Tribuna/Легкая атлетика/Блоги/Камон, ран!/Run and Drink: змагання, які об’єднує одна незвична деталь — вино

Run and Drink: змагання, які об’єднує одна незвична деталь — вино

Продовжуємо знайомитись з різноманітними біговими змаганнями, що проводяться в Європі.

Блог — Камон, ран!
17 сентября 2019, 17:39
4
Run and Drink: змагання, які об’єднує одна незвична деталь — вино

Продовжуємо знайомитись з різноманітними біговими змаганнями, що проводяться в Європі.

На цей раз хотілось б розповісти про змагання, які об’єднує одна незвична для деталь — вино. Нижче підбірка найвідоміших винних забігів з мальовничими трасами та веселими програмами.

Sherry Marathon (Іспанія, квітень)

Маршрут проходить через старовинні виноробні найбільш винного регіону Іспанії — Андалусії. Старт починається з міста Херес-де-ла-Фронтера й веде до місцевих виноградників. Саме тут виробляють відомий у всьому світі херес. Окрім сил на забіг, необхідно розрахувати свої можливості щодо дегустування.

Доступні дистанції: 42 км, 21 км та 14 км.

Purcari Wine Run (Молдова, серпень)

Забіг від найвідомішої виноробні Молдови по власному винограднику. Маршрут проходить по пересіченій місцевості й складає 10 км. Кожні 2 кілометри на бігунів чекають точки гідратації з романтичними назвами Sauvignon, Chardonnay, Pinot Grigio, Rose, де можна втамувати спрагу відповідним вином (або водою).

Istrian Wine Run (Хорватія, вересень)

Неймовірно щедрий забіг проходить щороку на західному узбережжі півострова Істрія. Переможці дистанції 42 км та 21 км отримують кількість вина у літровому еквіваленті відповідно до своєї ваги. Також всі учасники можуть продегустувати вино протягом всього маршруту - 17 точок гідратації на повній дистанції та 9 на половинці.

Marathon International du Beaujolais (Франція, листопад)

Марафон, що присвячений молодому французькому вину Божоле-нуво. Це не просто забіг, а справжнє свято з дегустаціями, маскарадом й великою вечіркою по закінченню. На вибір доступні марафон й естафета, півмарафон та 13 км.

EcoMaratona Chianti (Італія, грудень)

Забіг вздовж мальовничі виноградники та старовинні замки Тоскани по пересічній місцевості. Багатий вибір дистанцій — від марафону й півмарафону до 8 км прогулянки пішки. По закінченню організатори пропонують місцеве вино з щедрим набором закусок.

Другие посты блога

Все посты