Tribuna/Ставки/Блоги/7-40/9-й КЧ. Фінальний етап. Прев'ю першого туру

9-й КЧ. Фінальний етап. Прев'ю першого туру

МДП: 15.11 21:45 Румунія - Швеція. Дедлайн прийому прогнозів - 15 листопада (п’ятниця) о 21:30 за Києвом (22:30 Мінськ, МСК)

Блог — 7-40
14 ноября 2019, 13:09
9-й КЧ. Фінальний етап. Прев'ю першого туру

Всім привіт!

Як відомо 9 числа цього місяця відбувся заключний тур попереднього етапу КЧ, який став вирішальним кроком у визначенні топ-10 команд, що продовжуватимуть боротьбу вже у раунді фінальному та безкомпромісному. Про всі нюанси переходу до фінальної частини можна дізнатися в цьому пості. А поки згадаємо результати 15го туру КЧ.

Заключний тур попереднього етапу КЧ було зіграно на МДП Баварія - Боруссія Д. Класичне протистояння Бундесліги мало бути рівним та близьким з огляду на нинішню ситуація в обох клубах. Проте не так сталося як гадалося. Мюнхенці у домашніх стінах просто не дали шансів супротивникам. У першому таймі господарі вже заклали фундамент для звитяги - порівняно швидко забив Лєвандовскі. Здавалося, що у дортмундців ще є можливості, проте вони обрубалися відразу після голу Гнабрі. Навіть заміни не врятували гостей - Баварія навпаки довела справу до розгрому 4:0. Остаточний список виграшних варіантів 7-40 набув такого вигляду: 1-4-7-11-15-17-23-26-31-32-33-36-39.

Щодо вирішальних перипетій нашого чемпіонату, то поєдинки можна було розділити на 3 категорії:

  • ті, що повинні визначити хто саме потрапить у топ-10;
  • ті, що мали вплив на розподіл місць всередині топ-10;
  • напівтовариські, бо одні втратили шанси на потрапляння у топ-10, а інші не мали залікового зиску.

Розпочнемо по порядку. Команда FP Manager перед останнім туром мала найкращі шанси на потрапляння в топ-10, бо саме вона займала на той час бажану десяту сходинку. Але "менеджери" зазнали нищівної поразки від Трьох чарапах0:4 і опинилися під загрозою у разі перемог своїх суперників. І це сталося! Neraft здолав обезкровлених та немотивованих хлопців із URFU 3:0 і здавалося, що це вирішальний крок назустріч топ-10. Проте у боротьбу втрутився КримНаш, цей колектив із аналогічним рахунком 3:0 перервав феноменальну переможну серію Київської Русі і забезпечив собі остаточну бажану десяту сходинку! Браво, КН! Дещо сумно за "менеджерів" - вони протягом чемпу майже весь час перебували в середині турнірки, проте досвід не допоміг там втриматися у вирішальну мить.

Когорта поєдинків другого підпункту також була насиченою. Солянка зокрема захистила свою честь, здолавши Воїнів Світла із рахунком 4:1. Отже, мої хлопці втрималися на верхівці, захопивши лідерство ще у шостому турі, досить достойний показник, погодьтеся. Gods of War були сильнішими за Отаманів3:1, а Pro Vercelli в найнапруженішому та найпотужнішому поєдинку за УВ перемогли Галактикос - 3:0. Обидві команди в топі за УВ, але "італійці" виявилися спритнішими, особливо гравець із ніком dnipro83, який вибив 7 із 7! Напівтовариським я охрестив поєдинок Картошка - Перці з Пивом, проте насправді це був найближчий матч - 3:2, саме із таким рахунком представники Картошки обіграли свого титулованого суперника і вперше (і востаннє за іронією долі) з 5го туру КЧ піднялися із останньої сходинки, потіснивши туди URFU

Тепер переходимо до постійної рубрики - представлення таблиці УВ.

Найкраща команда за УВ у турі: Pro Vercelli (28)

Найкращий гравець туру: dnipro83 (Pro Vercelli)  7 УВ

Перегортаємо сторінку поперднього етапу КЧ і прямуємо тільки вперед - до Фінального раунду! Тут маємо за мету перевірити всі команди на міць протягом 9 турів і визначити найсильніших - тих, хто зможе витисунти максимум і здобути чемпіонський титул та медалі КЧ. Розпочнемо шлях вирішального раунду із матчів збірних команд, там наразі боротьба за вихід на Євро-2020 досягла апогею. Перший тур проведемо на МДП Румунія - Швеція. У групі F саме цей поєдинок може допомогти визначити хто разом із Іспанією проб'ється на Євро. 

Увага!

МДП 1 туру Фінального етапу КЧ: 15 листопада 21:45 Румунія – Швеція

Дедлайн: 15.11 21:30 (Київ), 22:30 (МСК, Мінськ)

В рамках першого туру Фінального етапу КЧ зустрінуться наступні команди:

Всім удачі та гарної гри!

Другие посты блога

Все посты