Tribuna/Ставки/Блоги/7-40/Кубок. Об'єднаний турнір. Прев'ю 1/4 фіналу

Кубок. Об'єднаний турнір. Прев'ю 1/4 фіналу

МДП: Аякс - Аталанта. Дедлайн прийому прогнозів - 9 грудня (середа) о 19:40 за Києвом, 20:40 за Мінськом, МСК

Блог — 7-40
8 декабря 2020, 17:15
Кубок. Об'єднаний турнір. Прев'ю 1/4 фіналу

Всім привіт!

Наш чемпіонат досяг завершення попереднього етапу. Хто б думав, що до самісінького завершення баталій боротьба буде надзвичайно запеклою? Серед когорти претендентів на потрапляння в топ-8, а це було відразу 8 колективів, сподівалися потрапити у фінальну пульку всі, але пробилися лише 3 команди!

І як по-різному! Gods Of War допомогли трибунівці, які дивно вирішили "злитися" у боротьбі за вісімку. Солянка на правах чинного чемпіона ледь не вилетіла, але все ж зібралася і буде захищати свій титул. Але найбільше оплесків заслуговують Dictators! Вони у проміжок між 7 та 12 турами були безпомічно передостанніми. Але 5 турів і 5 звитяг було достатньо, щоби зробити подвиг-камбек, в останньому турі прибравши свого конкурента. Жаль Легіон, адже команда теж боролася з низів, проте вирішальним був результат 10 туру, коли "легіонери" поступилися Диктаторам 0:4.

Здається, командам варто трішки перевести подих, щоб сконцентруватися на фінальному турнірі 8 команд, який буде розпочато з нуля. А зараз необхідно поглянути у сторону ще одного наявного трофею – Кубку. Якщо хтось пропустив, то вже було зіграно стадію 1/8 фіналу, в якій брали участь 16 колективів. Отож, були зафіксовані такі результати.

 

 

Також до вашої уваги таблиця УВ.

Стадію 1/8 фіналу було зіграно на матчі Ліги Націй Польща - Нідерланди. Тоді, нагадаю, завдяки швидкому голу поляки вийшли вперед, але в кінцівці поєдинку "помаранчеві" закамбечили і перемогли 1:2. Найкраще із прогнозуванням впоралися Орион та Перці з Пивом, які всуху винесли своїх суперників. Несподівано крупно своїх супротивників здолали Легіон та Автобус 2.0, прибравши більш іменитих конкурентів зі шляху. Трішки важче було Gods Of War, Dictators та Отаманам, але вони впоралися з гідністю. А найбільш інтригуюче завершився поєдинок Радзівілы - Воїни світла, де лише в "додатковий час" вдалося визначити чвертьфііналіста в особі Воїнів.

 

Далі на нас чекають сподіваюся більш цікаві кубкові протистояння і у плані МДП, і в аспекті непоступливості колективів. Жеребкування, яке провів Панкавець Зміцер визначило пари 1/4 фіналу.

Давайте трішки обсудимо шанси команд на прохід далі, а саме як мінімум в 1/2 фіналу.

 

Легіон – Отамани

Як зіграли у КЧ: 4:1 на користь Отаманів у 3 турі.

Дві команди-невдахи КЧ. Якщо кому не пощастило найбільше в рамках чемпіонатних баталій, то це саме ним. Легіон поступився Диктаторам місцем у топ-8 через програну битву раніше, хоча "легіонери" прагнули камбеку як шалені. Провальна середина КЧ - як основна причина невдачі. Ще більше розчарування отримали Отамани. Вони майже весь турнір балансували в межах 5-10 позицій, проте все вирішила "фантомна" картка Шикавки у білоруському матчі, якої виявилося не було. Отамани програли Солянці в підсумку, яка вийшла у топ-8. Проте все ж є вина і команди, адже потрібно було перемагати Dictators у крайньому турі, а не розгромно програвати.

Обидві команди мають заспокоїтися та видати результат в Кубку. Виліт із КЧ - ще одна мотивація. Сезон можна буде вважати врятованим, якщо хтось поза топ-8 зуміє виграти трофей. У чемпіонаті стабільніше виступали Отамани, а Легіон спалахував яскраво, проте несподівано, як і згасав зрештою частенько. Кубок не потребує стабільності, тому ризикну спрогнозувати, що Легіон знову видасть хороший матч, здолавши досвідчених Отаманів. Ймовірність - 55 на 45 у відсоткову відношенні на користь Легіону.

 

Воїни світла – Dictators

Як зіграли у КЧ: 3:0 на користь Dictators у 6 турі.

