Tribuna/Ставки/Блоги/7-40/11-й КЧ. ОТ. Фінальний етап. П'ятий тур. Прев'ю

11-й КЧ. ОТ. Фінальний етап. П'ятий тур. Прев'ю

МДП: 30.12 Лівінгстон - Абердін. Дедлайн прийому прогнозів - 30 грудня (середа) о 17:45 за Києвом, 18:45 за Мінськом та МСК

Блог — 7-40
29 декабря 2020, 16:37
6
11-й КЧ. ОТ. Фінальний етап. П'ятий тур. Прев'ю

Всім привіт!

Буремний 2020 рік підходить до логічного завершення так само, як і наш експериментальний об'єднаний турнір. На відміну від року, наш турнір вдається добротним та солідним. Але, варто зауважити, що наші змагання розтягнуться і на 2021 рік, де буде зіграно ще 3 матчі. А крайнім серед МДП 2020го буде шотландське протистояння Лівінгстон - Абердін. Дещо дивний вибір, але демократія є демократія.

Саме вона (демократія) призвела до того, що минулий тур було зіграно на МДП Істанбул Башакшехір - Касимпаша. Матч сам порадував великою кількістю голів та інтригою до кінцівки. Не обійшлося без вилучення, яке втім не завадило гостям навіть вийти вперед, проте чинні чемпіони все ж врятували нічию, хоча й цей результат можна вважати несподіваним - 2:2. В рамках четвертого туру Фінального етапу КЧ було зіграно чотири зустрічі, які завершилися з такими підсумками.

Серед перипетій екватору Фінального етапу нашого КЧ слід виокремити Перців з Пивом, які здобули нищівну перемогу над Київською Руссю (5:0). Це і не дивина, адже перші стали лідерами за УВ, а другі - аутсайдерами. Продовжують штампувати перемоги Картошка і Автобус 2.0 - цього разу не витримали Солянка і Pro Vercelli відповідно (4:0 та 3:0). Найбільш інтригуючим видався матч Dictators та Gods Of War, де Годси мінімально здолали своїх візаві (2:1).

До вашої уваги таблиця УВ попереднього туру.

Переходимо до представлення пар наступного п'ятого туру.

Автобус 2.0 - Dictators

Як зіграли у попередньому етапі: перемога Dictators 3:1 у 12 турі

Автобус 2.0 ще в попередньому етапі турніру заявив про себе, проте все одно вважався одним із аутсайдерів фінальної пульки. І знову Автобус ламає стереотипи та йде в тандемі лідерів, після 4 турів лише раз втративши очки (нічия з Перцями з Пивом проте може бути розцінена як успішний здобуток радше). Dictators увійшли в Фінальний етап як остання команда і на жаль поки що не хапає зірок із неба, позаду лише КР. Диктаторам потрібно знову камбечити, щоб розраховувати на медалі будь-якого гатунку. Саме ним я віддам перевагу - 55 на 45.

Київська Русь - Pro Vercelli

Як зіграли у попередньому етапі: перемога Pro Vercelli 2:1 у 12 турі

Київська Русь - відвертий аутсайдер, який може втратити теоретичні шанси на бронзу вже після звітного туру, про перші дві позиції за 3 тури до завершення змагань мова вже не може йти на практиці. Чотири поразки поспіль із сумарним рахунком 1:11 - це щось схоже на безнадію. Prо Vercelli також останні дві гри провели невдало, поступившися після двох перемог і надії на чемпіонський титул. Наразі про трофей ще можна помріяти і тому "італійцям" важливо довести свою спроможність на успіх. Ставлю на перемогу ПВ над КР у співвідношенні 65 на 35.

Картошка - Перці з Пивом

Як зіграли у попередньому етапі: перемога Перців з Пивом 2:0 у 2 турі

Центральний матч туру, в якому можливо вирішиться доля чемпіонського титулу. Поточний лідер змагатиметься із фаворитом змагань і тому потрібно затамувати подих, щоб дізнатися хто сильніший тут і зараз. Додає інтриги і той факт, що колективи розділені трьома пунктами на користь білорусів. Картошка дійсно потужна та на диво стабільна команда, минулого туру вони здолали чинних чемпіонів, а тепер готові атакувати ще одну вежу. Перці з Пивом на противагу точно вміють збиратися із духом, коли це вимагає ситуація. Поточні реалії демонструють повну боєготовність українців і їх прагнення завоювати чемпіонство, ставлю на них із перевагою 60 на 40.

Gods Of War - Солянка

Як зіграли у поепередньому етапі: перемога Gods Of War 2:1 у 2 турі

Gods Of War завжди мають амбіції, спрямовані на здобуття титулів та нагород. Але в поточному сезоні вже точно перервалася серія, яка налічувала три сезони до ряду, коди Годси забирали Кубок собі. Цього разу потрібно сконцентруватися на чемпіонаті, де цьому колективу відкритий шлях боротьби за найвищі місця. Солянка ще має статус чинного чемпіона турніру на ЮА, проте скоріше за все втратить його. Все, на що здатна моя команда наразі - це боротьба за медалі, але й вона лише теоретично можлива. На практиці одна перемога в попередніх 4 турах гальмує мотиваційну частину. Для Солянки Годси завжди були складними суперниками, тому перевага за ними - 55 на 45.

Увага!!!

МДП: Лівінгстон — Абердін.

Дедлайн: 30 грудня о 17:45 (Київ), 18:45 (Мінськ, МСК)

Суддя – sdryapko

Формулювання 38 варіанту: 8 або менше замін у матчі.

В рамках 5 туру Фінального етапу КЧ зустрінуться такі команди.

Всім вдалих прогнозів та вдалої гри!

Другие посты блога

Все посты