Tribuna/Футбол/Блоги/Calcio Italiano /Огляд 12 туру Серії А

Огляд 12 туру Серії А

Невеликий огляд всіх матчів 12 туру італійської Серії А.

Блог — Calcio Italiano
Автор — kehl
7 ноября 2017, 17:27
9
Огляд 12 туру Серії А

Болонья – Кротоне (2:3)

Напевне ніхто не міг передбачити такий результат, болонці в останніх матчах не показали справжнього атакуючого футболу і багато забитих м’ячі, але вони грали з серйозними командами – Рома, Лаціо, Аталанта. З командами нижче середини їм завжди вдавалось показувати хорошу гру та впевнено забирати 3 очки. Після дубля Верді в першому таймі, здавалось що гра завершена і залишилось забити якийсь 1  м’яч, навіть незважаючи на гол гостей в завершенні першого тайм. Уже після стартового свитка 2 тайму гості пішли в атаку за атакою, що і призвело до 2 забитих м’ячів, господарі в другому таймі нічого не створили біля воріт суперника. Отож, досить неочікуваний результат матчу і перша перемога акул в гостях.

                      

 

Дженоа – Сампдорія (0:2)

                     

Derby della Lanterna, одне з найяскравіших дербі всієї Італії. В черговому дербі перемога дісталась Сампі. Впевнену гру показали гості, при цьому грифони майже нічого не створили біля чужих воріт, Лападула скільки б не цілив м’яч в ворота не йшов, пробивав кілька раз і Велозу, знову ж таки до нічого серйозного їхні удари не призвели, на цьому і все, все що показала Дженоа в матчі. В Сампи гра пішла з перших хвилин, Рімірез на 20 хвилині впевнено забив і вивів гостей вперед, в другому таймі під кінець матчу забив Сапата. Чуда не сталось, господарі так і  нічого вдіяти не змогли, повністю проваливши матч. Отож, Дженоа перебуває в зоні вильоту , а Сампа впевнено знаходиться на 6 місці.

 

                           

Фіорентина – Рома (2:4)

Найкращий матч цього туру за вивіскою, ну і чим не найкращий? Ми побачили атакуючий футбол від обох команд і 4 забитих м’яча в першому таймі. Жерсон відмітився двома голами в першому таймі, перші два м’ячі в сезоні для молодого бразильського півзахисника в сезоне, Ді Франческо недарма довіряє саме йому місце в стартовому складі в останніх матчах. За фіалок забивав Варету, а також Джовані Сімеоне, син головного тренера мадридського «Атлетико», Дієго Сімеоне, молодий нападаючий перейшов цього літа в стан фіалок і в останніх матчах показує непогану гру в атаці фіалок, забивши 4 мячі. Наступні 2 голи в матчі забивали гості, відмітився грецький захисник Костас Манолас, а також Дієго Перотті. До речі, команда з Риму встановила новий рекорд Серії А, вовки не програють в гостях 12 матчів поспіль.

                      

Ювентус – Беневенто (2:1)

Ви таке могли передбачити? Найгірша (11 програних матчів поспіль) команда Серії змогла нав’язати боротьбу чемпіонам Італії. Відкрили рахунок в матчі гості, на 19 хвилині Чічіретті вразив з штафного ворота Щесни, весь перший тайм зебри не могли нічого вдіяти, пішовши на перерву так і не забивши. Другий тайм розпочався навалом на ворота гостей, все ж вдалося забити два голи «Беневенто» і вирвати мінімальну перемогу у скромного клубу. Перший гол забив Ігуаїн,  а через лічені хвилини Куадрадо забив другий. Отож, важка домашня перемога Юве.

                       

Сассуоло – Мілан (0:2)

Нарешті, міланці виграли і стих шквал критики в адресу Монтелли. До цього матчу всі тільки і говорили, що в разі втрати очок можливе звільнення головного тренера. Але Мілан  показав хорошу і якісну гру в атаці, забивши два м’ячі.  Сусо знову відмітився забитим і показав хорошу гру, ще один гол забив Романьйолі. Сассуоло вдома не зуміло навіть забити, господарі нанесли єдиний небезпечний удар за всю гру, у команди явний спад, звичайно, відхід Ді Франческо вплинув на команду та на гру команди. Сассуоло з 8 набраними пунктами знаходяться на 17 місці і можливо в цьому сезоні будуть боротись за виживання. Отже, впевнена перемога команди Монтелли в гостях.