Воїни світла були одними із перших, хто втратив шанси на прохід у топ-8 КЧ. Винуваті в цьому вони самі, адже 2 неявки - це немислима "розкіш" в досить короткому турнірі. Ще одна причина невдач - це нестача кадрів, тому гвинтики Воїнів можна легко розібрати, якщо вони самі проявляють слабкість та неуважність. Про Dictators я вже виразився раніше із неабиякою похвалою. Їх камбек дійсно неймовірний. За весь турнір КЧ Диктатори жодного разу не знаходилися в межах топ-8 команд, 6 турів займали передостанню сходинку, проте 5 перемог поспіль і 15 балів за 5 турів (перед тим було 10 очок за 12 турів) допомогли здійснити прорив на восьму сходинку! Певен, у фінальній пульці Dictators пасажирами точно не будуть.

Щодо Кубку, то вже не раз вказував на те, що Воїни світла - це кубковий боєць. Цей колектив двічі поспіль раніше доходив до фіналу турніру, де програвав Годсам. Dictators на теренах білоруської Трибуни теж досить добре виступали в Кубку. У цій битві віддав би перевагу Воїнам, які потребують ще одного фіналу, а от Диктаторам поготів вже й так щастило, можна й поділитися вдачею:) 60 на 40 на прохід Воїнів світла.

 

Перці з Пивом – Gods Of War

Як зіграли у КЧ: 2:1 на користь Перців з Пивом у 1 турі.

Центральний поєдинок чвертьфінальної стадії Кубку. Зустрічаються старожили турнірів на українській Трибуні, які здобували найбільшу кількість трофеїв та нагород на цих теренах. Гранди 7-40 довели свою силу і потужність в рамках поточного КЧ. Перці з Пивом захопили лідерство в 4 турі КЧ і свого вже не відпустили до завершення попереднього етапу. В 11 стартових турах вони взагалі феєрили, 10 разів перемігши і 1 раз зігравши внічию. Але далі Перці розслабилися, зазнавши 4 поразки у 6 турах. Gods Of War грали не так потужно, але досить стабільно. До слова, Годси лише у 13 турі потрапили в топ-8, хоча завжди знаходилися поруч бажаних позицій. Свого команда вже не відпустила, хоч і отримала подарунок від Трибуни в крайньому турі.

Кубок = Gods Of War. Така тенденція притаманна українській Трибуні вже була три сезони поспіль. Годси не випускають трофей із міцних рук протягом 2 років. Перці з Пивом - достойний конкурент, проте вони зазвичай роблять прицільну ставку на успіх в КЧ. Принципове протистояння може зачепити гідність Перців, які бажатимуть зупинити гегемонію Годсів в кубкових змаганнях. Проте, на мою думку, має перемогти гарна історія, яка потребує продовження інтриги. Ставлю 60 на 40 на успіх Gods Of War.

 

Орион – Автобус 2.0

Як зіграли у КЧ: 1:0 на користь Автобус 2.0 у 14 турі.

Дві команди-сенсації КЧ. Орион провів, мабуть, найгірший турнір у своїй історії (щонайменше на Трибунах). Підсумкове 16 місце - це крах після срібла на ЮА та здобутих поспіль чемпіонських титулів на БАЙ в попередніх змаганнях. Цей колектив навіть не піднімався вище поточного 13 місця. Автобус 2.0 - повна протилежність зі знаком плюс. Команду багато хто вважав пасажирем турніру, проте всі глибоко помилялися. Автобус розхитувався перші тури, але потім став у статичне положення, знаходившися на місцях із 3 по 6 протягом 13 турів. Колектив витримав напругу тоді, коли всі вважали, що вони з трибунівцями знаходяться в топ-8 не по праву. Трибуна вилетіла все-таки, а от Автобус 2.0 вийшов у боротьбу за чемпіонство.

Ще одного провалу Орион точно не заслуговує, навіть у поточному становищі. Чинний володар Кубку на білоруській Трибуні хоче захисту титулу не менше, ніж Годси певен. Автобус 2.0 напевно має сконцентрувати свої потужності на перипетіях в рамках КЧ і не "нахабніти" вже занадто, даючи дорогу фаворитам. Жартую звісно:) Але все одно ставлю на Орион у цьому двобої - 65 на 35.

 

Ну все, досить із прогнозами. А тепер пару слів про формат Кубку. Кожен поєдинок має бути зіграний за схемою прогнозів 7/2/1. Додаткові секції враховуються лише при нічийному рахунку нагадую. А прогнози кожного гравця мають бути сформовані на кшталт Нік (1-2-3-4-5-6-7/8-9/10).

 

38 варіант тут – це 8 або менше замін в матчі.

Увага!

МДП: 09.12 19:55 (Київ), 20:55 (Мінськ, МСК) Аякс – Аталанта

Дедлайн: 09.12 19:40 (Київ), 20:40 (Мінськ, МСК)

Суддя – sdryapko

Не забувайте про формулювання 38 варіанту і формат прогнозів 7/2/1!

Всім удачі та гарної гри!

Другие посты блога

Все посты