Tribuna/Футбол/Блоги/Calcio Italiano /Тур несподіванок. Огляд 31 туру Серії А

Тур несподіванок. Огляд 31 туру Серії А

2 голи Беневенто, програш Інтера та Роми, нічия на Сан Сіро, перемога Лаціо і не тільки, 31 тур Серії А по-справжньому здивував результатами.

Блог — Calcio Italiano
Автор — kehl
10 апреля 2018, 14:28
Тур несподіванок. Огляд 31 туру Серії А

«Беневенто» - «Ювентус» (2:4)

Розпочався 19 тур матчем аутсайдерів турніру проти діючих чемпіонів, Ювентус приїхав розібратись з черговою командою з нижньої половини таблиці. Все ж  в цьому матчі не все було так просто, як здавалось. Попри те, що Дібала забив уже на 16 хвилині і серйогозного натиску від господарів ніхто не очікував, все ж через 10-15 хвилин Діабате пробив ворота Щесни,зрівнявши рахунок в матчі.  Господарі провели кілька небезпечних атак, кожна з яких була близька до взяття воріт туринців. Але перший тайм завершився вікторією туринців, на добавлених хвилинах арбітр призначив пенальті, яке впевнено реалізував Дібала, оформивши  дубль в першому таймі. Все ж по закінченні перерви господарі не здавались і їм вдалось забити ще, другий гол в матчі на рахунку Діабате, 2:2 і два дублі від кожної з команд. Протягом другого тайму скромні господарі не здавались і продовжували тиснути на ворота гостей, але за 15 хвилин до завершення матчу у ворота «Беневенто» був призначений  черговий пенальті, який вдруге в матчі реалізував Дібала, ще один гол прилетів під завершення матчу від екс-гірника Кости.

 Отже, чергова поразка «Беневенто», хет-трик від Дібали.  Перше місце для Юве в турнірній таблиці, «Беневенто» скоріш за все покине елітний девізіон, на даний момент в команди 13 пунктів, стільки ж потрібно для продовження боротьби.

Відеоогляд:

«Рома» - «Фіорентина» (0:2)

Ще один важливий матч проходив в Римі, де вовки приймали команду з Флоренції, команду яка протягом останніх 5 матчів здобула максимальну кількість залікових пунктів.  Цей матч не став виключенням, господарі провели багато часу в атаці, а також нанесли велику кількість ударів, але це не врятувало  і навіть не призвело до гола, фіалки впевнено реалізували свої моменти, а також зіграли бездоганно в обороні.  2 голи на рахунку гостей, Бенассі та Сімеона забивали в матчі. Рома після поразки опускається на 4 сходинку, пропускаючи вперед «Лаціо», а «Фіорентина» продовжує боротьбу за Лігу Європи та піднімається на 7 позицію.

Відеоогляд:

«Спал» - «Аталанта» (1:1)

Команда з Бергамо в черговий раз втрачає позиції в турнірній таблиці, минулого тижня команда Гасперіні програла в домашньому матчі проти Сампдорії, а в цей раз нічия зі «Спалом».

 Команда з Феррари реалізувала свій момент в середині першого тайму, Цьонек  вцілив у ворота Бергамо. Гості в першому таймі більше часу проводили в обороні, атака Аталанти прокинулась уже  в другому таймі, але забити з гри не вийшло, забили гості один гол, Де Рон відмітився з пенальті.

Чергова втрата пунктів, Аталанта опускається на 8 позицію, пропускаючи «Фіорентину» вперед, а от «Спал», залишається на 17 позиції.

Відеоогляд:

«Сампдорія» - «Дженоа» (0:0)

Генуезьке дербі було зіграно у вечірній час, кожен фанат італійського футболу очікував побачити цікавий і атакувальний футбол від обох команд, а також голів. Все ж обидві команди зіграли добре в захисті та  рахунок в матчі не відкрили.  Ближче до гола була «Сампдорія»,яка створила кілька небезпечних атак біля воріт суперника.  На «Луїджі Феррарі» зафіксовані нулі в одному з найгарячіших італійських дербі Італії. До речі, останній раз команди грали в безгольову нічию в далекому 2007 році.

Відеоогляд:

 

 

«Торіно» - «Інтер» (1:0)

Неділя розпочалась з несподіванок, де в Турині грали свій матч «Торіно» та «Інтер». Міланцям потрібно було відбирати очки, адже боротьба за місце в Лізі Чемпіонів продовжується, гості собі місця не гарантували.Команда Спалетті пропустила в середині першого тайму, Льяїч влучно поцілив у ворота Хандановіча. Після цього міланці були націлені на атаку і намагались забити, для того щоб зрівняти рахунок в матчі. Жодна з атак гостей так і не завершилась взяттям воріт, «Інтер» в черговому матчі втрачає очки і четверту позицію. Щодо «Торіно», то команда потроху піднімається вгору і буде намагатись нав’язати боротьбу суперниками за Лігу Європи, зараз туринці знаходяться на 10 позиції, 5 залікових пунктів відділяють їх від участі в євро кубках.

