Tribuna/Хоккей/Блоги/Адміністративний блог/Аукціон з унікальними речами спортсменів: олімпійська медаль Горуни, золота медаль переможця молодіжного ЧС Сікана, футболка Левандовського

Аукціон з унікальними речами спортсменів: олімпійська медаль Горуни, золота медаль переможця молодіжного ЧС Сікана, футболка Левандовського

Підтримуємо Україну.

31 марта 2022, 22:07
10
Аукціон з унікальними речами спортсменів: олімпійська медаль Горуни, золота медаль переможця молодіжного ЧС Сікана, футболка Левандовського

Tribuna.com разом із волонтерською організацією Ukraine Alive 2022 та Білоруським фондом спортивної солідарності анонсують серію аукціонів World Sports For Ukraine на міжнародному майданчику eBay. Лотами на аукціоні стануть унікальні речі, які надали світові та українські зірки спорту.

Допомогти Україні уже зголосились Роберт Левандовський, Андрій Ярмоленко, Станіслав Горуна, Сергій Ребров, Данило Сікан, Віктор Коваленко, Олена Овчиннікова та інші. 

На аукціонному майданчику будуть виставлені як справжні артефакти, так і рідкісні спортивні речі, які належать спортсменам. Торги вже розпочались та триватимуть до 8 квітня. 

Зокрема, каратист Станіслав Горуна надав на аукціон бронзову олімпійську медаль, яку він виграв на Олімпіаді у Токіо-2020. «Моя олімпійська медаль – найцінніша за більш ніж 200 медалей, які  я завоював за 19 років кар’єри. Вона символізує кожну перемогу на шляху до Олімпіади. Я хочу продати її на аукціоні та підтримати свій народ. Зараз немає нічого важливішого за Україну», – сказав Горуна, який зараз проходить службу у лавах Збройних Сил України. 

Футболіст Роберт Левандовський один із найбільших спортивних важковаговиків, які підтримали Україну. Супернападник «Баварії» та збірної Польщі кілька днів тому взяв участь у благодійному товариському матчі проти Шотландії. Його лот – футболка з надписом Stop War з цього матчу.

Ще один артефакт серії аукціонів – золота медаль чемпіона світу з футболу серед молодіжних команд 2019 року. Її на аукціон передав нападник Данило Сікан, який став найкращим бомбардиром збірної України на турнірі. Зараз Данило – гравець німецької «Ганзи». «Ворог знищує мій рідний Житомир. В один з перших днів обстріляли приватний сектор та пологовий будинок. Наступного дня – школу. Росіяни роблять все, щоб знищити наших дітей, наше майбутнє», – сказав Сікан. 

Окрім цього, унікальні речі на аукціон передали:

–  гравець футбольної збірної України та «Вест Гему» Андрій Ярмоленко. Свої бутси з надписом Stop War;

– легендарний нападник збірної та «Динамо» Сергій Ребров. Футболка, в якій він грав у фіналі Кубка Англійської ліги в складі «Тотенхему». Той матч відбувся 24 лютого 2002 року – рівно через 20 років розпочалось повномасштабне вторгнення Росії;

– гравець збірної України та італійської «Спеції» Віктор Коваленко. Футболка з надписом Stop War;

– 14-разова чемпіонка світу з ММА Олена Овчиннікова. Футболка з ексклюзивним принтом – таких у світі всього дві!

Усі виручені кошти ми надішлемо у фонд Ukraine Alive 2022. Фонд нами перевірено – він надійний і заснований людьми, серед яких співробітники Tribuna.com. Вони допомагають адресно Нацгвардії, ЗСУ, теробороні та переселенцям.

Цей аукціон проводиться спільно з Білоруським фондом спортивної солідарності, який бореться за свободу Білорусі та підтримує Україну.

 

Другие посты блога

Все посты