Tribuna/Ставки/Блоги/7-40/9-й КЧ. Фінальний етап. Прев'ю п'ятого туру

9-й КЧ. Фінальний етап. Прев'ю п'ятого туру

МДП: 03.12 22:05 Ліон - Лілль. Дедлайн прийому прогнозів - 3 грудня (вівторок) о 21:50 (Київ), 22:50 (Мінськ, МСК)

Блог — 7-40
2 декабря 2019, 15:53
9-й КЧ. Фінальний етап. Прев'ю п'ятого туру

Всім привіт!

Феєричність матчів наших турнірів останнім часом зашкалює. Дивно і неочікувано якось виходить підбирати надрезультативні поєдинки для МДП, та ще й із переломними кінцівками. Сподіваємося, що попередній четвертий тур Фінального етапу КЧ не замкне цю послідовність цікавинок і драматичних розв'язок. До речі, згадаємо про результати крайнього зіграного раунду.

Поточна ситуація у турнірній таблиці має такий вигляд.

Драма та нечувана феєрія голів та "гірчичників" - саме такими епітетами можна охарактеризувати те, що сталося напередодні у четвер на МДП Мальме - Динамо. Шведському клубу потрібна була лише перемога задля того, щоб мрії на щодо плей-офф Ліги Європи були реальними. І різкий старт довів це нездоланне прагнення - господарі повели у рахунку уже на другій хвилині матчу. Потім ініціативу перехопило вже Динамо, кияни встигли у першому таймі не лише відквитати один м'яч, але й забити ще раз.

Друга половина зустрічі принесла своєрідне дежавю - шведи знову були на коні у дебюті, а потім ще й вийшли вперед. А незабаром капітан киян отримує червону картку, що сигналізувало про крах надій для гостей. Однак згодом гравці ДК все ж продемонстрували характер, зрівнявши рахунок. Здвалося, що нічия - це закономірний результат, якому не змінитися. Але драма мала статися - кияним пропускають на 90+6 хвилині, а Розенберг, який проводив прощальний матч у рідних стінах, оформивши дубль подарував шведам справжнє свято і надію на майбутній успіх. Щемлива історія із 4:3 на табло. Ух!..Перелік виграшних варіантів 7-40 довгий як ніколи: 1-5-7-11-16-19-21-22-23-28-29-32-35-36-39-40.

Перипетії нашого чемпіонату мали свої точки напруги. У центральному поєдинку зійшлися Перці з Пивом та Солянка. Перші перебували у відмінній формі, а мої підопічні навпаки втратили контроль над ситуацією, втрапивши у смугу невдач і загубивши лідерство. Поточна ситуація відобразилася на результаті двобою можливо навіть за чемпіонство - мінімальна звитяга Перців 1:0, здобута завдяки перемозі у тренерській дуелі на останній лінії. У підсумку Dyadya Vitya затверджує свій колектив на першому місці, а Солянка продовжує рух вниз, однак залишаючися у топ-3. Туди змогли увірватися стрімко й до речі відразу на другу сходинку гравці Gods Of War, які після перемоги у Кубку добили Отаманів ще раз - 4:1.

Втратила своє місце у топ-3 після попереднього туру команда Pro Vercelli - нищівної поразки 0:4 підопічним ОМ27 завдали хлопці із Галактикос. Вирішальну роль у цьому протистоянні зіграла єдина тактика "галактичних" і їхня віра у безкомпромісність команд стосовно кількості жовтих карток. Тры чарапахі також відзначилися розгромною перемогою 4:1 над Київською Руссю, проте своє останнє місце покинути не змогли, натомість "русичі" погіршили свої шанси на боротьбу за призи. Аналогічно "важко" виглядають Воїни Світла та КримНаш - ці команди взагалі примудрилися зіграти у аномальну безгольову нічию 0:0.

Тепер переходимо до постійної рубрики - представлення таблиці УВ.

Найкраща команда за УВ у турі: Gods Of War (16)

Найкращі гравці туру: Виталий Старенький (КримНаш), Сергій Цигульський (Воїни Світла), Андрей Томмиган та Sokrat_57 (Gods Of War)  по 4 УВ

На порозі зима і непогано було б на момент відправитися до Франції. Хоча б у ігровому плані. П'ятий тур Фінального етапу КЧ буде зіграно на МДП Ліон - Лілль. Зійдуться призери минулого сезону Ліги 1, які представляють французькі інтереси наразі у ЛЧ, здебільшого не дуже вдало. Аналогічно і в чемпіонаті ці колективи поки що далекі від боротьби за титул, проте претендувати на той максимум, який був притаманний минулоріч клубам все ж до снаги. Хто вирветься із тенет і стане ближчим до успіху - це безперечно цікаво та інтригуюче.

У нашому КЧ інтриг вистачає у звітному турі. Зокрема лідери чемпу Перці з Пивом зустрінуться із ще чинними чемпіонами Отаманами. Тры чарапахі - Gods Of War - ця пара привертає увагу контрастами та тренерським протистоянням. Солянка та Pro Vercelli в очній сутичці визначатимуть свою долю претензій на чемпіонство та як мінімум топ-3. 

Увага!

МДП 5 туру Фінального етапу КЧ: 3 грудня 22:05 Ліон – Лілль

Дедлайн: 03.12 21:50 (Київ), 22:50 (МСК, Мінськ)

В рамках п'ятого туру Фінального етапу КЧ зустрінуться наступні команди:

Всім удачі та гарної гри!

Другие посты блога

Все посты