Tribuna/Ставки/Блоги/7-40/10-й КЧ. Перехід до фінального етапу

10-й КЧ. Перехід до фінального етапу

Деякі організаційні моменти переходу КЧ від попереднього до фінального етапу

Блог — 7-40
5 июня 2020, 15:16
7
10-й КЧ. Перехід до фінального етапу

Всім привіт!

У четвер, 4 червня, офіційно завершився попередній етап ювілейного десятого за ліком Командного чемпіонату 7-40 на нашому ресурсі. Підсумкова турнірна таблиця набула такого вигляду.

Нагадую, що згідно регламентних положень, боротьбу в чемпіонаті продовжують колективи, які заслужили це право, потрапивши в топ-8 за результатами попереднього етапу. При переході до фінального раунду також зберігаються набрані кожною командою бали у зустрічах між собою. Отже, турнірна таблиця КЧ після перерахунку залікових пунктів змінила свій вид на наступний.

Як бачимо, при перерахунку кардинальних змін позиції команд не зазнали. Проте є певні колективи, що отримали вигоду та виграшну ситуацію. Найкращий результат зберегли Отамани, які втратили при переході лише 3 залікові пункти і скоротили відстань від лідируючої Солянки із 8 до 2 балів! Солянка, Орион, Gods Of War та Київська Русь загубили по 9 балів, чим погіршили свої надбання, але залишилися у межах тих самих позицій. Взагалі турнірна таблиця наразі розділилася на 3 частини - боротьба за чемпіонство між Солянкою та Отаманами, 4 колективи у битві за "бронзу", ще 2 команди змагаються віртуально, щоб не бути андердогами.

Маємо зазначити, що інтрига у боротьбі за чемпіонський титул та призові місця у будь-якому випадку має бути вражаючою. Тож Фінальний етап КЧ довжиною у 7 турів, де кожен знову зустрінеться з кожним обіцяє бути цікавим та мегазахоплюючим! Сформуємо календар матчів, взявши за основу порядок команд за результатами попереднього раунду КЧ. 

Відразу публікую повний розклад поєдинків для зручності.

Здається, всі організаційні моменти вирішені, отже до бою і нехай переможе найсильніший! Перші МДП Фінального етапу КЧ поки невідомі (не гратимемо точно протягом 6-10 червня як мінімум), слідкуйте за оновленнями.

Другие посты блога

Все посты