Tribuna/Легкая атлетика/Блоги/Камон, ран!/Підсумки року та бігові плани на 2022 рік

Підсумки року та бігові плани на 2022 рік

Хто сказав, що підсумки потрібно підбивати в кінці року? Перший повноцінний робочий тиждень надихнув на підсумковий пост року, що завершився. Хоча це більше схоже на дайджест бігових подій 2021 року, планів на 2022 рік та всього, що відбувалось у блозі.

Блог — Камон, ран!
12 января 2022, 16:05
4
Підсумки року та бігові плани на 2022 рік

Хто сказав, що підсумки потрібно підбивати в кінці року? Перший повноцінний робочий тиждень надихнув на підсумковий пост року, що завершився. Хоча це більше схоже на дайджест бігових подій 2021 року, планів на 2022 рік та всього, що відбувалось у блозі.

За 2021 рік вдалось пробігти 4042 км (відстань з Києва до Афін і назад) з загальним набором висоти 12 721 м. Сюди увійшли два марафони (Київ та Берлін), Забіг у вишиванках (10 км) та Wings for Life (30 км).

Як це було?

В кінці квітня вирішив взяти участь у Київ Євро Марафон, до останнього сподіваючись, що їм вдасться організувати фініш на НСК Олімпійський (не вдалось). Сам марафон пройшов на диво вдало і мені вдалось повторити свій найкращий результат (3:17).

Через два тижні, вже традиційно, взяв участь у Wings for Life. Це благодійним забіг, зібрані кошти з якого, йдуть на дослідження захворювання спинного мозку та пошуку ліків. Головна відмінність цього забігу полягає в тому, що ви біжите не до фінішної лінії, а від неї, поки вас не наздожене кетчер-кар або ви самі не вирішите зупинитись. У 2021 році мені вдалось пробігти 30 км.

Влітку був Забіг у вишиванках на дистанції 10 км, присвячений до Дня Незалежності України, а вже у кінці вересня я відправився до Берліну. Через два роки після виграшу у лотерею мені нарешті вдалось пробігти один із шести мейджорів світу.

В кінці року прийшли приємні новини з Чиказького марафону про виграш у лотереї. Тепер діло залишилось за малим - отримати візу США.

Камон, ран!

Щодо блогу, то активності було менше ніж хотілось би. Були спроби писати більше в статуси, спочатку про події у професійному світі легкої атлетики, потім про візуальну частину бігу та інше. Всі спроби провалились з тріском.

З тогорічних публікацій виділив би наступні: 

Плани на 2022 рік

В цьому році практично сформувався пул забігів, в яких точно візьму участь. Все почнеться з Київського півмарафону від RunUkraine, якщо проведенню не завадять коронавірусні обмеження.

Також в планах взяти участь у Wings for Life. І хоча в Україні цей забіг проводиться онлайн, у багатьох містах організовують трасу та пункти харчування. Можливо це буде чудовим приводом з’їздити в одне із міст України. Вже зараз доступна реєстрація у Києві та Івано-Франківську.

Наприкінці літа, разом з друзями, беремо участь в естафеті півзалізної дистанції триатлону від Triatman, що відбудеться у Сухолуччі. Мені дістався біговий етап (21 км).

Далі тільки дорога через Атлантичний океан до Чикаго. Якщо ж з візою виникнуть проблеми або проведення марафону буде під питанням, то можливо пробіжу марафон в Європі або десь в Україні.

Також в цьому році хочеться більше писати про біг у свій блог на Tribuna.com. Поки що для мене важливо визначитись з напрямом публікацій, тоді думаю буде простіше знаходити теми та ідеї. Якщо у вас є побажання, про що хотілось прочитати або ідеї для публікацій, буду радий ознайомитись.

Другие посты блога

Все посты