Tribuna/Ставки/Блоги/7-40/9-й КЧ. Прев'ю одинадцятого туру

9-й КЧ. Прев'ю одинадцятого туру

МДП: 22.10 22:00 Галатасарай - Реал Мадрид. Дедлайн прийому прогнозів - 22 жовтня (вівторок) о 21:45

Блог — 7-40
21 октября 2019, 18:12
9-й КЧ. Прев'ю одинадцятого туру

Всім привіт!

Дві третини шляху попереднього етапу командного чемпіонату після зіграного десятого туру залишилося позаду - попереду лише 5 турів, щоб визначити остаточне положення команд і виокремити топ-10 колективів, що продовжать боротьбу вже у рамках фінальної частини КЧ. А поки згадаємо якими результатами ознаменувався десятий тур.

Ювілейний десятий тур КЧ був особливим - грали ми його на УПЛ і до того ж не на МДП Динамо - Шахтар, а на МДП Зоря - Десна. Ці колективи наразі ведуть боротьбу не за просто єврокубкову зону, а за медалі, навіть у переспективі за срібні нагороди, якщо Динамо не розпочне стрімке повернення кондицій гранда УПЛ. Чернігівська команда знаходилася вище у турнірній таблиці і мала феноменальну статистику ігр на виїзді цього сезону - 4 перемоги із сумарним рахунком 10:1 у всіх матчах. На противагу Зоря не знала ще смаку домашніх звитяг. І за іронією долі дві серії команд обірвалися у завершальному матчі першого кола...

Десна розпочала поєдинок активніше і заслужено вийшла уперед на 17й хвилині - Дегтярьов вдало змінив Філіппова в якості голеадора. Під завісу першого тайму Калитвинцев у філігранному стилі ледь не перекинув голкіпера луганської команди, закинувши м'яч за комірець - господарів врятувала поперечина воріт. Скрипник явно був незадоволений таким розвитком подій, про що розповіла подвійна заміна по перерві - на поле вийшли Лєднєв і Русин. Як виявилося таке сміливе рішення було цілком виправданим. Зоря у другому таймі демонструвала гарну гру та притиснула сіверян до власних воріт. Наприкінці матчу тиск приніс зиск - спочатку забив Лєднєв, а через три хвилини Юрченко реалізував пенальті, зароблений Русиним. Отже, Зоря перемогла 2:1 і загострила боротьбу на верхівці заліку. А послідовність виграшних варіантів нашої гри склалася таким чином: 1-5-7-11-15-19-23-28-29-34-37-39-40.

Переходимо до перипетій нашого чемпіонату. Найбільш непоступливим видався матч Тры чарапахі - Солянка - там була зафіксована результативна нічия 2:2. Можливо комусь перед матчем здавалося, що у моїх підопічних була перевага, бо їх очільник (тобто я) - фан Десни, але куди там - дзуськи! Міф було розвіяно мировою, заключеною із білоруськими представниками нашого КЧ. Цікаво, що незважаючи на другу втрату очок поспіль, Солянка залишилася лідером чемпіонату вже у п'ятому турі поспіль, однак маючи на зіграний поєдинок більше, аніж у решти потенційних конкурентів.

Дуже цікавим виявилося протистояння Отамани - Галактикос. Чемпіон та віце-чемпіон минулого сезону видали найякісніший матч за кількістю командних УВ. У впертій боротьбі завдяки вгаданому числу ЖК перемогу із рахунком 3:1 здобули Отамани і відразу увірвалися у топ-10, а от Галактикос вперше за 4 тури випав із топ-3. Там до речі на бронзовій сходинці залишилися Воїни Світла, які теж поступилися ще у більш захоплюючому матчі - Київська Русь здолала воїнів 3:2 і зробила ривок на 9ю позицію у турнірній таблиці.

Перці з Пивом після конфузу в Кубку повернулися сильнішими - перемогли Jazz Band3:1 і відразу піднялися на другу сходинку п'єдесталу. Із аналогічним результатом 3 очки у свою копілку поклали Gods Of War, здолавши на своєму шляху URFU. Після цього матчу "боги війни" впритул наблизилися до топ-3. Туди стали ближче і хлопці із команди FP Manager, які були сильніші представників КримНашу - 2:1. Найбільш непередбачуваним та навіть сенсаційним результатом ознаменувалося протистояння Neraft i Pro Vercelli. Розгромну несподівану перемогу 5:0 у свій актив записали перші, проте це поки що не допомогло ним піднятися до топ-10.

Тепер переходимо до постійної рубрики - представлення таблиці УВ.

Найкраща команда за УВ у турі: Neraft (25)

Найкращі гравці туру: Zidane (Отамани) та Роман Рой (Воїни Світла)  по 6 УВ

11й тур попереду - там на нас чекає улюблена мільйонами людей ЛЧ! Вівторок, як не дивно, бідний на топ-матчі у найкращому клубному турнірі Європи. Проте все ж є один поєдинок, що має побічні інтриги - це протистояння Галатасарай - Реал Мадрид. Турецький гранд за шаленої підтрики трибун буде приймати в гості титулованих мадридці. Обидва колективи не дуже добре провели попередні два поєдинки у групі ЛЧ та й у власних чемпіонатах не вирізняються блискучою стабільністю, а тому поєдинок обіцяє бути напруженим та цікавим.

А от у нашому КЧ топ-матчів не бракуватиме. Найбільш топовий з них - це поєдинок команд, що наразі знаходяться у трійці накращих Воїни Світла - Перці з Пивом. Цікавим має бути двобій FP Manager - Gods Of War, адже обидва колективи мають шанси не лише закріпитися у топ-10, а й зачепитися за трійку призерів. Також всередині гарячої десятки Галактикос та Київська Русь намагатимуться визначити сильнішого. Двобій тих, хто "на межі" URFU - Отамани точно допоможе знайти відповідь на те, у кого шанси на успішне просування у фінальний етап КЧ зростуть, а у кого навпаки знизяться.   

Увага!

МДП 11 туру КЧ: 22 жовтня 22:00 Галатасарай – Реал Мадрид

Дедлайн: 22.10 21:45

В рамках одинадцятого туру попереднього етапу КЧ зустрінуться наступні команди:

Всім удачі та гарної гри!