Tribuna/Бокс/Блоги/Let’s get ready to rumble!/56-й Конгрес WBC у Києві: для чого він проводиться та які сюрпризи для нас підготували організатори

56-й Конгрес WBC у Києві: для чого він проводиться та які сюрпризи для нас підготували організатори

З 30 вересня по 5 жовтня столиця України прийматиме 56-й конгрес Всесвітньої боксерської ради (WBC)

Автор — Anna Krivko
13 сентября 2018, 18:39
1
56-й Конгрес WBC у Києві: для чого він проводиться та які сюрпризи для нас підготували організатори

З 30 вересня по 5 жовтня столиця України прийматиме 56-й конгрес Всесвітньої боксерської ради (WBC)

Фанати боксу, журналісти та просто кияни із нетерпінням очікують на грандіозну подію – 56-й Конгрес WBC. Популярність цієї події настільки велика через те, що на неї завітають такі легендарні боксери, як Евандер Холіфілд, Леннокс Льюїс, Ерік Моралес, Геннадій Головкін та інші зірки боксу.

Крім цього, до Києва прилетять тренери, судді, промоутери, менеджери, президенти федерацій країн-членів WBC та інші боксерські функціонери. Загалом очікується близько 600 гостей з 160 країн світу. Звичайно, на конгресі буде присутній президент WBC Маурісіо Сулейман.

Що ж ці 600 гостей будуть робити протягом шести днів і навіщо вони приїдуть? Давайте детальніше розберемося, для чого проводяться такі конгреси й чим вони можуть бути цікавими для шанувальників боксу.

Професійна сторона

Конгрес скликається для того, аби зробити функціонування будь-якої сфери життя ефективнішим та якіснішим. Отже, конгрес WBC призначений, щоб поліпшити діяльність боксерського бізнесу. Саме для цього приїжджають люди, які працюють у боксерській сфері. Вони збираються на різноманітних конференціях, круглих столах і переговорах.

Наприклад, тренери у рамках конгресу можуть обговорити тонкощі підготовки боксерів до поєдинків, рефері можуть зібратися, аби поділитися своїм досвідом та вирішити різні спірні питання, що стосуються суддівства у боксі. Промоутери можуть оскаржити місце своїх боксерів у міжнародному рейтингу та намагатися довести, що їхні підопічні заслуговують на вищу сходинку. До речі, у конгресі братиме участь представник спортивного відділу телеканалу НВО, що також може вплинути на світ боксу.

Все це цікаво саме для функціонерів у боксерському бізнесі. А що можуть побачити фани боксу? Адже шанувальники хочуть бачити шоу, а не обговорювати суто робочі питання, у більшості з яких навіть не розбираються. Що ж, організатори конгресу не забули про вболівальників й готові запропонувати їм декілька яскравих видовищ.

Що цікавого для фанатів боксу

Головне, що захоплює, це кількість зіркових імен, які будуть присутніми у Києві. Зрозуміло, що доступу до конференцій та різних обговорень у звичайних людей не буде. Але кияни все ж таки зможуть побачити легенд боксу.

По-перше, для гостей будуть організовані спеціальні екскурсії містом, тому є шанс побачити зірок спорту просто на вулиці. Також 1 жовтня відбудеться церемонія відкриття конгресу. На Поштовій площі буде організована червона доріжка, по якій пройдуться відомі боксери та інші гості.

Ще один сюрприз для фанатів – це автограф-сесія із легендами боксу. Відбудеться вона в одному із торгових центрів Києва, отже треба не проґавити можливість сфотографуватися й взяти автограф у свого улюбленого боксера.

Наступна цікава подія – благодійний аукціон. В якості лотів будуть представлені боксерські рукавички із підписом Мухаммеда Алі, а також картина із зображенням легендарного поєдинку між Віталієм Кличком і Ленноксом Льюїсом. До речі, щодо бою Кличко – Люїс. Як ми вже знаємо, боксери домовилися про формат своєї зустрічі, тому із нетерпінням очікуємо це незабутнє шоу.

До числа найочікуваніших подій у рамках конгресу також належить ймовірна зустріч Олександра Усика і Тоні Беллью. За словами Аліни Шатернікової, організатори конгресу планують оголосити бій Усик – Беллью у Києві. Можливо, саме у столиці України й відбудеться перша дуель поглядів Олександра й Тоні.

Ще одна яскрава й важлива подія для шанувальників боксу – турнір «Разом з легендами», який відбудеться 2 жовтня у київському Палаці спорту. У рамках турніру пройдуть 4 титульних поєдинки за участі молодих боксерів.

Українець Карен Чухаджян, чемпіон світу серед молоді за версією WBO, битиметься за новий титул в його кар’єрі – пояс чемпіона світу серед молоді за версією WBC. 20-річний чемпіон світу WBC серед юніорів Раміль Гаджієв проведе бій за титул інтернаціонального чемпіона WBC у суперсередній вазі. Непереможеному Хасану Байсангурову належить захистити свій пояс інтерконтинентального чемпіона WBA у середній вазі. Четвертим титульним поєдинком стане бій Арама Фаніяна за титул інтерконтинентального чемпіона за версією WBC. Файткард буде доповнюватися.

На турнірі будуть присутні Холіфілд, Льюїс, Моралес та інші зіркові гості. Тому, вже можна сміливо планувати вечір 2-го жовтня.

Крім яскравих поєдинків для глядачів, цей турнір може принести багато корисного для молодих українських боксерів-професіоналів. Адже на вечорі боксу будуть присутні промоутери й менеджери з різних країн світу. Можливо, хтось із наших проспектів зацікавить їх й незабаром Україна отримає нових зірок боксу.

Отже, 56-й Конгрес WBC стане значною подією для боксерського світу та для шанувальників цього виду спорту. А ви чекаєте на нього?

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты