Tribuna/Ставки/Блоги/7-40/9-й КЧ. Прев'ю дев'ятого туру

9-й КЧ. Прев'ю дев'ятого туру

МДП: 11.10 21:45 Ісландія - Франція. Дедлайн прийому прогнозів - 11 жовтня (п’ятниця) о 21:30

Блог — 7-40
10 октября 2019, 21:23
9-й КЧ. Прев'ю дев'ятого туру

Всім привіт!

Минув місяць як ми розпочали боротьбу в новому сезоні 7-40 на Трибуні і от уже перетнули екватор попереднього етапу КЧ. Так-так, ви не помилилися, час швидкопланний. Для тих, хто забув регламентні положення - нагадую, що опісля 15 турів боротьбу в КЧ продовжить лише краща десятка. Ну а поки дивимося як хто зіграв у восьмому екваторіальному турі.

Грали восьмий тур ми на матчі ЛЄ Фейєноорд - Порту. Господарі перед поєдинком були андердогами і мали лише одну явну перевагу - фактор рідних трибун. Натомість грізні португальці вважалися фаворитами зустрічі, бо мали просто вражаючу серію із перемог протягом нинішнього сезону. Проте хороше завжди має своє завершення - при статистичній перевазі гостей 3 очки завоювали дещо несподівано саме роттердамці. Успіх до господарів прийшов у другому таймі - за нулів у першому після перерви Фейєноорд провів гольову атаку, а потім втримував перевагу, поки на 80й хвилині її взагалі не подвоїв. Підсумок 2:0 на користь Фейєноорда і послідовність виграшних варіантів: 1-6-7-11-14-17-25-27-30-34.

Після екваторіального туру лідер залишився на своєму місці - це Солянка виграла Київську Русь із рахунком 3:1 і закріпилася на верхівці. Цікавою є історія протистоянь цих команд - саме від КР мої підопічні постраждали у минулорічному розіграші Кубку на ЮА, а за два дні до звітного матчу в аналогічному турнірі на спортсі також зазнали поразки. Проте чемпіонат на нашому ресурсі - це зовсім інша справа і на рахунку Солянки реванш за кубкові невдачі. На другій сходинці закріпився Галактикос, який обіграв КримНаш - 3:0. Але тут ще й суперники "допомогли" - очільник КН просто не назбирав прогнозів на повну заявку, тому дві лінії вже були приречені на програш. 

Центральним поєдинком туру можна було вважати протистояння Перці з Пивом - Pro Vercelli. І недарма - колективи видали справжню результативну та яскраву гру і завершили матч нічиєю 2:2, яка щоправда у свою чергу завадила обом командам бути в топ-3... Бо туди увірвалися Воїни Світла, які у войовничому двобої із Gods Of War були сильнішими - 3:1. gravitzapa виводить своїх Воїнів на поточну третю позицію, а Годси різко впали аж на десяту сходинку - і це після ще нещодавнього лідерства.

Також тур відзначився двома розгромами. Один із них був логічним - Тры чарапахі із розромними 5:0 виніс Neraft як то кажуть на класі. А от самого класу сенсаційно не вистачило Отаманам, які із тим самим нищівним рахунком поступилися команді Jazz Band. До слова "джазмени" двічі поспіль ставали кращими за УВ серед усіх команд - тому потрапляння у топ-10 для них є приємним подарунком безперечно. А от Отаманів лихоманить - вони знову покинули бажану зону в турнірці. Ще в одному матчі був зафіксований рідкісний результат - перемога 1:0. Вона на рахунку URFU, що дотиснули Картошку, яка у свою чергу виділяється "стабільністю" поразок і є командою, що першою претендує на виліт після попереднього етапу КЧ.

Тепер переходимо до постійної рубрики - представлення таблиці УВ.

Найкраща команда за УВ у турі: Jazz Band(24)

Найкращі гравці туру: Максим Телышев, Вера Телышева, Аскер Кулбай, Иван Рогачев (всі - Jazz Band), dvorgak (Pro Vercelli) – по 5 УВ

А що там у нас знову? Так-так, матчі збірних команд! Протистояння Ісландія - Франція є одним із ключовим у боротьбі за вихід на Євро-2020 у групі Н. "Вікінги" мають показати характер та згадати славні часи, щоб дати бій чинним чемпіонам світу. У нашому КЧ також вистачає кому і що доводити і за що боротися. Солянка отримала суперника для перевірки на міцність - Перці з Пивом недомінно жадатимуть наздогнати моїх підопічних і у майбутньому стати лідерами. Важко буде Воїнам Світла - на них чекають розлючені невдачами Отамани. Сильні колективи Pro Vercelli та Тры чарапахі визначатимуть хто достойніший покинути зону в середині турнірки. А Gods Of War намагатимуться зупинити своє круте піке вниз, проте зробити це їм буде складно, адже Галактикос явно не захоче покидати своє нагріте місце в топ-3.

Увага!

МДП 9 туру КЧ: 11 жовтня 21:45 Ісландія – Франція

Дедлайн: 11.10 21:30

В рамках дев'ятого туру попереднього етапу КЧ зустрінуться наступні команди:

Всім удачі та гарної гри!

Другие посты блога

Все посты