Tribuna/Ставки/Блоги/7-40/Особистий турнір. Зима-весна 2021. Формат, регламент та календар турніру

Особистий турнір. Зима-весна 2021. Формат, регламент та календар турніру

Важливі організаційні моменти індивідуальних змагань

Блог — 7-40
20 января 2021, 09:07
5
Особистий турнір. Зима-весна 2021. Формат, регламент та календар турніру

Всім привіт!

Спершу хотілося би подякувати всім за неймовірну активність - за тиждень бажаючих позмагатися у нашому Особистому турнірі 7-40 назбиралося 64 учасників, а це більше, ніж минулого сезону, б'ємо рекорди і це круто! Сподіваюся, що активність буде триматися на рівні протягом турніру і гравці не будуть допускати неявки, а змагання пройдуть у тісній конкурентній та чесній боротьбі!

А тепер переходимо безпосередньо до оргмоментів. Спочатку поговоримо про формат.

Груповий етап

На цьому проміжку турніру пропонується зіграти за такою схемою - 4 групи по 16 учасників, де кожен зустрінеться із кожним рівно один раз (сумарно буде 15 турів). В підсумку, у кожній групі буде виявлено 2 найсильніших учасники, які продовжать шлях за чемпіонством відразу на стадії 1/8 фіналу. Ще 8 путівок отримають кращі гравці, які посіли 3-6 місця у своїх групах. Вони зіграють стадію 1/16 фіналу (3 місця зустрінуться із 6, 4 відповідно із 5, жеребкування хто з ким і з якої групи буде грати очікується окреме). Поділ на групи буде здійснюватися жеребкуванням за допомогою рандому із використанням інтернент-додатків без "кошиків" - всі рівні, адже граємо без попереднього кваліфаю.

Увага, важливі моменти! 

1. Градація при рівній кількості балів у групах: особисті зустрічі, сумарний УВ, кількість забитих-пропущених, наявність номінації "Кращий гравець туру", жереб.

2. За пропущені 3+ ігри учасники знімаються із групового етапу, а їх результати анулюються (це стосується і тих, хто з ними грав або встиг "не зіграти", отримавши технічну перемогу).

3. Два останні тури (14 і 15) будуть спареними в один час задля запобігання махінаціям.

Плей-офф та фінал

Завершальна фаза буде містити ігри на виліт. Це стадії 1/16(не для всіх), 1/8, 1/4, 1/2 та фіналу, що будуть складатися із двох матчів (окрім фіналу та поєдинку за бронзу), прогнози потрібно буде надсилати за звичною схемою (а не 7/2/1, крім фіналу щоправда). Жеребкування буде проведено окремо після групового раунду і 1/16 фіналу та сформується сітка від 1/8 до фіналу. На стадії 1/8 гравці будуть поділені на "сіяні" (переможці груп та ті, хто посів друге місце) та "несіяні" (решта гравців) і представники однієї групи не зможуть зустрітися між собою у цьому раунді.

Увага, важливий момент! При абсолютній рівності на стадії плей-офф перегравань поєдинків не буде. Враховуватиметься кількість УВ (!) на попередньому етапі, при рівності - кількість балів, далі - забиті-пропущені, насамкінець - жереб.

Коментар. Прев'ю до першого туру буде випущено у четвер (21.01), прогнози за бажанням можна надсилати хоч зараз і хоч на декілька поєдинків кваліфаю. Якщо залишилися питання або я щось пропустив - пишіть мені. І до речі задля анонімності надсилання прогнозів прошу людей, щоб забезпечили зі мною контакт поштою трибуни або за допомогою соцмереж (ВК, ФБ, Телеграм вказані в реєстраційному пості), хто цього ще не зробив. 

Увага, важливий момент! Для новачків турніру та старожилів - перелік всіх ігрових варіантів можна знайти тут - https://ua.tribuna.com/tribuna/blogs/7_40game/about/

Але, як відомо, у кожному матчі тепер можна робити по 10 замін (5 на кожну команду), тому для цього турніру значення 38 варіанту змінюється на таке. 

38. Кожна із команд зробить у матчі НЕ всі заміни (тобто 4 або менше)

Жеребкування групового етапу

Тепер переходимо безпосередньо до процедури жеребкування. Буде використано генератор випадкових чисел (де числа - відповідні номери, взяті зі списку у реєстраційному пості). Комбінація означає заповнення груп A, B, C, D по порядку (16 перших номерів по порядку - це група А і т.д.). Сподіваюся все зрозуміло. Поїхали!

Відповідно було сформовано 4 групи.

Нагадую, що кожен гравець зіграє із кожним за схемою групового раунду (всього буде 15 турів). Насамкінець давайте сформуємо розклад двобоїв. Вигадувати щось оригінальне не будемо, а візьмемо стандарт із мережі для турнірів, де є 16 учасників у групі).

Отже жеребкування позаду, сподіваюся всі залишилися задоволеними рандомним підбором суперників:)

Тепер перейдемо до публікації календару перших МДП для 4 турів групового етапу (вказано київський час, можливі зміни).

1. 22.01 21:30 Боруссія М - Боруссія Д

2. 24.01 18:00 Ренн - Лілль

3. 28.01 22:00 Тоттенгем - Ліверпуль

4. 30.01 22:00 Палмейрас - Сантос

 

Залишилися питання - пишіть мені будь-де.

Остались вопросы - пишите где-угодно.

Have any questions - write me wherever you want:)

 

Всім вдалого та цікавого групового раунду, а також гарної та чесної гри!

 

Другие посты блога

Все посты