Відеоогляд:

«Наполі» - «К'єво» (2:1)

Неаполітанці в черговий раз показують невпевнену гру, в цей раз вони були в кроці від втрати важливих очок. В першому таймі, попри велику кількість моментів і повний контроль гри, господарям так і не удалось відкрити рахунок. Уже в другому таймі у ворота «К'єво» був призначений пенальті, реалізувати який не вдалось Мертенсу. Все йшло або до мінімальної перемоги неаполітанців або ж до нульової нічиї, але сталось те, що не очікувалось, веронці вийшли вперед, та ще й на  73 хвилині, точним був Стенпіньскі. Команда, яка бореться за Скудетто, пропустила від одної з найгірших команд другої половини сезону, не те, що очікувалось в матчі? Отож, «Наполі» взявся виходити з такої ситуації й продовжував тиснути на ворота гостей. Перший гол господарів прилетів на 90 хвилині, Мілік забив свій перший м'яч після важкої травми, а от на третій доданій хвилині господарям вдалося дотиснути воронців і команда Саррі вийшли вперед, завдяки голу Діавари.

Неймовірна розв'язка матчу, «Наполі» продовжує боротьбу за Скудетто, відрив від першої позиції зберігається в 4 очки. Щодо «Кєво», то команда посідає 15 сходинку і буде боротись за виживання, адже знаходиться в двох очках від зони вильоту.

Відеоогляд:

 

«Удінезе» - «Лаціо» (1:2)

Вольову перемогу в турі здобуло «Лаціо», яке протистояло «Удінезе», перемога над фріульцями відіграла велике значення, адже завдяки поразці «Інтера» та «Роми», команда Індзагі піднялась зразу на 3 позицію. Перший гол прилетів від Лазаньї, який забив уже на 13 хвилині матчу, римлянам вдалось відігратись в першому таймі, завдяки голам Іммобіле (26 хв) та Луїса Альберто (37 хв). В другому таймі голи не забивались,гострих моментів  команди не створили.

Отже, Іммобіле забиває свій 27 мяч за Лаціо і продовжує займати першу сходинку в рейтингу найкращих бомбардирів.

Відеоогляд:

 

«Мілан» - «Сассуоло» (1:1)

«Мілан» в цей вечір планував  здобути чергові очки в гонитві за Лігою Чемпіонів, все ж команді Гаттузо в цей раз помішав скромний «Сассуоло». Попри велику кількість моментів, створену в першому таймі «россонері» не вдалось відмітитись у воротах госте. В другому таймі така ж ситуація продовжувалась, «Мілан» продовжував контролювати гру і був близький до гола. Все сталось навпаки, гості першими вийшли вперед, Політано влучно пробив по воротам Доннаруми. Міланцям довелось  відігруватись, реалізували господарі лише один момент, Калініч під завершення основного часу зрівняв рахунок. Більше забити не вдалось і «Мілан» сенсаційно втрачає очки на «Сан-Сіро». Россонері знаходяться в 8 очках від зони Ліги Чемпіонів, а «Сасуоло» потрохи віддаляється від зони вильоту на 14 позицію.

 

Відеоогляд: 

 

«Кротоне» в домашньому матчі здолав «Болонью» (1:0), команда знаходиться в зоні вильоту на 17 позиції, в команди є всі шанси на збереження прописки.

Відеоогляд:

 

«Верона»  здобула перемогу в домашньому матчі проти «Кальярі» (1:0), після трьох розгромних програшів, де команда пропустила цілих 11 м'ячів. Все ж, шанси на збереження прописки зберігаються, але все буде залежати від того, як команда зіграє в найближчих матчах. А от гості втрачають очки в черговому маті і опускаються все нижче, сардинці знаходяться в 3 очках від зони вильоту.

 

Відеоогляд:

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Молодий принц Риму
26 февраля 2019, 12:26
7
Ювентус: оценка рисков
21 февраля 2019, 14:20
Серия А: Обзор 10-го тура
29 октября 2018, 17:05
2
Ligue 1: Журнал 4-Го Тура
6 сентября 2018, 15:07
Серия А: Журнал 3-го тура
5 сентября 2018, 19:11
Ligue : Журнал 3-го Тура
31 августа 2018, 17:59
1
Серия А: Журнал 2-го тура
29 августа 2018, 17:38
1
Bundesliga: Журнал 1-Го Тура
27 августа 2018, 18:34
2
Ligue 1: Журнал Второго Тура
22 августа 2018, 16:52
8
«Якби і якщо б»
24 июня 2018, 23:58
5
ЧМ-2018: Марокко
14 июня 2018, 14:40
3
Mia cara Italia!
10 марта 2018, 12:14
9
Все посты