Tribuna/Ставки/Блоги/7-40/10-й КЧ. Прев'ю одинадцятого туру

10-й КЧ. Прев'ю одинадцятого туру

МДП: 04.06 23:15 Віторія Гімарайнш - Спортінг. Дедлайн прийому прогнозів - 4 червня (четвер) о 22:45

Блог — 7-40
3 июня 2020, 22:52
10-й КЧ. Прев'ю одинадцятого туру

Всім привіт!

В останній день буремно-карантинно-пандемічної весни відбулося свято...День Києва!:) А у Києві, окрім обмежених святкувань, ще й свято футболу приєдналося до флешмобу - УПЛ рестартувала і було зіграно епічне протистояння "українського класичного" Шахтар - Динамо. Ми його не могли обійти увагою і взяли як МДП для десятого передостаннього туру попереднього етапу КЧ. До Вашої уваги результати поєдинків.

Турнірна таблиця набула такого вигляду.

Отож, 10й тур 10го КЧ ми грали на матчі Шахтар - Динамо, який було проведено однак у Києві на НСК. Номінальні гості мали за мету порадувати своїх фанів (дистанційно) та привітати столицю зі святом, проте...не вдалося. Хоча початок поєдинку був оптимістичним для киян - вони виглядали симпатичніше і навіть забили гол, проте у гру вступила симуляція Степаненка, суддівсто Монзуль та його величність ВАР - тому взяття воріт відмінили. Динамівці не склали зброю і все-таки добилися свого, відкривши рахунок, але вже через хвилину втратили концентрацію і самі пропутили - на перерву колективи вирушили за нічийного рахунку.

А от другий тайм був повністю виграний "гірниками", вони прокинулися і забили двічі - дубль оформив Марлос, а Маркос символічно відсвятував свій м'яч, чекаючи на дитину. Підсумок невтішний для біло-синіх, вкотре вони поступилися у дербі - 3:1 за "Шахтарем", який вже майже чемпіон, а от кияни опустилися на четверту сходинку, що є аномально низьким показником для команди. Перелік виграшних варіантів 7-40: 1-6-7-12-15-19-24-27-30-32-33-38-40.

Перипетії нашого турніру також були цікавими. Очікуваним був лише успіх Солянки - знову постражала Tribuna.UA (4:0). Мої підопічні, таким чином, достроково стали тріумфаторами попереднього етапу КЧ, здобувши 8 звитяг у 9 поєдинках. А от "трибунівці" опинилися за крок від безпрецендентності, адже хлопці ризикують за 10 турів не здобути жодного балу! Також без особливого емоційного надриву відбувся матч Перці з Пивом - Київська Русь, адже обидві команди застрягли у середині таблиці, майже без шансів на виліт із топ-вісімки. У підсумку, Перці з Пивом, відпочивши у попередньому турі, продовжили свою переможну серію - 3:1.

Куди більше інтриги подарували поєдинки за участі команд, що ведуть боротьбу за топ-8. Відразу можна заявити, що вони невдало себе продемонстрували. Синхронних поразок зазнали Pro Vercelli та I-ZUBR, які опинилися на межі бажаної вісімки. "Італійці" поступилися Отаманам (1:3), а "зубри" розгромно були побиті Орионом (0:4). Переможці цих матчів, до речі, закріпили свої позиції у битві за поточні "медалі". Поєдинок Воїни світла - Картошка був визначальним у першу чергу для Воїнів. Ті мали перемагати супротивників, щоби боротися далі за топ-8, але сталася драматургія - нічия 2:2 "поховала" шанси досвідченої команди на проходження до фінального етапу. "Мирова" не сильно допомогла і білорусам, проте вони хоча б наразі у виграшному становищі на сьомій позиції.

Тепер переходимо до постійної рубрики - представлення таблиці УВ.

Найкраща команда за УВ у турі: Орион (21)

Найкращі гравці туру: Макар (Солянка), Роман Рой (Воїни світла), Gooner95 та Олег Нестеренко (обидва - Орион)  по 5 УВ

От ми й опинилися за крок до завершення попереднього етапу 10го КЧ. Заключний поєдинок раунду відбудеться на португальсьскому МДП Віторія Гімарайнш - Спортінг. І внас залишилися відкритими багато питань. Зокрема, у боротьбі четвірки кращих. Там зустрінуться між собою Отамани - Орион та Gods Of War - Солянка. Очки, зароблені у цих поєдинках, точно будуть на вагу золота при переході до фінального етапу.

Решта троє матчів визначать остаточний склад представників топ-8. Перці з Пивом зустрінуться з Картошкою, доля якої ще "на волосині". Pro Vercelli та I-ZUBR мають довести свою перевагу над конкурентами, що вже точно залишаться за бортом топ-8 - над Tribuna.UA та Воїнами світла відповідно.

Окремі роз'яснення щодо боротьби за топ-8:

  • Київська Русь гарантувала собі місце у топ-8, бо свого часу здолала Картошку та I-ZUBR та поділила очки із Pro Vercelli.
  • Воїни світла точно не потраплять у топ-8, бо у разі рівності балів із Pro Vercelli та I-ZUBR знаходяться у програшному становищі, адже програли "італійцям" 0:5 і якщо здолають "зубрів", то піднімуться лише на дев'яту сходинку.
  • Pro Vercelli мають перевагу над I-ZUBR та Картошкою, бо перемогли їх в очних поєдинках.
  • I-ZUBR отримають перевагу над Картошкою у разі рівності балів за більшою кількістю перемог та відношенням забитих-пропущених. 

Увага!

МДП 11 туру попереднього етапу КЧ: 4 червня 23:15 Віторія Гімарайнш – Спортінг

Дедлайн: 04.06 22:45

УВАГА! У Португалії дозволено робити 3 заміни на команду, тому варіант 38 повертається до попереднього трактування "У матчі відбудеться 5 або менше замін".

В рамках одинадцятого туру попереднього етапу КЧ зустрінуться наступні команди:

Всім удачі та гарної гри!

Другие посты блога

Все посты