Tribuna/Футбол/Блоги/Цитатник АПЛ/Keep calm - і дивіться АПЛ

Keep calm - і дивіться АПЛ

Про Маунта з Челсі, Юнайтед з Манчестера та інших загадкових звірів і їх поведінку - доречну і не дуже

Автор — gravitzapa
31 августа 2019, 18:12
1
Keep calm - і дивіться АПЛ

Про що тут буде йтися - насамперед про АПЛ.

Чому так? Бо цікавіше ліги зараз щось не видно. Хіба, може, китайська. Але то вже дуже задалеко і незрозуміло. У БундесЛіги (та й у французів також) - гарна картинка. Проте мені цікавішими видаються Саутгемптон з Норвічем, ніж навіть Баварія з яким-небудь Хоффенхаймом. Про Іспанію навіть і не згадуйте - якщо можна вигадати футбол нудніше, то тільки за межами Великої п'ятірки. Італія трохи краща в плані ненудності. Тому, можливо, Серія А буде час від часу займати свої кілька речень в моїх нотатках. Адже і Наполі, і Інтер - це досить цікаво (але не Ювентус - бікоз донт лайк іт, можна мене лаяти).

Чому саме зараз? Тому що Сетанта! Пробачте мою упередженість, але АПЛ на каналі з гучною назвою "Футбол" із напрочуд невдалими і непрофесійними коментарями умовних "малиновських" або кимось такого ж штибу - зовсім не те саме, що АПЛ на Сетанті із Джулаєм. Ооо... Дмитре! Лляй на нас свої знання й емоції. І мову - також лляй!

І що ж тут буде про АПЛ? Тут буде про команди і окремих гравців, буде про тренерів і суддів. А ще про технології. І про маркетинг - з букмекерами і пивом. Певно, і про вболівальників також. У першу чергу тут будуть мої власні, себто суб'єктивні,  враження про побачене і почуте. Вони можуть (і будуть) не співпадати з іншими, і місцями - кардинально.То й нехай. Або, навіть, так і краще буде.

Про що тут НЕ буде йтися - думаю, що можна трохи напружитися і спробувати обійтися без теми зачісок, татуювань та іншого непотребу на кшталт рожевенького взуття, тьху! Хіба, аби щоб тільки полаяти. Або полаятися від душі, трясця (дідько! бодай йому у поперек)!

То й почнемо із вражень, приємних і не дуже.

По-перше, Маунт з Челсі. Ще до старту сезону в АПЛ побачив його у парі матчів. Оце, думаю, буде новачок. Таки так! Нормально розпочав. Свіженький і наелектризований, як хлопці з Лідсу початку двотисячних! Це Флеш, якого схрестили із Джекі Чаном. Певно що Лемпарду потрібно з трійко таких самих маунтів, аби мріяти (боюся, що тільки мріяти) про першу четвірку. А чи багато ще Френку дадуть часу? Три матчі - і ненабагато більше очок, ой-ой...

По-друге, Юнайтед - він же ніякий, правда? Мені здається, це з-за того,  що Олє Гуннар намагається із Погба зробити щось типу Едгара Давідса, хай мене Бог простить. А той (Погба) його (Олє) ще й здуру слухається! Давідс (і гравці, подібні до нього) свого часу були цікавим явищем у футболі, але то було колись. Ще тоді, коли у нинішнього тренера Юнайтед не було мішків під очима. А ще в мене таке враження, що Манчестер все більш скидається на Динамо, кхе-кхе, з Києва. Ніби і молодих гравців підпускають до складу, і тренер "із системи клубу", а воно все не те. Як казав Коля Герасімов: "Вертер! Мнє би чєво-нібудь соврємєнного!"

Номер три - Сон, той, який Хин Мін. Був собі герой корейського сучасного епосу. Та й загув. Недивно, що з трьох матчів зіграв лише в одному. Та й "зіграв" - геть недоречне слово. Це був не Сон, а просто мара якась. Примара, привид, не було його зовсім. Прийом м'яча - як у, пробачте, бамбука. Пас віддати - то є дуже складно і неточно. Причому настільки неточно, що "мойа твойа ніхт нєпонімайт!". Поверніть справжнього Сона, нема сил бачити як старіє Хотспур.

Четверте - то любов. Себто, Ліверпуль. Чи можна із хорошого робити щось краще? Яволь! Безумовно, можна. Най все виходить у цих магічних стосунках німця з англо-бразило-нідерландсько-різноманітно-африканською сумішшю чудо-створінь. Професіональних, дисциплінованих і при цьому - абсолютно фестивальних. Лайк іт вері мач. Давайте мені ще Ліверпуля - хорошого і різного. Хай програли Суперкубок - будуть вмотивовані у чемпіонаті.

- Daß?

Приходьте на футбол. А є що сказати - ласкаво просимо у коментарі.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов