Tribuna/Покер/Блоги/Адміністративний блог/Заява редакції Tribuna.com

Заява редакції Tribuna.com

Автор — Tribuna.com
25 февраля 2022, 19:00
45
Заява редакції Tribuna.com

Ми не можемо стояти осторонь подій, що відбуваються в Україні. Війна, яку розпочало керівництво Росії, вимагає від нас виступати не із спортивними повідомленнями, а заявами іншого формату. 

1. Всім очевидно, що найближчим часом не може бути жодного акценту на висвітленні спортивних подій в Україні. Тому наше видання буде майданчиком для публікації важливих офіційних заяв України про стан подій. 

Спортивні новини та матеріали ми будемо публікувати у меншому обсязі, бо очевидно, що це ні для кого не є пріоритетом. 

2. Закликаємо усіх українських, російських та світових спортсменів висловитись голосно та категорично із засудженням дій керівництва Росії та російської окупаційної армії. Мовчання = підтримка війни.  Наголошуємо: це стосується і українських, і російських спортсменів. Тих, хто промовчить, ми ніколи не пробачимо. 

3. Закликаємо усі українські спортивні федерації, Національний олімпійський комітет та Міністерство спорту терміново виступити з жорсткими публічними вимогами до міжнародних спортивних федерацій, а також МОК. В заявах необхідно вказати наступне:

– заборона на проведення будь-яких міжнародних змагань на території Росії;

– вимога до міжнародних федерацій розірвати відносини з російськими спонсорами міжнародних турнірів;

– вимога про виключення Росії з МОК, УЄФА, ФІФА та інших міжнародних спортивних організацій;

– заборона на участь російських спортсменів у змаганнях поза межами РФ до повного виведення російських військ з України. 

4. Просимо наших читачів бути уважними, не панікувати, берегти себе та свої сім’ї. Дотримуйтесь інформаційної гігієни та публікуйте тільки перевірену інформацію (ось перелік). В жодному випадку не повідомляйте про рух української армії. Допомагайте нашим збройним силам та лише перевіреним волонтерським організаціям. 

Слава Україні!

Другие посты блога

Все посты