Tribuna/Ставки/Блоги/7-40/Кубок. Прев'ю фінального матчу

Кубок. Прев'ю фінального матчу

МДП: 14.12 17:00 Реал Сосьєдад - Барселона. Дедлайн прийому прогнозів - 14 грудня (субота) о 16:45 за Києвом

Блог — 7-40
13 декабря 2019, 10:04
Кубок. Прев'ю фінального матчу

Всім привіт!

Після того як ми достроково визначили чемпіона 9го КЧ (ще раз вітання Перцям з Пивом!), настав час дізнатися і володаря Кубка. Нагадаю, як пройшли півфінальні зустрчі цих змагань та хто дістався бажаного фіналу.

Ух, півфінальні двобої були особливо запеклими та ще й МДП Шеффілд Юнайтед - Манчестер Юнайтед підкинув дровець у вогонь. Матч тогочасних середняків АПЛ насправді видався на славу. Сенсаційний Шеффілд відразу кинувся в атаку і це принесло свої плоди - на перерву господарі йшли у піднесеному настрої, адже рахунок був 1:0 на їх користь. На початку другого тайму ШЮ знову вирішив показати різкість і перевага зросла. Але "манкуніанці", хоч і у кризовому стані знаходилися, але все ж знайшли сили зібратися - і як наслідок феноменальний камбек було зроблено (три м'ячі забиті із 72 до 79 хвилини - і вже МЮ попереду)! Але в таких поєдинках драматична кінцівка - це своєрідний маст нід. Сталося як гадалося!:) Шеффілд Юнайтед зрівнює рахунок на останніх миттєвостях матчу (3:3) і робить камбек у відповідь - за це ми й любимо футбол!

Два півфінальні матчі в нашому кубковому змаганні промайнули по-різному. Gods Of War впевнено обіграли Отаманів із рахунком 4:1 - вирішальну гру зіграв сегмент "гірчичників", бо Годси повально повірили в 33 і як виявилося така стратегія принесла бажані плоди. А Воїни Світла та Солянка у свою чергу замутили міні-драму. В "основний" час ці колективи переможця не виявили - результативна нічия 2:2 як доказ. А уже в додатковий час інтрига була погашена повністю, адже Воїни цілковити завантажили туди виграшний 39 варіант, чотири із п'яти ліній здобувають звитягу і такий розвиток подій приносить ВС путівку у фінал!

Тепер переходимо до постійної рубрики - представлення таблиці УВ.

Найкраща команда за УВ у раунді 1/2 фіналу Кубка: Gods Of War (12)

Найкращі гравці раунду: Great Footballer Sewa, Андрей Томмиган, Valensa (всі - Gods Of War), Cергій Цигульський та Андрій Назаренко (обидва - Воїни Світла), Аmir_Han_001 та Валерий Радченко (обидва - Солянка)  по 3 УВ

Отже, за підсумками півфінальних протистоянь сформувалася фінальна пара поточного розіграшу Кубка.

Варто сказати пару слів про фіналістів. Розпочнемо із деяких аналітичниз подробиць.

Як команди зіграли у КЧ: 8 тур попереднього етапу - перемога Воїнів Світла 3:1.

А тепер згадаємо який шлях колективи здолали, діставшися до фіналу.

Gods Of War: 1/8 - Картошка (1:1, перемога у серії пенальті),1/4 - Neraft (4:0), 1/2 - Отамани (4:1).

Воїни Світла: 1/8 - FP Manager (3:1), 1/4 - Київська Русь (2:2, перемога у серії пенальті), 1/2 - Солянка (2:2, перемога у додатковий час).

Можемо пересвідчитися, що шлях команд до фінального двобою був тернистим: Годси могли вилетіти вже на першій стадії, Воїни мали проблеми у чвертьфіналі та півфіналі. Проте доля вирішила таким чином, що саме ці колективи є найсильнішими на такій короткій дистанції. Звітне майбутнє протистояння має недарма "войовничий" характер, адже для кожної із команд титул володаря Кубка - це своєрідний бальзамчик на душу, величезна ложка меду з огляду на минулі невдачі.

Gods Of War напевно із сумом згадують попередній розіграш Кубку, де вони у фіналі якраз поступилися Київській Русі. Та ще й програна боротьба за титул у чемпіонаті Перцям з Пивом явно мотивує. І хоч у Годсів найреальніші шанси на медальне завершення КЧ - це явно не максимум для такої потужної команди. Для Воїнів Світла цей сезон був спочатку досить вдалим, але наразі справи кепські - лише восьме місце без шансів на топ-3 і близькість до аутсайдерської позиції. Отож Кубок для ВС - це є віддушина, остання можливість врятувати сезон.

І насамкінець презентую свій прогноз на цей матч. Можливо, він буде досить несподіваним, але з огляду на ситуацію та на везучість очільника Годсів (кхм-кхм), є цідком реалістичним. Отож моя ставочка: результативна нічия 2:2 та перемога Воїнів Світла у додатковий час із рахунком 3:1. Маєте іншу думку щодо фінального двобою? Якщо так, то залишайте свої прогнози у коментарях, буде цікаво знати думку інших представників команд або ж самих дійових осіб грандіозного Фіналу.

Увага!

МДП: 14.12 17:00 Реал Сосьєдад - Барселона

Дедлайн: 14.12 16:45 (Київ)

НЕ забудьте про кубковий формат зустрічей, прогнози надсилайте за схемою 7/2/1!

Суддя: OM27

Всім удачі та захоплюючої гри!

Другие посты блога

Все посты