Tribuna/Ставки/Блоги/7-40/10-й КЧ. Прев'ю п'ятого туру

10-й КЧ. Прев'ю п'ятого туру

МДП: 13.03 21:45 Ліон - Реймс. Дедлайн прйиому прогнозів - 13 березня (п’ятниця) о 21:30 за київським часом

Блог — 7-40
12 марта 2020, 21:15
2
10-й КЧ. Прев'ю п'ятого туру

Всім привіт!

Четвертий лігочемпіонівський тихий, але бентежний тур завершився, пропоную поглянути на результати матчів та турнірну ситуацію в нашому чемпі на даний момент.

Актуальне турнірне становище команд.

Так, четвертий тур минув на славу! Ми з вами мали можливість спостерігати за великим дійством ЛЧ без уболівальників...але із дикою кількістю забитих голів! Матч Валенсія - Аталанта майже був позбавлений інтриги після італійського погрому, проте колективи вирішили повеселитися! Пенальті на перших хвилинах, реалізований Ілічічем, добив рештки сумнівів щодо майбутнього чвертьфіналіста. А далі на нас чекали гойдалки - Валенсія зрівняла, Аталанта знову вийшла вперед. У другому таймі "кажани" вилетіли вперед, але ненадовго - неймовірний словенець Ілічіч точно не забуде тиху Месталью - він оформив покер і подарував радість італійцям, котрі голодні до успіхів команд, бо Серія А на паузі. Підсумок - феєрична звитяга Аталанти із рахунком 4:3, а у нашій грі зайшла когорта варіантів: 2-5-9-11-16-21-22-23-28-29-32-34-37-39.

У центральному поєдинку 4 туру попереднього етапу КЧ зустрілися чинні чемпіони Перці з Пивом та володарі Кубку та Суперкубку Gods Of War. Напруга протистояння відчувалася - команди хоч і продемонстрували досить посередній результат за УВ, проте боротьба була класною - і зрештою завершилися мінімальною звитягою Годсів (2:1), котрі не випустили Перців із небезпечної зони. Не менш інтригуючим двобоєм у плані продвигання до верхів мав бути матч Солянки та Воїнів світла - у тісному та цікавому поєдинку перемогу здобули мої підопічні - 2:0.

А от де інтриги майже не було - так це у парі Київська Русь - Tribuna.UA. "Трибунівці" продовжують закопуватися у низинах і на цей раз перервали ідилію поразок 0:4...більш провальним лузом - 0:5. Але не варто зменшувати цінність гри "русичів" - вони виявилися кращими за УВ серед усіх колективів уже не перший раз. Не сталося сенсацій у поєдинку Отаманів із Картошкою - перші перемогли мінімально, але досить впевнено (2:1). А от Pro Vercelli ніяк не вийдуть із несподіваного кризового стану - цього разу вони стали жервтою якісної гри Ориону (0:3).

Отже, після четвертого туру у турнірці склалася цікава ситуація - відразу 5 колективів набрали рівну кількість балів (а саме по 9) та лідирують у погоні за успіхом одноосібним. 

Тепер переходимо до постійної рубрики - представлення таблиці УВ.

Найкраща команда за УВ у турі: Київська Русь (26)

Найкращі гравці туру: Богдан Патик  та SviSviLevenko (обидва - Київська Русь), Роман Федоринин (Отамани) та Сергей Бобылев (Орион)  по 6 УВ

Далі у нас Франція - тиха та чарівна водночас. Боротьба за єврокубки у МДП Ліон-Реймс має бути більш рівною, ніж кожен із нас міг би очікувати. Наш турнір набирає обертів і очікуються наступні цікаві протистояння. Зокрема Перці з Пивом, котрим бракує стабільної чемпіонської гри, намагатимуться зібратися із силами і поставити підніжку Солянці, яка крокує переможною ходою. У битві лідерів чемпу зустрінуться між собою Київська Русь та Gods Of War. Поміряються силами і аутсайдери - зокрема у протистоянні Картошки та Tribuna.UA може вирішитися доля кожного із колективів - на краще чи на гірше це залежить від них самих.

Увага!

МДП 5 туру попереднього етапу КЧ: 13 березня 21:45 Ліон – Реймс

Дедлайн: 13.03 21:30 (Київ), 22:30 (МСК, Мінськ)

В рамках п'ятого туру попереднього етапу КЧ зустрінуться наступні команди:

Всім удачі та гарної гри!

Другие посты блога

Все посты