Tribuna/Ставки/Блоги/7-40/12-й КЧ. Об'єднаний турнір. Прев'ю Суперкубку

12-й КЧ. Об'єднаний турнір. Прев'ю Суперкубку

МДП: 11.02 20:00 Баварія - Тигрес. Дедлайн прийому прогнозів - 11 лютого (четвер) о 19:30 за Києвом

Блог — 7-40
10 февраля 2021, 20:40
12-й КЧ. Об'єднаний турнір. Прев'ю Суперкубку

Всім привіт!

Дочекалися! Нарешті після зимових канікул 7-40 повертається до командних змагань! Пауза у січні-лютому була успішно заповнена видовищним особистим турніром, який до сих пір продовжується і вже досягнув екватору групового раунду.

Переходимо від лірики до справи. Будь-який солідний турнір за аналогією із чемпіонатами країн розпочинається із запального Суперкубкового поєдинку, в якому грають чемпіон та володар Кубку минулого сезону. Наші об'єднані змагання не є виключенням із правил, тому Суперкубок буде проведено і дуже добре, що Автобус 2.0 і Воїни світла із радістю та натхненням готові визначити переможця у суперовому двобої!

Згадаємо чому саме ці колективи достойні грати у Суперкубку. Автобус 2.0 - чинні чемпіони одинадцятого сезону КЧ, який став об'єднаною версією турнірів на ЮА та БАЙ. Очільник Автобусу 2.0 Мурад Буза впевнено, але несподівано для суперників привів свою команду до успіху. Даний колектив феноменально подолав фінальний етап КЧ, виборовши трофей турніру лише в Золотому матчі із також сенсаційно успішною Картошкою.

Воїни світла є чинними володарями Кубка. Ця команда показує високий клас майстерності саме в кубкових змаганнях. Колектив gravitzapa вміє зібратися на ігри на виліт і здобувати там звитяги за звитягою. Два сезони поспіль їх зупиняли Gods Of War на шляху до завоювання Кубку, але як тільки їх візаві змінилися на Перців з Пивом, то Воїни зібралися із силами і з третього разу зуміли здобути бажаний трофей!

Матч за Суперкубок обіцяє бути захоплюючим! Обидва колективи явно захочуть поповнити свій небагатий трофейний багаж. І ближчими до успіху як на мене будуть Воїни світла. За них буде грати досвід і вміння грати один матч із максимально можливою концентрацією.

Увага!

Фінал Суперкубку: Автобус 2.0 - Воїни світла

МДП: 11.02 20:00 Баварія - Тигрес

Дедлайн надсилання прогнозів: 11.02 19:30 (Київ), 20:30 (МСК)

38 варіант для цього матчу звучить як "кожна із команд здійснить 4 або менше замін в основний час".

НЕ забудьте про кубковий формат зустрічей, прогнози надсилайте за схемою 7/2/1!

Суддя: sdryapko

Всім удачі та захоплюючої гри!

Другие посты блога

Все посты