                              

Кальярі - Верона (2:1)

       

 Кальярі на останніх хвилинах здолав Верону. Матч почався дуже динамічно і вже на 6 хвилині Сукуліні відкрив рахунок в матчі. Кальярі через 5 хвилин міг зрівняти рахунок, проте Чигаріні ударом з позначки не зміг переграти Ніколаса. Однак ще в першому таймі Чеппітеллі замкнув подачу з кутового. А в кінці матчу Фараго обікрав захисника і потужним ударом від штанги приніс перемогу Кальярі.

                    

 

К'єво - Наполі (0:0)

Наполі не зміг переграти К'єво на виїзді. Неаполітанці як зазвичай домінували на футбольному полі, моменти мали Альбіоль, Лоренцо Інсіньє і Кальєхон, проте їм не вдалося переправити м'яч у ворота. У другому таймі К'єво грав у захисті більш надійно і не давав неаполитанцам створювати таких гострих шансів і матч так і завершився безгольовою нічиєю.

               

Аталанта - СПАЛ (1: 1)

На початку матчу Аталанта захопила контроль над м'ячем і створила кілька небезпечних моментів біля воріт спав. Після розіграшу кутового Толоя зробив передачу в центр, а Крістанте в дотик відправив м'яч у нижній кут воріт. До кінця першого тайму Аталанта продовжувала атакувати, тоді як спалах мав тільки один напівмоменти.Другий тайм також почався з атак бергамцев, однак СПАЛ почав відповідати гострими випадами. Палоскі і Матьелло мали можливості зрівняти рахунок. Однак вдалося це Ріццо, який чудовим ударом з краю штрафного пробив у дальній кут. За 5 хвилин Фройлер отримав червону картку за грубу гру. Після цього епізоду команди не мали моментів і матч завершився закономірною нічиєю.Після цього матчу позиції команд не змінилися: Аталанта залишилася на 10 місці, а СПАЛ - на 16 позиції.

                   

Інтер - Торіно (1:1)

Команди почали досить активно, обмінюючись небезпечними моментами. На небезпечний удар Базеллі гостро відповів Вечіно. Міланці трохи більше володіли ініціативою, але і Торіно відповідав гострими випадами. Але в першому таймі жодній іншій команді не вдалося відзначитися.У другому таймі команди продовжили обмінюватися гострими моментами і Торіно вдалося відкрити рахунок. Фальке змістився з правого флангу в центр і точно пробив у нижній кут. Ханданович не бачив момент удару, тому і не зреагував вчасно. Однак Інтеру вдалося зрівняти рахунок: Перішич навісив на Мауро Ікарді, а Мауро головою скинув на Едера, якому залишалося лише влучити у ворота.Після цього матчу Інтер набрав 30 очок і знаходиться на 2 місці, Торіно набрав 17 очок і залишається на 7 місці.

                   

 

Лаціо - Удінезе ( -)

А от в матчі римлян проти команди з Удіне переміг дощ! Матч був перенесений через несприятливу погоду. 

 

Збірна туру за версією "Whoscored:

           

 

Турніра таблиця після 12 туру:

 

          

 

ФОТО ДЖЕРЕЛА: Goal.com, MediaSet Italia, La Stampa, Blitz Italia, Mondo Udinese, Serie A TIM, WhoScorred.

ВIДЕО ДЖЕРЕЛА: Serie A TV, TVLuna Napoli, Il Crotone, Atalanta Calcio

Випуск підготували: Ваня Кель і Арті Бундевіца

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Молодий принц Риму
26 февраля 2019, 12:26
7
Ювентус: оценка рисков
21 февраля 2019, 14:20
Серия А: Обзор 10-го тура
29 октября 2018, 17:05
2
Ligue 1: Журнал 4-Го Тура
6 сентября 2018, 15:07
Серия А: Журнал 3-го тура
5 сентября 2018, 19:11
Ligue : Журнал 3-го Тура
31 августа 2018, 17:59
1
Серия А: Журнал 2-го тура
29 августа 2018, 17:38
1
Bundesliga: Журнал 1-Го Тура
27 августа 2018, 18:34
2
Ligue 1: Журнал Второго Тура
22 августа 2018, 16:52
8
«Якби і якщо б»
24 июня 2018, 23:58
5
ЧМ-2018: Марокко
14 июня 2018, 14:40
3
Mia cara Italia!
10 марта 2018, 12:14
9
Все посты