113, 114:113.Оцінки рефері зрозуміли далеко не всі, а росіянин навіть назвав вердикт абсурдом, просто на ринзі заявивши про своє бажання скористатися пунктом у контракті про реванш.

Тоді за статистикою силових ударів переміг саме російський боксер, хоча він і поступився американцю в точності. Але головним аргументом критиків вердикту суддів був той факт, що вже у 2 раунді, на той час чинний чемпіон відправив Андре в нокдаун.

Схоже, що перемогу Уорду принесла саме активність у заключних раундах, які прийнято називати чемпіонськими. Після падіння американця здавалося, що Ковальов доб’є претендента, але той зумів встояти і протягом бою все більше нав’язував чемпіону свою в’язку боротьбу, в якій відчував себе значно комфортніше, ніж у відкритому боксі.

Тепер, після понад піврічного марафону з образ та звинувачень (здебільшого з боку росіянина) боксери з’ясують стосунки вдруге.

Чемпіон світу Адоніс Стівенсон (28–1, 23 КО), який володіє титулом WBC в напівважкій вазі стверджує, що фаворитом другого поєдинку стане Андре:

"Ковальов відправив його на канвас, але згодом Уорд був кращим воїном, що і принесло йому перемогу".

Американський напів-середньоваговик Андре Берто (31-4, 24 КО) не сумнівається, що його співвітчизник та тезка переможе і в другому поєдинку:

"Я переконаний в тому, що вони обидва добре підготовлені, натреновані і мають мотивацію, яка їм дуже притаманна. Андре перебуває у своїй найкращій формі за всю боксерську кар’єру. Думаю, що він буде переконливішим і впевненішим, ніж у першому поєдинку. Бо тоді він тільки адаптовувався до свого опонента.

Андре виграє цей бій. Але і Ковальов хоче повернути собі свої пояси. Їм є, що доводити. Обом".Згодні з Берто і букмекери. Вірогідність перемоги Уорда вони оцінюють коефіцієнтом 1.85, в той час як на боксера з Челябинська пропонують поставити з коефіцієнтом 1.95.

Ковальов буде хоч не яскраво вираженим, але все ж андердогом завтрашнього реваншу. Він програв перший бій, йому 34, але він сповнений рішучості повернути собі титули, що у даній ситуації лише збільшить його і без того високий статус в історичному контексті.

Зазначимо також, що контракт на реванш не передбачає опції на обов’язковий третій поєдинок.

АРТЕМ КАНЯ

Другие посты блога

Все посты