Tribuna/Ставки/Блоги/7-40/ПРО7-40 або Велике 7-40. ПРО Велике 7-40

ПРО7-40 або Велике 7-40. ПРО Велике 7-40

Перший випуск

Блог — 7-40
Автор — Alexis18
14 января 2015, 20:58
19

З вами Alexis18!

З празником всіх! Саме у цей чудовий день і розпочнеться другий сезон командних змагань!!

Разом з тим, ще треба роздати слонів учасникам Особистого турніру.

Четвертим став Роман Заболоцький. Ееех, Роман, якби ж ти відправив прогноз...

Бронзу отримав billy93. Так тримати і надалі!!

Срібло у мене ( я є  Alexis18, хто піздно приєднався до нашої передачі:)

А переможець - RedMiguel. Молодець! Вітаю!! Відігрався за перший сезон!

Всім дякую хто грав, ще раз вибачаюсь за ті незручності що були. Сподіваюсь, зустрінемось у новому сезоні.

 

Ну а зараз, переходимо до головної теми нашого випуску - саме про старт нового сезону.

Скучили? Чекали? А ми - ні :) Жартую. Насправді - ми знайшли спонсорів (ну щоб знімати передачу), обрали формат (дякую Эндрю Томпсону) та таке інше..

 

Ну шо, стартуємо!

А ось і перша новина, яка стосується, перш за все тренерів.

!!!

Використання гравця, яки не підтвердив свою участь, або гравця, якого нема у заявці - буде каратися жорстко - від програшу на лінії, до поразки в матчі.

!!!

 

Не перемикайте, бо  зараз буде статистика:

Спочатку командна.

 - Дебютують такі команди, як: Преміум, Belarus, Ліцвіни, Корлеоне Атлетiк, Ліон та Юпитер;

 - КримНаш та Отамани наразі мають шанс виграти 10-й раз (наразі 9 перемог);

 - Перша поразка стане для Пагоні десятою.

 

Індивідуальна статистика:

 - Дебютують такі гравці, як: (їх дууже вже багато);

 - Рекордсменами по кількості зіграних матчів є гравці ОтаманівКай Кириллов та Lemberg (19 поєдинків)

 - Рекордсменами по кількості голів: papadozDyadya VityaLembergВиталий Старенький (по 10 м’ячів)

 

А зараз, зустрічайте, наш гість. Людина-бджілка, яка зробила дуже багато для розвитку 7-40 на різних блогах - Станіслав Якубовський!

(шалені овації)

 

І одразу - до найсмачнішого, до прогнозів:

 

КримНаш - Belarus

Стас: Чемпіон зустрічається з новачком сезону. Як показав Суперкубок, не все добре у "львівському трибуналі", хоча тренери команди це пояснюють тим, що головним пріоритетом є чемпіонат. В 1 турі і побачимо. В команда Бєларусь зібрані найкращі гравці з сусідньої Трибуни. Індивідуально вони непогані прогнозисти, але як вони зіграються в команді покаже час. Поки щось про них тяжко сказати. Вважаю, чемпіони в 1 турі переможуть гостей з Білорусі 3:1!

Прогноз редакції: КримНаш на правах чемпіонів прийме новачків турниру, про яких дуже мало відомо. І на нашу думку, саме це допоможе білорусам виглядати гідно. На руку гостям і те, що й у чемпіонів змінен був тренер. Але досвід переможе - 2:1 на користь КримНаш

Ліон - Gods of War

Стас: Хоча Ліон офіційно є новачком в змаганням на Трибуні, але язик не повертається їх так називати, адже на спортс.ру ця команда є лідером в історичному рейтингу, а також поки єдина команда, котра виграла усі трофеї! Але, як показує досвід, на Трибуні це нічого не варте! Згадайте минулорічні результати Воїнів Світла і Пагоні на Трибуні, і на спортсі. Gods of War у своєму складі зібрав багатьох відомих особистостей з того ж спортсу. Така собі команда зірок. Як вони себе проявляться в одній команді поки не наважусь сказати. Я вважаю, що переможе Ліон, якому поки не "заважатиме" спортс.ру 3:2

Прогноз редакції: якшо  об’єктивно - то Ліон в перспективі буде серед лідерів сезону. Якщо їм незаважатиме гра на три фронти. Та у перших турах, це не заважатиме.Редакція від прогнозу тихо відмовляється.

Ліцвіны - Юпітер

Стас: Ще одна білоруська команда (спочатку вони називались Бєларусь-2) проти команди, чи вірніше сказати назви команди, яка присутня на спортсі, адже ніхто зі складу Юпітера, якщо я не помиляюсь, на спортсі не грає у складі цієї команді. Навіть, тренер Прогноз редакції:, і той грає за Фенікс. Тому складно щось конкретне сказати про обидві команди. Хоча, на мій погляд, білоруси виглядають цікавіше. Поставлю на 2:2.

