Tribuna/Ставки/Блоги/7-40/10-й КЧ. Фінальний етап. Прев'ю п'ятого туру

10-й КЧ. Фінальний етап. Прев'ю п'ятого туру

МДП: 05.07 21:00 Галатасарай - Трабзонспор. Дедлайн прийому прогнозів - 5 липня (неділя) о 20:45

Блог — 7-40
4 июля 2020, 18:29
10-й КЧ. Фінальний етап. Прев'ю п'ятого туру

Всім привіт!

Дісталися тихим сапом до екватору фінальних розбірок чемпіонату, панове. Залишилося всього лише зіграти три тури, щоб визначити переможця та призерів ювілейного турніру. І попередній змагальний день став багато у чому визначальним для розподілу місць у турнірній таблиці та задав певні тенденції, згадаємо про результати четвертого туру Фінального етапу КЧ.

Турнірна таблиця КЧ за три тури до завершення має такий вигляд.

Попередній ігровий тур ми провели на матчі іспанської Ла Ліги Валенсія - Атлетік. Команди знаходяться у тісній боротьбі за зону ЛЄ, тому були вкрай мотивовані відчепити суперника від бажаної мети. Фаворитами являлися "кажани" більше за статусом, ніж за поточними результатами. І статус не зіграв вирішальну роль. Представники Більбао були більш заряджені та концентровані на звитягу у поєдинку із супротивником, який знаходиться у кризовому становищі. Забивати Атлетіку вдавалося в дебютних відрізках кожного із таймів - дублем відзначився Рауль Гарсія, який є штатним пенальтистом "басків", проте в цьому матчі він це робив із гри. Як підсумок - сенсаційно легка перемога гостей 0:2. Виграшні варіанти 7-40: 2-5-8-12-14-18-23-26-30-32-33.

Сенсаційний матч явно вплинув на результативність команд нашого турніру. Колективи видали найгірший за УВ тур. На коні опинилися ті, хто вірили у швидкі голи та ТМ (23 та 14 варіанти), а одинока дюжина (12) зробила Богдана Патика найкращим гравцем туру із показником у...2 УВ! Не дивина, що саме Київська Русь стрімко скористалася дивовижністю МДП, набравши 6 УВ і перемігши міцних Перців з Пивом із рахунком 3:0. Повальна віра у "низ" принесла успіх Ориону, який завдяки 14 варіанту "виніс" Отаманів (4:0). Нічийним результатом 1:1 завершився матч Pro Vercelli - Gods Of War, які синхронно обмінялися влучними уколами. Прикрість туру - це неявка Картошки на двобій із Солянкою. Мої підопічні не бажали легких 3 балів і я сам звісно незадоволений цією ситуацію і як очільник команди, яка зіграла не найкраще, але наблизилася до титулу, і як організатор самого турніру.

В турнірній таблиці після цього туру сталися тектонічні рухи. Солянка відірвалася від конкурентів завдяки технічній перемозі. Вона все ще в зоні досяжності - 8 балів за 3 тури ліквідувати можна, але зробити це переслідувачам буде вкрай важко, їх шанси переросли із практичної площини в теоретичну. А от "рубка" за медалі буде захоплюючою і це точно. Орион потиснув Отаманів при рівній кількості балів загальній та між собою і лише один забитий гол вивів "зіркових" на сходинку вперед. Не варто забувати і про Перців з Пивом, які відстали від топ-3 на один лиш заліковий пункт. Gods Of War опинилися у "буферній" зоні в середині турнірки між двох вогнів. Внизу три колективи (Картошка, Київська Русь та Pro Vercelli) ведуть боротьбу за престиж, а перші двоє ще мають навіть мізерні шанси на "призи".

Тепер переходимо до постійної рубрики - представлення таблиці УВ.

Найкраща команда за УВ у турі: Київська Русь (6)

Найкращий гравець туру: Богдан Патик (Київська Русь 2 УВ

П'ятий тур Фінального етапу КЧ ми зіграємо символічно п'ятого липня на турецькому МДП Галатасарай - Трабзонспор. Обидва колективи ще розраховують на боротьбу за чемпіонський титул та призові місця плюс не забуваємо запал турків - на виході, сподіваюся, що отримаємо цікавий та непередбачуваний вибуховий поєдинок. У нас гарячих протистоянь сусідів по турнірній таблиці не буде - зіграють рівномірно ті, хто розташувався у верхній та нижній її половині, але й тут є сенс та інтрига безперечно. Наприклад, в разі перемоги Солянка може здобути титул чемпіона достроково.

Увага!

МДП 5 туру Фінального етапу КЧ: 5 липня 21:00 Галатасарай – Трабзонспор

Дедлайн: 05.07 20:45

УВАГА! Для цього поєдинку трактування 38 варіанту гри змінюється на "У матчі відбудеться 9 або менше замін" у зв'язку із запровадження нових правил стосовно замін, затверджених ФІФА.

В рамках п'ятого туру Фінального етапу КЧ зустрінуться наступні команди:

Всім удачі та гарної гри!

Другие посты блога

Все посты