Tribuna/Футбол/Блоги/Calcio Italiano /Огляд 8 туру Серії А

Огляд 8 туру Серії А

В суботу розпочався черговий тур італійського чемпіонату і зразу з двох топ матчів! Тур насправді був надто яскравим, надто велика кількість по справжньому гарячих матчів. Уже в суботу ми побачили програш чемпіона Італії, а також «південне дербі», де «Наполі» набравши 3 залікові пункти в Римі, вирвався на 1 місце. Чемпіони відстають від першого місця на цілих 5 очок, що звісно робить інтригу, якої нам так давно не вистачало. Головний матч туру виявився гарячим, «Інтер» в міланському вирвав 3 очки в «Мілана» під завісу матчу. Цілих ...

Блог — Calcio Italiano
Автор — kehl
17 октября 2017, 20:28
2
Огляд 8 туру Серії А

 

 

В суботу розпочався черговий тур італійського чемпіонату і зразу з двох топ матчів! Тур насправді був надто яскравим, надто велика кількість по справжньому гарячих матчів. Уже в суботу ми побачили програш чемпіона Італії, а також «південне дербі», де «Наполі» набравши 3 залікові пункти в Римі, вирвався на 1 місце. Чемпіони відстають від першого місця на цілих 5 очок, що звісно робить інтригу, якої нам так давно не вистачало. Головний матч туру виявився гарячим, «Інтер» в міланському вирвав 3 очки в «Мілана» під завісу матчу. Цілих 5 мячів було забито на «Джузеппе Меацца».

 

Результати 8 туру.

 

***

«Ювентус»  1:2 «Лаціо»

«Юве» програвши римлянам перервав свою 2-річну серію без поразок, а також зазнав першої поразки в сезоні. Ситуацію міг виправити Дібала, ставши одним з героїв матчу,але він не реалізував пенальті в додатковий час. Справжній герой матчу – Стракоша, який врятував «Лаціо» відбивши удар аргентинця.

До речі:

- «Ювентус» забив в 37 матчі поспіль.

СТАТИСТИКА:

 

 

***

«Рома»  0:1 «Наполі»

«Наполі» набрав неймовірну форму, в матчі з римлянами була по-справжньому відчутна перевага неаполітанців, особливо в першому таймі, «Рома» не змогла нанести жодного небезпечного удару. Після перерви «Рома» змогла провести кілька небезпечних атак,але жодна не призвела до забитого м’яча.

До речі:

- До цього матчу «Рома» забивала в кожному з останніх 27 матчів, а «Наполі» забило в своєму 20 матчі

-  «Наполі» єдина команда з топ-чемпіонатів, що не втрачала очки в чемпіонаті.

- «Наполі» після чергового туру очолює турнірну таблицю Серії А.

 

СТАТИСТИКА:

 

***

«Інтер»  3:2 «Мілан»

Головний матч туру виявився насправді найгарячішим. В першому таймі ми побачили надзвичайно впевнену гру «Інтера» і перший гол в матчі, який забив Ікарді, але все помінялось вже по перерві. В другому таймі ми побачили зовсім іншу гру від «Мілана», небезпечні удари від Сілви  та Кутроне і нарешті забитий м’яч Сусо. Надалі  було досить багато хороших моментів в обидвох команд, небезпечний удар Вечіно (Інтер), через хвилину Бонавентури (Мілан). Все змінилось під завісу матчу, за 10 хвилин до завершення, нас чекав справжній футбол, на 81  хвилині не зумів втримати м’яч в руках Хандановіч, записавши на свій рахунок автогол. А уже в самій кінцівці матчу був призначений пенальті в ворота «Мілана», Родрігес хапав за футболку одного з гравців «Інтера», Ікарді справився з завданням та забив переможний м’яч. По справжньому насичене моментами та голами міланське дербі. Завдяки перемозі, Інтер підімається на друге місце Серії А, «Юве» опускається на третє. Єдине питання, надовго? Наступний матч проти лідерів чемпіонату покаже нам чи насправді настільки хороший «Інтер».

