Tribuna/Футбол/Блоги/Адміністративний блог/Пишемо пости на підтримку України. Блогерський флешмоб на Tribuna.com

Пишемо пости на підтримку України. Блогерський флешмоб на Tribuna.com

Підтримаємо нашу країну.

Пишемо пости на підтримку України. Блогерський флешмоб на Tribuna.com

Підтримаємо нашу країну.

Вже понад місяць триває повномасштабна війна України з російським агресором. Як ви могли помітити, Tribuna.com із перших годин війни перестала бути просто спортивним ресурсом, ми активно висвітлюємо усі аспекти нашого героїчного опору.  

Одна із головних цінностей нашого сайту – ви, наші користувачі, які постійно створюють крутий контент у блогах, статусах та коментарях.

Ми пропонуємо вам долучитися до блогерського флешмобу, де кожен з вас може написати свій матеріал на підтримку України.

Додавайте тег #флешмоби до текстів. Ми виноситимемо найкращі роботи на головну сторінку, а авторам трьох найкращих постів (на думку редакції) надішлемо наш мерч. Дрібниця, але приємно. Але головне – підняти бойовий дух нашої країни!

Про що писати?

Звісно, писати лише про спорт зовсім не обов’язково. Нещодавно у нас з’явився чудовий пост про наших легкоатлетів, які займаються волонтерством. Також наші користувачі перебувають у лавах територіальної оборони та на окупованих територіях. Такі історії дуже важливі.

Можна розповідати про власні життєві історії або історії ваших знайомих. Писати про людей, які вас вразили під час війни. Можливо це мер вашого міста, відомий співак або просто сусід.

У нас був огляд української «зброї перемоги», якщо ви розумієтесь на цьому або вам цікаво, то теж цілком можете написати, про те, чим наші б’ють армію РФ.

Навіть у такі важкі часи, варто пробувати робити веселі матеріали. Наприклад, наш користувач Voltage із перших днів повномасштабного вторгнення пише жарти у статусах.

***

Якщо у вас ще немає блогу, але ви хочете долучитися до флешмобу, то нагадуємо, що ось тут все ми все розповіли та показали. Якщо виникнуть питання, пишіть Сергію Барановському або Дмитру Клименку.

Фото: УАФ

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты