Tribuna/Баскетбол/Блоги/Думки про різне/Як вбити команду одним трейдом. Думки про обмін Рассела Уестбрука в ЛАЛ

Як вбити команду одним трейдом. Думки про обмін Рассела Уестбрука в ЛАЛ

Трохи вступу. Я пишу виключно українською мовою, це мій принцип. Якщо ви є прихильники Мілану та Лейкерс запрошую їх до співпраці., оскільки в мене часу бугато не буде. А даний блог створений для того аби поділитися власними думками про трансферні новини россонері та ЛАЛ. Почнемо з найгарячішого, обміну Рассела Уестбрука

5 августа 2021, 12:49
10
Як вбити команду одним трейдом. Думки про обмін Рассела Уестбрука в ЛАЛ

Ніколи не розумів що такого видатного має Расселл. Так, він пачками штампує трипл-дабли, має шалену фізику, але на цьому його зв'язок з баскетболом закінчується. І тут його міняють в команду, де вже є Леброн Джеймс, який так само залежний від мяча і Ентоні Девіс, який залежний від асистів, але й сам вміє грати з мячем. Натомість віддають єдиного центрового Харрела, непоганого бенчера (який минулого сезону непогано і в старі замінав АД) Кузьму, просто Кентавіуса і пік за Расселла "45 мільйонів" Уестбрука.

Я не просто проти цього трейду, а взагалі не розумію чим думало керівництво озерних під чай його проведення. Ось мої претензії.

                               Фінанси. Вбита платіжка мінімум на два сезони. 

Щоб зрозуміти всю суть ситуації досить сказати одне, тріо АД-Краб-Расс на трьох заробить в сезоні 21/22 120 мільйонів, потолок зарплат 136. на цьому фоні 20 мільйонів Шрьодера не виглядають чимось неадекватним. Доречі контракт АД на сезон 24/25 негарантований, там опція гравця.

 

 

Я розумію, що позбутися 30+ лямів це добре (зарплата Шрьодера, Харрела, Кузьми), але брати 45???? НАВІЩО?????

                                                       Втрачений пік

22 пік нібито не цінний актив, але коли останнім часом навіть такий був? При бородатих часах занепаду, коли були 2, 6 піки????

Тоді Лейкерс виступали мяко кажучи слабко. Зараз же була можливість піднятися вище на драфті якщо не дуже сильно (9 пік обмінював Сакраменто) то принаймні на кілька піків вверх і взяти свінгмена чи форварда. Доречі під 22 номером непоганий вибір 4-5 номера.

                                                      Проблеми з захистом

Думаю, ніхто не буде сперечатися, що Расселл в захисті м'яко кажучи не сильний. Якщо додати до нього Леброна, то виходить що два з пяти стартерів в захисті або слабкі або просто не грають. І це ми не знаємо хто гратиме в старті, лише здогадуємося. Плюс проблема взаємодії Рассела з Броном, Девісом. Всім трьом потрібен мяч. Причому Расселл без мяча взагалі нульовий гравець. Якщо в регулярному сезоні це ще може пройти то в плей-офф ні.

                                                            Ростер

Отож крім Рассела на контрактах у ЛАЛ більше ніж на сезон Леброн Джеймс, Ентоні Девіс і Тайлен Хортон-Такер, з яким підписали контракт 32/3 та Кендрік Нанн 10/2 (другий сезон опція гравця). решта контрактів на один сезон. Зарплата Уестбрука не дозволила запросити Лаурі, Драгіча, Богдановіча, Хілда, Мілса тощо. Зрештою навіть Драммонда проспали. А склад один з найстаріших в лізі, якщо не найстаріший. До всього немає хороших шутерів (те, що погубило команду в плей-офф минулого сезону), можливо окрім Еллінгтона. Якщо в минулому сезоні було три центрові і хтось або отримував дуже мало часу або не грав взагалі то тепер їх два, Ховард та Газоль. Обидва немолоді, в захисті частіше провалюються ніж грають. На трійці взагалі критична ситуація. Окрім Леброна є Аріза, який може зіграти на трійці і по суті все.

 Підсумки

Трейд Рассела Уестбрука є найбільшою помилкою Лейкерс, яка тільки могла бути в цьому сезоні. Він вбив платіжку, не дозволив якісно підсилити команду, додав проблем Лейкерс у захисті, які не компенсує навіть напад від Расселла. Плюс втрачено пік, а як кажуть останні новини, то не отримали і піки другого раунду. Єдине, що може виправити ситуацію це обмін Расселла перед дедлайном. Щоправда чи знайдуться на нього бажаючі питання.

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов