Tribuna/Ставки/Блоги/7-40/8-й КЧ. Первый этап. Превью десятого тура

8-й КЧ. Первый этап. Превью десятого тура

МДП Стандард - Генк, дедлайн 19 апреля (пятница), в 21:15. Будьте внимательны!

Блог — 7-40
Автор — Beka
18 апреля 2019, 20:34
8-й КЧ. Первый этап. Превью десятого тура

Привіт усім!

 

9 тур залишився позаду, а це значить, що зашилося зіграти 2 тури для того, щоб дізнатися, які 8 колективів будуть боротися за чемпіонський титул турніру, хто хоча б вийде в 1/8 Кубка, а хто покине боротьбу на нашому ресурсі після зіграних 11 турів. 

Результати минулого туру

Що цікавого сталося у попередньому 9 турі та як це вплинуло на шанси команд пробитися у фінальний раунд?

  • Була допущена одна неявка – Картошка не вийшла на гру із Галактикосем. Але це сталося через неуважність тренера, який мав необережність залишити заявку команді в чаті, забувши надіслати її суддям. Прикро, але буває …
  • У Східній конференції впевнені перемоги здобули ТрыЧарапахі,КримНаш і Tribuna.UA. Несподіванкою стала звитяга InazumaEleven, цей колектив здолав Воїнів Світла, значно знизивши їх шанси на підсумкове потрапляння в топ-4. У центральному поєдинку цієї конференції Перці зПивом розійшлися миром із Солянкою – 2:2. Саме підопічні Дяді Віті за два тури до завершення очолюють турнірну таблицю на Сході і достроково забезпечили вихід у фінальну стадію. Поміж інших команд найкращі шанси на топ-4 мають Солянка та Тры Чарапахі. Tribuna.UA та КримНаш за рахунок матчу в запасі мають кращі перспективи у боротьбі із ВоїнамиСвітла за четверту позицію.
  • У Західній конференціі в 9 турі не на жарт розійшлися Отамани та КиївськаРусь – ці команди просто винесли своїх візаві із рахунком 5:0. У принциповому поєдинку GodsofWar поступилися колективу FPManager, а ФКБлявтамак переміг URFU. Саме ФКБлявтамак офіційно вийде у фінальну пульку, якщо пришле склад на наступну групроти дискваліфікованих любителів творчості Дона Дьябло. Отамани також вже майже оформили собі путівку у наступний етап. На решту прохідних місць нас очікує запекла боротьба між командами FP Manager, Gods of War, Галактикос, також «темною конячкою» у цій битві може стати КиївськаРусь.  

 

Командні показники УВ за підсумками 9 туру

Краща команда за сумою набраних УВ в цілому: Тры Чарапахі – 24 варианта

Кращі гравці по УВ в турі: Dyadya Vitya (Перці з Пивом), Алешандре (Тры Чарапахі), Павел Вяткин (URFU), Брулин (FP Manager), Виктор Гончаров (Галактикос) и БогданПатик (Киевская Русь) – по 6-ть вариантов.

 

Пари на наступний тур

Команда URFU відправляю свій склад Олександру Хропатому 

Що очікує на нас у 10 турі? МДП бельгійський і нерівнодушний хокрема для українців, бо гратиме Генк, де феєрично виступає Малиновський. Центральними поєдинками нашого раунду турніру у кожній із конференцій, на мою думку,  стануть протистояння Перці з Пивом та колективу Тры Чарапахі й відповідно битва Отаманів та Київської Русі.

 

МДП: Стандард - Генк

Дедлайн: 19 квітня (апреля), пятница, в 21:15

 

Контакти суддів:

Beka - (VK)

 

До нових зустрічей!

Другие посты блога

Все посты