СТАТИСТИКА:

 

***

«Сампдорія»  3:1 «Аталанта»

Звичайно, про цей матч неможливо було забути. Можливо на фоні гучних вивісок матч залишився непомітним. «Сампдорія» приймала євро кубкову «Аталанту». Матч для команди з Бергамо виявився справжнім випробуванням. На 21 хвилині був відкритий рахунок матчу, Крістіанте забив з передачі Спінаццоли. Перший тайм був під тотальним контролем «Аталанти», але забити більше не вдалось.  Але уже в другому таймі гості були безсилі перед впевненими та швидкими атаками «Сампи», яка забила в другому таймі 3 мячі. Заслуга Джампаолі в тому, що він повністю переграв свого візаві з замінами,після перерви на полі вийшли Капрарі та Лінетті, які взяли участь в двох забитих  м’ячах. Гасперіні також намагався освіжити атаку, випустивши Гомеса,Відо та Корнеліуса, але змінити хід події вони так і не змогли. Отже, впевнена домашня перемога «Сампи».

 

СТАТИСТИКА:

 

 

До речі:

«Сампдрія» не зазнала жодної домашньої поразки в цьому сезоні, перегравши на своєму полі «Беневенто», «Мілан» та «Аталанту». ( В запасі залишається 1 матч з «Ромою», який відбудеться в грудні, нагадаємо, що матч був перенесений через несприятливі погодні умови.)

«Аталанта» не здобула жодної перемоги на виїзді - 2 поразки, 2 нічиї.

 

***

«Фіорентина»  2:1 «Удінезе»

Один з матчів, що відбувся у обідній час. Перший тайм пройшов повністю під контролем господарів, «фіалки» зуміли провести кілька атака, одна з яких завершилась результативним ударом, французький форвард Теро після прийому м’яча в штрафній наніс ідеальний удар і м’яч опинився в воротах. Другий тайм розпочався впевненою грою господарів і вони на 57 хвилині забили другий м’яч у ворота Удіне, дубль оформив Теро. Під завершення матчу кілька гольових моментів мали «зебри», в першому моменті гол був забитий з офсайду, але наступний удар все ж став гольовим, на 72 хвилині матчу гості реалізували момент, забив Самір, а гольовий пас оформив Родріго Де Пауль. Отже, «фіалки» перервали свою трьохматчеву  серію без перемог і здобули доволі впевнену домашню перемогу.

 

СТАТИСТИКА:

 

 

 

 

«Болонья»  2:1 «Спал»

Доволі цікавий матч довелось спостерігати в Болоньї, де місцева команда приймала новачка італійського чемпіонату – «Спала». В першому таймі можна відмітити доволі впевнену гру «россоблу», але досить спокійну. Під час однієї з перших небезпечних атак - Родріго Паласіо забив перший м’яч, але уже  через кілька хвилин міг оформити дубль, вийшовши один на один з голкіпером гостей не зумів його переграти, на цьому й завершився перший тайм. Зразу по перерві був забитий другий мяч, який у свої ворота по необережності відправив Саламон, Болонья повела 2:0. «Спал» все ж знайшов свій момент на 88 хвилині, Антонуччі відправив м’яч у ворота Антоніо Міранти. Отже, Болонья впевнено піднімається на 7 місце з 14 очками, залишаючи позаду «Торіно» та «Мілан».

СТАТИСТИКА:

 

 

***

«Калярі»  2:3 «Дженоа»

Матч відбувся на Сарденії, де «Кальярі» приймало «грифіонів», які в цьому сезоні ще не знали перемог. Перший тайм був насиченим атаками гостей, які завдали 5 ударів в ствір воріт, з яких два виявились результативними. Перший гол забив болгарський  нападаючий Андрій Галібінов, з передачі Таарабта на 8 хвилині матчу. Наступний гол забив сам Таарабт під завершення першого тайму. Після перерви швидкий гол  забили сарденці, реалізував свій момент Паволетті, який забив в ворота своєї колишньої команди. Надалі була порівняно спокійна гра, але на 75 хвилині Лука Ріго забив і зробив рахунок 1:3, «остров’яни» все ж забили свій м’яч, на 78 хвилині Велозу зіграв руками, арбітр помітив і показав на точку, Жоао Педро забив, рахунок на табло 2:3, саме так завершився матч. «Дженоа» нарешті здобула першу і нелегку перемогу в чемпіонаті.