Прогноз редакції: новачки проти новачків. Хто кого - запал чи досвід спортсу? Білоруські букмекерські контори, як і міжпланетні, вважають що буде нічія. Та нам ніхто не указ, ми прогнозуємо перемогу Юпітера 2-0,перш за все, через школу Трібуни/Феніксу Діси.

Преміум - КорлеонеАтлетiк

Стас: Відвертно кажучи, не очікував побачити на Трибуні ці дві команди. Корлеоне також, як і Ліон, присутній на спортс, де є однією з найтитулованіших команд, щоправда вони кубкові. Преміума на спортсі немає, зате їх тренер Сергій Сидоренко вважається одним з найкращих тренерів 7-40! Якщо Корлеоне усім складом перейшли сюди, то Сергій вирішив взяти ще неопкатаних бійців. Я впевнений, що на нас чекає цікава зустріч. Буде 2:2.

Прогноз редакції: ще одні новачки. Скільки ж їх? Нє, ну тут фаворіт Преміум. Чому? Бо як Сергій зміг переманити двох (моїх) гравців, не пообіцявши перемоги? А ні як! Тому 3-2 на користь Преміума (особисто я бажаю щоб забили Suarez та Sem1788 ;-)

Воины Света - Вільні Агенти

Стас: 2 команда з кінця проти 2 команди з початку. Звичайно, на папері фаворитом вважаються Вільні Агенти, але досвід гри на сусідньому ресурсі має додати команді впевненості. Вільні Агенти зараз максимально налаштовані, аби продемонструвати результат не гірший, ніж минулого сезону. Звичайно, зайняти 2 місце в чемпіонаті з 14 команд важче, але, якщо команда гратиме, як в кінцівці минулого сезону, тоді у них усе вийде! Прогнозую перемогу агентів 2:1!

Прогноз редакції: Гена Павлов значно виріс як тренер, тим паче що йому не аби як допомагав Стас. Минулорічний провал можна пояснити тим, що почав грати на двох ресурсах, Воїни обрали спортс як основний. І не прогадали - хто ще не знає, то саме вони стали переможцями Суперліги (яка проводиться на спортсі, (для тиххто полюбляє баскетбол, та думає що є аналог 7-40 у баскетбольному світі)). Та проти Воїнів грає срібло минулого чемпу. Які мають найбільш збиту команду (кто не знає - вони своєю п’ятіркою пройшли весь сезон). Правильний хід Агентів - що вони взяли новачків, бо сезон буде довше і значно цікавіше. (У студії хтось включив Ляпісів). Воїни Світла переможуть 2:1.

Отамани - Пагоня

Стас: Скажу відверто, не очікував, що команда заявиться на чемпіонат тільки в останній момент))) Поки допомагав іншим, про своїх забув. Але це вже в минулому. Пагоня, як і команди, про яких було сказано вище, також грає на спортс.ру, де виграла минулого сезону Кубок, та дійшла до фіналу Суперіліги. Щоправда на Трибуні команда зайняла останнє місце! Гадаю, що цього сезону команда зіграє ліпше. Але, сподіваюсь, що не в першому турі))) Ми переможемо 5:0)))

Прогноз редакції: о, ще пара без новачків. Склад Отаманів трохи змінився (не без моєї допомоги :), а Пагоня продовжує грати кістяком. І на мій погляд це козир у руках білорусів. Вони переможуть з мінімальним рахунком 2:1 або 3:2, то залежатиме від бомбардирського нюху Lembergа.

Перці з пивом - Трибуна

Стас: Перці розпочали сезон пречудово, перемігши чемпіонів в Суперкубку 5:0!!! Звичайно, один матч не показник, але я впевнений, що команда до сезону готова на всі 100 %, і буде одним з фаворитів чемпіонату! Трибуна серйозно оновила свій склад, у порівняні з минулим сезону. Якщо минулого сезону це була команда редакторів "Трибуни", то зараз це так ж команда, як і інші. Чи поліпшить це результат? Побачимо. Але в першому турі прогнозую 4:1 на користь Перців! 

Прогноз редакції: склад Трибуни оновився так, що по-суті й вони є новачками. Та найголовніше - вони зберігли двох свої найкращих гравців (Старенького та Симченко). А ДядяВітя по мінімуму змінив склад команди. Ще один плюс - він проводить ротацію, даючи змогу грати всім гравцям. Через це його гравці постійно в тонусі. Ще й чудова перемога у Суперкубку. Тому 3-1 на користь команді-мрії Артема Мілевського. (один м’яч обов’язкомо має забити Selines88)

(лунає мат)

Ох, ми вилазимо за рамки ефіру... Час прощатися. До зустрічи у наступному випуску. Успіхів всім командам!

Другие посты блога

Все посты