Tribuna/Ставки/Блоги/7-40/9-й КЧ. Прев'ю десятого туру

9-й КЧ. Прев'ю десятого туру

МДП: 19.10 17:00 Зоря - Десна. Дедлайн прийому прогнозів - 19 жовтня (субота) о 16:45

Блог — 7-40
18 октября 2019, 08:29
9-й КЧ. Прев'ю десятого туру

Всім привіт!

У понеділок на видовищному МДП, де збірна України перемогла португальців ми визначили чвертьфіналістів Кубку. Пари 1/4, потенційні півфінальні двобої - про все це можна дізнатися у попередньому пості в цьому блозі. Наразі повертаємося до перипетій чемпіонату. Там на порядку денному - уже десятий тур. Але спочатку згадаємо про результати поєдинків дев'ятого раунду попереднього етапу КЧ.

Дев'ятий тур ми грали на МДП Ісландія - Франція. Надмотивовані "вікінги" вдома грали проти чинних чемпіонів світу - це мав бути дуже напружений матч у запеклій та видовищній боротьбі. Але якоїсь феєрії цей двобій не приніс. Франція статистично переважала суперника і дотиснула його на класі. М'яч був забитий лише один - у середині другого тайму Жиру чітко реалізував одинадцятиметровий удар. Після цього гості спокійно довели матч до логічного переможного завершення - 0:1. Такий досить прогнозований розвиток подій видав нам наступну картину виграшних варіантів: 2-6-8-11-14-18-25-27-29-34-37-38-39.

Попередній змагальний день КЧ відзначився низкою цікавих поєдинків. У центральному матчі туру Солянка грала із Перцями з Пивом. І недарма він був наділений таким специфічним значенням - саме в цьому двобої була зафіксована єдина нічия серед усіх протистоянь. Трішки краще були підготовлені Перці, проте вдала розстановка за лініями врятувала моїх підопічних від поразки. Нічия 2:2 як наслідок зберегла Солянку на першій позиції у табелі про ранги в четвертому турі поспіль, а от Перці втратили шанс увірватися в топ-3, ну прийнамні поки що.

А от Галактикос залишився на другій позиції в заліку навіть попри поразку 0:2 від Gods Of War. "Боги війни", здається, вийшли із кризового періоду і відразу покращили своє турнірне положення, закріпившися в топ-10. У бажану "десятку" кращих не можуть потрапити Отамани, яких продовжує лихоманити. Цього разу нащадки козацького роду постраждали від рук Воїнів Світла - 1:4. Причиною розгрому стала не погана гра підопічних Роми Федориніна, а скоріше надвпевнена тактика Воїнів, які стали найкращою командою за УВ. Після звитяги, до речі, ВС зберегли за собою поточну "бронзову" сходинку. 

Ще в одному цікавому протистоянні Pro Vercelli всуху здобули перемогу над Трьома чарапахами - 3:0. "Італійці" внаслідок успіху наблизилися впритул до топ-3, а "білоруси" тим часом ледь не вилетіли із чільної топової десятки. Варто виокремити MVP цього матчу, а також всього туру і на даний момент всього чемпу - це MIRON 1982, який вибив 7 УВ! Феноменальний показник навіть не зважаючи на той факт, що сам МДП сприяв такому успіхові своєю прогнозованою очевидністю.

Доволі захоплюючим виявився поєдинок, в якому грали URFU та КримНаш. Вирішальним був печальний фактор - вільна остання лінія перших. Саме завдяки відсутності суперника очільник КН Влад Гаращенко приніс перемогу своєму колективові - 3:2. Ще два матчі туру завершилися нищівними виграшами 5:0 у виконанні Київської Русі та FP Manager - постраждали відповідно Jazz Band та Картошка.

Тепер переходимо до постійної рубрики - представлення таблиці УВ.

Найкраща команда за УВ у турі: Воїни Світла (28)

Найкращий гравець туру: MIRON 1982 (Pro Vercelli)  7 УВ

Повернення до КЧ після Кубку та матчів збірних обіцяє буде ефектним. Бо там на нас чекає рідненька УПЛ! Потрібно руйнувати стереотипи, що в Україні потрібно грати лише на українському класичному дербі Динамо - Шахтар. З огляду на те, що поєдинок ДК - ШД може згідно із календарем у цьому сезоні нам не дістатися, було вирішено зіграти на матчі претендентів бути в єврокубковій зоні по завершенню чемпіонату, чи то пак навіть у призах. МДП Зоря - Десна можливо один із тих, який потребує достойної уваги.

Десятий тур має бути цікавим і у нашому КЧ. Центральний поєдинок - це протистояння Отамани - Галактикос, в якому чинні чемпіони зустрічаються із віце-чемпіонами. Перші сезон поки що провалюють, знаходячись на нещасливій у всіх сенсах 13й сходинці, а от "галактичні" тримають марку, тримаючися за срібну сходинку п'єдесталу. Тры чарапахі, що замикають топ-10,  намагатимуться зупинити впевнену ходу лідерів пелетону - Солянку. Київська Русь змагатиместья із Воїнами Світла, до речі це протистояння продублюється пізніше ще і у чвертьфіналі Кубку. Привертають увагу і двобої тих, хто знаходиться у десятці кращих, але не мають твердої землі під ногами - це зокрема матчі КримНаш - FP Manager і Gods Of War - URFU

Увага!

МДП 10 туру КЧ: 19 жовтня 17:00 Зоря – Десна

Дедлайн: 19.10 16:45

В рамках десятого туру попереднього етапу КЧ зустрінуться наступні команди:

Всім удачі та гарної гри!

Другие посты блога

Все посты