Tribuna/Футбол/Блоги/Адміністративний блог/Пополнение в составе соцредакции Tribuna.com! Вы точно знаете этого парня

Пополнение в составе соцредакции Tribuna.com! Вы точно знаете этого парня

Наша команда становится еще веселее.

10 октября 2019, 16:49
16
Пополнение в составе соцредакции Tribuna.com! Вы точно знаете этого парня

Наша команда становится еще веселее.

Три месяца назад мы презентовали вам новый состав соцредакции. Тогда у нас произошли изменения: Матвей Матвиенко покинул редакцию, я – Дмитрий Клименко – перешел на редакторскую работу, но продолжил работу с вами – самым крутым спортивным коммьюнити в Украине. А на наши места пришли Константин Степанюк и Дмитрий Шапетько

А вот сегодня мы рады презентовать вам еще одного новичка в соцредакции – Сергея Барановского. Вы отлично его знаете, правда же? Он давно веселил нас своими постами, побеждал в конкурсе статусов и стал одним из самых уважаемых пользователей сайта. 

Теперь Сергей будет работать с нами. Его задача – делать ваше пребывание на сайте максимально комфортным и интересным.

Даем ему слово:

«Мене звуть Сергій Барановський, і я перейшов на темну сторону. Дев’ять років працював викладачем історії і майже 5 років є активним юзером Tribuna.com. Ну ви в курсі, оцей часом недолугий гумор, то моя робота.

Взагалі, поєднувати спорт і гумор найкраще вміють тренери київського «Динамо», але я теж трохи старався. Також, маю досвід говоріння на камеру із розумним виглядом, наприклад цього літа ми запустили отакий проект «Про Волочиськ».

Так я живу у Волочиську і з дитинства топив за місцевий «Збруч». Трохи жаль, що зараз оцей ребрендінг дещо розмив всю трушність «Збруча», але на матчах «Агробізнеса» мене теж можна побачити. Завдяки одній людині, вирішив кардинально змінити вид діяльності, і от тепер я буду з вами на Tribuna.com на постійній основі, принаймні доки ви будете терпіти осей суржик. 

Із 1997-го вболіваю за «Барсу» і «Динамо. Так, від тих самих матчів. Тому коли вони потім зустрічались в ЛЧ, то було враження ніби рідний брат б’ється з кращим другом. Відповідно у мене доволі упереджене ставлення до «Шахтаря» і «Реалу» (але ви цього не помітите).

І хоч до активних фанів мене зарахувати важко, але трохи поїздив по футбольній Вкраїні. У 2012 тиждень жив у Макіївці на Євро і це, мабуть, були найкращі футбольні спогади, хоча обидва матчі на «Донбас-арені» були програні».

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты