Tribuna/Легкая атлетика/Блоги/Камон, ран!/Як українські легкоатлети пристосовуються до нової реальності

Як українські легкоатлети пристосовуються до нової реальності

Перші погані новини й коригування сезону змагань для легкоатлетів почалось зі скасуванням чемпіонату світу у приміщенні, що мав відбутись в середині березня у китайському місті Нанкін. Тоді пандемія Covid-19 ще не дісталась Європи й решти світу

Блог — Камон, ран!
30 апреля 2020, 09:08
2
Як українські легкоатлети пристосовуються до нової реальності

Перші погані новини й коригування сезону змагань для легкоатлетів почалось зі скасуванням чемпіонату світу у приміщенні, що мав відбутись в середині березня у китайському місті Нанкін. Тоді пандемія Covid-19 ще не дісталась Європи й решти світу.

На жаль, далі був перенесений чемпіонат світу з півмарафону у польському місті Гдиня та Олімпійські ігри у Токіо, скасовано чемпіонат Європи у Парижі й багато чого іншого.

Як зреагували на ці події деякі з українських легкоатлетів та чим займаються в період карантину, дізнаємось за допомогою соціальних мереж.

Антон Грабовський (1500 м, 3000 м, 5000 м, 10 000 м)

Один з найактивніших українських легкоатлетів у соціальних мереж, який розповідає про життя професійного спортсмена й висвітлює власний тренувальний процес. Більшість часу Антон проводить у Кенії, де тренується й віддалено працює. Зараз він відновлюється після травми й досить спокійно сприйняв новини про скасування багатьох стартів.

На скасування стартів взагалі плювати, коли йде мова про те які можуть бути наслідки

Марина Бех-Романчук (стрибки у довжину)

Марина навіть на карантині продовжує радувати вболівальників гарячими фото, бере участь у різноманітних челенджах та сподівається на відновлення змагального сезону.

Не легкий час попереду! Але я сподіваюсь що змагальний сезон все-таки відбудеться

Ігор Оліфіренко (марафон)

Один з найшвидших марафонців України, який минулого року на Лондонському марафоні показав четвертий час у країні (2:11:55), закликає всіх залишатись вдома й продовжує тренуватись. До занять привернув навіть свого кота.

Зараз як ніколи, ми одна команда

Дар’я Михайлова (марафон)

Ще одна представниця української збірної, яка проводить свої збори у Кенії. Після повідомлення про перенесення Олімпійських ігор, сподівалась, що якщо й скасують авіасполучення, то добре було б опинитись на африканському континенті й продовжувати тренуватись.Її мрія здійснилась. Не дивлячись на не визначеність сезону 2020 року, Дар’я продовжує активну підготовку.

Змагань не буде, Олімпійських ігор не буде, та й взагалі виглядає так, що можуть закрити всі польоти! А я нормально налаштована. Тільки б до того моменту, коли все позакривають, опинитися в Кенії

Юлія Левченко (стрибки у висоту)

Юлія ніяк особливо не відреагувала у своїх соціальних мережах на перенесення Олімпійських ігор й практично скасований сезон цього року. Зате продовжує радувати своїх поціновувачів активністю попри карантин. Різноманітні челенджі, варіанти тренувань в домашніх умовах та веселі відео.

Ольга Ляхова (біг на середні дистанції)

Ольга, яка нещодавно домоглась справедливості й почне отримувати президентську стипендію за бронзову медаль чемпіонату Європи у приміщенні, разом з Дарією Михайловою та Антоном Грабовським проводить незаплановане міжсезоння у Кенії. Вона звісно була засмучена перенесенням ігор й мала велике бажання виступити у цьому році, але розуміє, що у ситуації яка склалась, не всі спортсмени мають можливість підготуватись.

Звичайно, дуже хотілося, щоб Олімпійські ігри, все-таки були у 2020 році. Але сталося, то що трапилося. І ми непідвладні це змінити

Сергій Смелик (спринтер)

Сергій, який спеціалізується в бігу на 100 м та 200 м, не такий активний у соціальних мереж, як його візаві по збірній, але зняв одне з вірусних відео цього карантину й вважає, що трішки гумору нам не завадить.

Другие посты блога

Все посты