Tribuna/Ставки/Блоги/7-40/10-й КЧ. Проміжні статистичні показники

10-й КЧ. Проміжні статистичні показники

Цікаві статистичні моменти після зіграних шести турів КЧ

Блог — 7-40
4 апреля 2020, 15:13
10-й КЧ. Проміжні статистичні показники

Всім привіт!

Як відомо, майже всі чемпіонати футбольного світу поставлені на тривалі паузи (як мінімум), тому ми змушені тримати кулики за здоров'я людей та сподіватися на краще. Не виключено, що ми можемо зіграти у найближчий місяць-два на непопулярних чемпах пару матчів, не більше. А пока, щоб сильно не сумувати, звернемо увагу на статистику. Шість зіграних турів (для когось взагалі п'ять) - це звісно показник малий, але вже деякі проміжні підсумки робити допустимо.

Спершу згадаємо поточну турнірну ситуацію після зіграних шести турів.

Тепер поговоримо про цікавинки. Розпочнемо із характеристики початку сезону для кожного колективу.

  • Солянка перший тур легально прогуляла. А далі моя команда набрала шаленої ходи, вигравши 5 матчів поспіль, так ця серія менш вагома, аніж минулосезонна у Київської Русі та Перців з Пивом, проте вона ще не перевана. Наразі 5 звитяг дозволяють Солянці одноосібно лідирувати навіть з матчем у запасі. 
  • Орион стрімко увірвався в еліту нашого турніру. Лише одна поразка від Солянки не затьмарила феєричного дебюту. Хлопці з Ориону пристойно грають на спортсі під іншим брендом, а під цією назвою здобувають один за одним титули на сусідній білоруській платформі.
  • Gods Of War недарма зараз знаходиться на поточній подіумній сходинці. Годси хоч і пошарпали нерви своєю незрозумілою позицією перед стартом сезону, проте все ж заявилися на турнір і недарма, адже являються титулованими фаворитами у боротьбі за "призи".
  • I-ZUBR змінив бренд (попередньо це були Тры чарапахі) і недаремно. Білоруські товариші стали демонструвати більш грізну гру і можливо навіть претендувати на боротьбу за призову трійку.
  • Отамани зазнали змін на тренерському містку. ДЗЕНЯ замінив на цій позиції Романа Федоринина і така ротація не позначилася суттєво на виступах команди, яку до речі поповнили деякі гравці "менеджерів" (які у свою даний сезон пропускають). Колектив займає місце у середині таблиці і можуть претендувати на більші висоти.
  • Київська Русь виступає надрезультативно, але з успішністю 50 на 50, розгромні перемоги чергуються з нищівними поразками. "Русичам" явно не вистачає стабільності, щоб розвинути потенціал і боротися з чемпіонське звання.
  • Картошка здається зібралася із силами і неготова до того, щоб знову вважатися андердогами турніру. Наразі поточна гра білорусів дозволяє триматися поза межею вильоту, проте цього малувато, щоб зазіхати на місця у топ-3.
  • Перці з Пивом стали командою, на яку здається тисне чемпіонське звання. Перці розгубили впевненість і стабільність та на даний момент ледь вибралися із небезпечної зони. Проте така ситуація явно не вирок для Перців, які як відомо можуть зібратися у найвирішальніший мить.
  • Воїни світла грають по низхідній і тепер взагалі знаходяться поза межами топ-8. Боротися без запасу гравців складно і це накладає відбиток на виступи досить серйозної команди. Воїнам до снаги ще вибратися повище, варто лише сильно захотіти.
  • Pro Vercelli сенсаційно невдало виступають у поточному турнірі. Єдина перемога - здобута лише завдяки технічному результату. "Італійці", будучи одними із фаворитів гонки за призи, тепер мають задуматися як взагалі вийти у фінальний етап КЧ.
  • Tribuna.UA повернулася у наш чемпіонат із експериментальним складом. Стиль гри "трибунівців" далекий від ідеалу, проте деякі гравці все ж намагаються "рости" по ходу чемпу. Навряд чи колектив закамбечить у топ-8 після попереднього етапу, але перспектива на майбутні сезони все-таки не загублена. 

Переходимо до конкретно статистичних показників. Спочатку поглянемо на таблицю УВ кожної з команд за турами, де визначальними є на даний момент усереднені показники.

Збоку справа вказані позиції команд за середнім показником УВ. Цікаво, що найпотужнішими колективами є Отамани і Київська Русь, котрі гріють середину турнірки і навпаки Солянка та Орион лідирують у заліку, проте за УВ не виблискують. "Найбільше щастить" перемагати, незважаючи на скромність команді I-ZUBR, а Перці з Пивом резонують навпаки до невезучості. От хто знаходиться на своєму місці - то це Tribuna.UA, але це точно не привід для гордості.

Від командної успішності перейдемо на особисті здобутки гравців у двох номінаціях.

Найкращі гравці за показником MVP

У топ потрапили ті гравці, хто набрав більше середнього показника у 20 балів. Накращим у поточному рейтингу є досвідчений гравець Gods Of War ReneSasha, який набрав 39 очок. Представник Ориона Def_Joint1995 та новоспечений гравець Солянки Виктор Гончаров.потрапили у топ-3 із 37 пунктами. Найбільше представництво у цьому рейтинзі мають такі команди як Орион та Gods Of War (по 5), найменше - Tribuna.UA (1), гравці Pro Vercelli взагалі поки далекі від топів.

Найкращі бомбардири

У цю номінацію потрапили лише ті, хто зумів забити 3-4 голи. Феноменально грає найліпший бомбардир минулого сезону - Роман Федоринин із Отаманів забивав у кожному із 4 матчів, коли він був у складі! Також 4 голи на свій рахунок записали знайомі нам із попереднього списку кращих Def_Joint1995 i ReneSasha. Відразу восьмеро гравців забили по 3 м'ячі, найбільшим представництвом може похвалитися тут Солянка, відразу троє бомбардирів (Fantazer, Виктор Гончаров і Сергій Броваренко) є вихідцями з моєї команди.

На цьому поки що все. Сподіваюся, що у кінцівці повноцінного сезону буде які підсумки підбивати, але уже в глобальному плані.

Бажаю всім нам та нашим рідним і близьким міцного здоров'я, фізичного та психологічного, а також економічного достатку після карантинних заходів!

Другие посты блога

Все посты