Tribuna/Ставки/Блоги/7-40/Кубок. Прев'ю стадії 1/2 фіналу

Кубок. Прев'ю стадії 1/2 фіналу

МДП: 24.11 18:30 Шеффілд Юнайтед - Манчестер Юнайтед. Дедлайн прийому прогнозів - 24 листопада (неділя) о 18:15 за Києвом (19:15 МСК)

Блог — 7-40
23 ноября 2019, 16:18
Кубок. Прев'ю стадії 1/2 фіналу

Всім привіт!

Ух, у четвер було весело на бельгыйському МДП - секунди, що вирішували зайде 23 чи 24 варіант, незарахована ЖК у перерві, злива голів тощо...Видовищно як для глядача, складно для мене як судді та і нашим гравцям нерви пошарпав добряче здавалося не такий цікавий поєдинок. Потрібно напевно перевести подих у КЧ і згадати про Кубок, а там у нас на черзі півфінальні протистояння. Нагадаю до речі як завершилися чвертьфінали.

А МДП 1/4 Кубку був насправді надвидовищним і таким, що запам'ятається багатьом. Матч ЛЧ Динамо З - Шахтар вирішував подальшу долю цих команд у боротьбі за вихід із групи і тому напруги перед двобоєм вистачало. У першому таймі колективи обмінялися голами, залишивши "солодке" на другу частину матчу, а там...спочатку все було тихо, поки по черзі не зменшилася кількість футболістів на полі через червоні картки. Надалі вибухнув Загреб - господарі забили двічі і здавалося (на 99,9%), що святкуватимуть хорвати добряче. Але не так сталося, як гадалося. Мораєс на 90+3 дає промінчик надії, а хвилиною пізніше голкіпер "гірників" П'ятов заробив на собі пенальті (!) у чужому карному майданчику, яке не без нервів реалізував молодий Тете. Фантастичний камбек! Як наслідок феєрія голів 3:3 і послідовність виграшних варіантів: 3-6-9-11-16-19-20-21-22-23-35-36-37-40.

Звісно, що таке божевілля не могло не позначитися і на долях чвертьфіналістів розіграшу нашого Кубку. У додатковий час як Шахтар здійснив камбек, так і деякі команди, які вже були приречені на виліт повстали з попелу і навпаки. Найбільше інтриги подарувало протистояння Київська Русь - Воїни Світла, там була зафіксована результативна нічия і в основний, і в додатковий час - 2:2. І лише імпровізована серія пенальті просигналізувала впевнену звитягу Воїнів 4:1 і крах надій для "русичів", котрі вважалися чи не найкращою командою, якщо справа стосується кубкових перипетій. Отже, після 1/4 Київська Русь офіційно склала повноваження переможця Кубку.

Решта матчів чвертьфінальної стадії завершилися розгромами. Зокрема Gods Of War здолали Neraft із рахунком 4:0. Ще більше розійшлися Отамани, які змели зі шляху Галактикос5:0 та Солянка, яка із аналогічним результатом взяла верх над Jazz Band. До слова обидва колективи знаходилися на грані провалу, але камбек "гірників" змінив ситуацію докорінно. Ох як було гаряче!

Тепер переходимо до постійної рубрики - представлення таблиці УВ.

Найкраща команда за УВ у раунді 1/4 фіналу Кубка: Отамани (22)

Найкращі гравці раунду: Вася Настасяк (Київська Русь), ReneSasha (Gods Of War), Євгеній Пузатко та gravitzapa (обидва - Воїни Світла), Алекс Рубас та Егор Иванов (обидва - Отамани)  по 5 УВ

Нагадую, що після матчів 1/8 фіналу Кубка було проведено жеребкування наступних стадій та сформовані чвертьфінальні пари, а з них опісля зіграного поєдинку отримані півфінальні двобої.

На стадії 1/2 фіналу на команди очікує улюблена всіма АПЛ та битва Юнайтедів - із Шеффілда та Манчестера. Вивіска не із грандіозних, але якщо заглянути в турнірну таблицю, то там як раз ШЮ випереджає МЮ, хоч і на один бал, тому інтрига безумовно присутня.

Переходимо до міні-огляду півфінальних двобоїв.

Gods Of War - Отамани

Як зіграли у КЧ: перемога Gods Of War 3:1 у 15 турі попереднього етапу КЧ.

Зустріч команд, що наразі знаходяться поруч в чемпіонаті - відповідно на 4 та 5 сходинці із відривом у 2 очки на користь Годсів. Без питань обидва колективи все ще претендують на нагороди в КЧ і звісно не проти добитися успіхів і в Кубку. До того ж "боги війни" знають методи задля виходу у фінал, принаймні у минулому сезоні вони грали у вирішальному сегменті, проте поступилися КР. Цікавий епізод щодо даної зустрічі - на тренерських містках перебувають хлопці, що грають в одній команді на спортсі (McLaren) і де грав я до речі до поточного сезону. Вчитель (Beka) вже перемагав свого візаві та "учня" Романа Федоринина нещодавно в чемпі, але чи зможе повторити це і у Кубку? На мою думку, трохи більші шанси на вихід у фінал мають саме представники Gods Of War через досвід та стабільнішу гру.

Воїни Світла - Солянка

Як зіграли у КЧ: перемога Солянки із рахунком 4:1 у 15 турі попереднього етапу КЧ.

Воїни Світла та Солянка тривалий час знаходилися разом серед топів чемпіонату, проте наразі доля трохи розкинула команди. Мої підопічні зокрема у минулому турі вперше із шостого раунду попереднього етапу втратили лідерство і пропустили вперед Перців з Пивом. Взагалі у Солянки досить невдалий старт у Фінальному етапі КЧ - 2 поразки у 3 матчах, на противагу ці ж 2 поразки були у 14 поєдинках попереднього етапу. Але і Воїнів Світла також лихоманить - лише одна перемога за 5 останніх матчів у КЧ і як наслідок лише сьоме місце у турнірці. Тобто можна зробити висновок, що обидва колективи переживають не найкращі часи і тому мають додаткову мотивацію, юо на горизонті жевріє фінал Кубку. Шанси у такій битві як на мене 50 на 50. 

Увага!

МДП: 24.11 18:30 Шеффілд Юнайтед - Манчестер Юнайтед

Дедлайн: 24.11 18:15 (Київ), 19:15 (Мінськ, МСК)

НЕ забудьте про кубковий формат зустрічей, прогнози надсилайте за схемою 7/2/1!

Судді:

Олександр Хропатий - (VK) та billy93 (суддя поєдинку Воїни Світла - Солянка)

Всім удачі та захоплюючої гри!

Другие посты блога

Все посты