Tribuna/Футбол/Блоги/Блог Очоа узурпований Постовим/На Tribuna.com розгулявся небезпечний «вірус Шкарлета». Користувачі мимоволі плагіатять одне одного

На Tribuna.com розгулявся небезпечний «вірус Шкарлета». Користувачі мимоволі плагіатять одне одного

Будьте обережні.

На Tribuna.com розгулявся небезпечний «вірус Шкарлета». Користувачі мимоволі плагіатять одне одного

Хроніка спалаху небезпечної онлайн-зарази.

Все почалося 8 січня 2021 року. Проблема потенційного зникнення «Гірника-Спорт» справді розхвилювала ком'юніті Трибуни не на жарт, і користувач SeregaKrivbass написав з цього приводу статус.

Минуло всього дві хвилини, як з'явився статус з аналогічним посилом від Ochoa510 (це я).

Як автор статусу-"плагіату" зазначу, що справді не знав про аналогічний статус свого колеги, адже почав робити цей мем ще до того, як було опубліковано оригінальний статус SeregaKrivbass. Тоді всі сприйняли це з гумором, адже такі збіги справді трапляються рідко й ситуація вийшла комічною.

Але вже наступного дня вже я сам став жертвою плагіату власного статусу. Переглядаючи кубковий матч між «Астон Віллою» та «Ліверпулем», я звернув увагу на те, що склад мерсисайдців, так би мовити, занадто основний, враховуючи, що віллани грали резервом через спалах коронавірусу в команді. Тож вирішив потролити Юрґена Клоппа у статусах.

Схоже, цим статусом «вірус Шкарлета» (як цю заразу пізніше назвали на честь нового міністра освіти, який використовував плагіат у своїх наукових роботах) передався від мене до Эшли_Коул. Це змусило його теж мимоволі написати майже такий самий статус, як і в мене.

14 січня жертвою вірусу став вже сам Ешлі. Він запостив жарт із фото Олександра Зінченка та Кевіна де Брюйне, взятий з англійського Інтернету (тут це не плагіат, а адаптація).

Після нього Саша Бортнік запостив цю ж картинку зі схожим мемом.

Таким чином, Олександр став наступним носієм хвороби. 15 січня він пожартував з Пеле та його статистики забитих м'ячів.

Це стало справжнім піком епідемії вірусу. Того ж дня Никита Сергейчук запостив навіть не схожий статус, а такий самий.

Ця фотографія Пеле завірусилася і плагіат таких статусів став цілим флешмобом. Але чи справді це флешмоб? Нам здається, що вже час трубити про це у ВООЗ.

Здавалося, вірус пішов на спад, аж тут з'явився новий штам, який вражає не лише статусників, а й блогерів. Ірина Козюпа у своєму блозі зробила пост з теми, яку вже підняв Эшли_Коул кілька днів тому.

І от сьогодні, 16 січня, виявлено перший випадок синдрому Шкарлета поза межами України. Адмін Інстаграму sports.ru, схоже, забагато сидить в епіцентрі епідемії - спорідненій українській Трибуні, і заніс цей вірус у Росію.

Тож, шановні друзі, намагайтеся не читати пости та статуси заражених користувачів, аби не підвергати себе небезпеці. Інакше цей вірус пошириться за межі сайту і вже завтра ФК «Львів» оголосить своєю емблемою ось такий варіант:

Будьте здорові та оригінальні. Бажаю всім 36 і 6. От дідько, знову!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

#Justice4Redister
17 ноября, 23:58
2
Що не так з «Челсі»
30 сентября, 10:55
1
Все посты