Tribuna/Футбол/Блоги/Sport life/Прес-конференція головного тренера «Динамо» Мірчі Луческу і капітана команди Сергія Сидорчука напередодні гри з АЗ

Прес-конференція головного тренера «Динамо» Мірчі Луческу і капітана команди Сергія Сидорчука напередодні гри з АЗ

14-го вересня, відбулася прес-конференція головного тренера Динамо Мірчі Луческу і капітана команди Сергія Сидорчука напередодні кваліфікаційного поєдинку Ліги чемпіонів проти АЗ. Прес-конференція пройшла на базі київського клубу в Кончі-Заспі.

Блог — Sport life
15 сентября 2020, 11:38
Прес-конференція головного тренера «Динамо» Мірчі Луческу і капітана команди Сергія Сидорчука напередодні гри з АЗ

14-го вересня, відбулася прес-конференція головного тренера "Динамо" Мірчі Луческу і капітана команди Сергія Сидорчука напередодні кваліфікаційного поєдинку Ліги чемпіонів проти АЗ.

Прес-конференція пройшла на базі київського клубу в Кончі-Заспі.

"Сподіваюся, що завтра наші хлопці покажуть високий рівень. Я впевнений в них, вони впевнені в мені. Зараз у моєму розпорядженні найкращі футболісти" – сказав Луческу

Також головний тренер сказав, що команда дуже мотивована та хоче перемогти, хоча протистояти АЗ буде важко. Зазначив, що вивчають слабкі сторони суперників і намагатимуться цим скористатися.

Сергій Сидорчук сказав, що вдома буде легше грати і ще краще, якби гра відбувалася б разом з вболівальниками, так як це великий плюс для команди.

На запитання, наскільки присутність вболівальників емоційно впливає на команду, відповів, що поступово вже почали звикати до такого стану. Але так, як перед командою стоїть задача потрапити до Ліги Чемпіонів, намагаються зосередитись лише на цьому.

По завершенню прес-конференція відбулося відкрите тренування на базі.