 

СТАТИСТИКА:

 

***

«Кротоне»  2:2 «Торіно»

Туринці поїхали в скромне Кротоне за 3 очками, але не судилось. Гості забили одразу після першої атаки,на третій хвилині Яго Фальке відправив маяч в  ворота Кордаса, але арбітр не за рахував, гравець перебував в офсайді. На 25 хвилині відмітились голом господарі, Марселло Тротта доставив м’яч в штрафну туринців, а Маркус Роден наніс гольовий удар, 1:0 повели «акули». Кілька ударів нанесли туринці, але зусилля були марними, забити в першому таймі не вдалось. Другий тайм розпочався небезпечними кількома небезпечними ударами «биків», один з ударів був точним, на 54 хвилині забив Фальке. Але уже при першій атаці, після пропущеного м’яча забили господарі,Бруно Мартелла вивів «акул» вперед. Надалі атакували здебільшого туринці і знайшли свій момент на другій доданій хвилині, Лоренцо Де Сільвестрі зрівняв, так і завершився матч. Результативна нічия в Кротоне.

 

СТАТИСТИКА:

 

***

«Сассуоло»  0:0 «К’єво»

Єдиний матч Серії А цього туру, що завершився нульовою нічиєю. «Сассуоло» в першому таймі попри велику кількість ударів не змогли реалізувати жодного, Берарді мав кілька хороших моментів, але не забив. В другому таймі жвавіше почали грати гості, але гострих моментів у них було мало. Веронці поїхали з одним пунктом, а «чорно-зелені» здобувши один пункт залишаються в зоні вильоту.

 

СТАТИСТИКА:

 

 

***

«Верона» 1:0 «Беневето

Останній матч туру відбувався в понеділок, де веронці приймали найгіршу на даний момент команду чемпіонату. В першому таймі команди зіграли не найкращий футбол, було кілька атак воронців, але найгостріший момент був у гостей. Суддя ускладнив становище гостей показавши червону картку Антею, хоча це було надто суворе рішення судді. В другому таймі «Верона» мала велику кількість моментів і один вдалось реалізувати, на 74 хвилині матчу Ромуло після хорошого навісу в штрафний Даніеле Верде. На 90 хвилині матчу «веронці» ще раз забили, але гол не був зарахований через офсайд. Отже, «Беневенто» залишається на останній позиції Серії А, а веронці піднімаються на 16, залишаючи позаду Сассуоло та Спал.

СТАТИСТИКА:

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ:

 

 

Збірна туру за версією Whoscored:

 

 

 Джерела: офіційний сайт Серії А, sofascore.com, whoscored.com.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Молодий принц Риму
26 февраля 2019, 12:26
7
Ювентус: оценка рисков
21 февраля 2019, 14:20
Серия А: Обзор 10-го тура
29 октября 2018, 17:05
2
Ligue 1: Журнал 4-Го Тура
6 сентября 2018, 15:07
Серия А: Журнал 3-го тура
5 сентября 2018, 19:11
Ligue : Журнал 3-го Тура
31 августа 2018, 17:59
1
Серия А: Журнал 2-го тура
29 августа 2018, 17:38
1
Bundesliga: Журнал 1-Го Тура
27 августа 2018, 18:34
2
Ligue 1: Журнал Второго Тура
22 августа 2018, 16:52
8
«Якби і якщо б»
24 июня 2018, 23:58
5
ЧМ-2018: Марокко
14 июня 2018, 14:40
3
Mia cara Italia!
10 марта 2018, 12:14
9
Все посты