Tribuna/Футбол/Блоги/31 СЕКТОР/Хто дебютує за «Динамо» у 2022

Хто дебютує за «Динамо» у 2022

Ви не побачите тут Діалло.

Блог — 31 СЕКТОР
18 февраля 2022, 16:56
1
Хто дебютує за «Динамо» у 2022

Кожен з цих хлопців заслужив на свій шанс.

На мій погляд, у цьому році низка виконавців можуть вийти на поле та зіграти за основну команду. Молоді динамівці ще далекі до своїх кращих років у футболі, але перші кроки потрібно робити вже зараз. У європейському футболі — це тренд. Згадайте лише: Педрі, Гаві, Беллінгема, Мусіала. Навіть той же Мбаппе починав грати в ЛЧ в зовсім юному віці.

Час звернути увагу на київську молодь. Все що їм потрібно — шанс та давати право на помилку. У «Динамо» з цим важко, але не є неможливим.

***

Володимир Бражко — 20 років, опорний/центральний півзахисник

Володіє гарним баченням поля та хорошим відбором. Здатен починати атаки. Чимось нагадує Сергія Сидорчука. Родом з Запоріжжя. Високий футболіст, який виконує великий обсяг роботи саме у центрі поля. Може закрити позицію центрального захисника.

По тим матчам та зіграним хвилинам, які Луческу дав йому на зборах, констатуємо — він майбутня заміна Сидорчуку. На нього варто зробити ставку та продовжувати виховувати. Його гра на зборі мала безліч помилок, але потрібно це прийняти. Він молодий, але дуже перспективний. Чим швидше Володимиру будуть давати грати, тим швидше «Динамо» отримає хорошо гравця для основи зі своєї академії.

Олександр Яцик — 19 років, опорний/центральний півзахисник

Про цього хлопчину всі дізнались після того, як побачили його неймовірний гол у ворота «Депортіво» в рамках Юнацької Ліги Чемпіонів. Яцик також отримав ігровий час на зимових зборах з першої командою, а потім його навіть перевели з молодіжки в основу.

Яцик зовсім нестандартний півзахисник. В даний момент — він дуже слабенька версія Миколи Шапаренко. Олександру далеко до тих функцій, які виконує Микола в першій команді, але потенціал хороший. Капітан юнацької команди володіє потужним ударом та здатен швидше працювати з м'ячем, доставляти його у штрафний майданчик суперника. Луческу в ньому бачить заміну Шапаренку, але це виглядає варіантом на майбутнє.

Антон Боль — 19 років, центральний захисник

Футболіст з німецьким корінням та родом з Житомира. У ЛЧ кияни мали дуже молодий захист в особі Забарного та Сироти. Зараз є можливість ще більше омолодити цю позицію. Антон Боль отримав дуже багато ігрових хвилин на полях Туреччини. Були помилки, але він має право на них.

Боль володіє непоганим першим пасом. Ще один плюс — робоча ліва нога. Антон має хороший шанс нав'язати конкуренцію Попову, якого переслідують травми. Конкуренція в захисній ланці у киян дуже потужна. З таким Болем не потрібні іноземні трансфери. Висновок один: Антон дуже перспективний, а Луческу отримав приємну головну біль при виборі центрального захисника на другу частину сезону.

Назар Волошин — 18 років, правий/лівий вінгер

Футболіст який полюбляє знаходитись в медіапросторі. Всі пам'ятають святкування у ЮЛЧ напередодні Геловіну. Назар цікавий, але одноплановий гравець у системі «Динамо». Перш за все він має неймовірне бажання грати у першій команді. Конкурувати йому ще зарано, тому що на його позиції грає велика кількість потужних виконавців.

Луческу розуміє що зараз гарантувати навіть маленький шанс Назару не може. Але не варто опускати руки. Волошин отримав ігровий час на першому зимовому зборі. Запам'ятався лише одним неточним ударом з хорошої позиції. Сильні сторони Назара підходять більше під команду націлену на контргру. Йому варто розширити арсенал своїх дій на полі.

Костянтин Вівчаренко — 19 років, лівий/центральний захисник

Після відходу Миколенка до «Евертона» позиція лівого захисника у команді відкрита. Повернувся з оренди Дубінчак, але на зимових зборах він нічим не вразив. Вівчаренко — лідер юнацької команди. Тренерський штаб покладає великі надії саме на Костянтина. Свій шанс уже в цьому сезоні він отримає. Луческу вже включав молодого таланта в заявку команди, але місце на полі так і не довірив.

Юного оборонця на збори ще брав Михайличенко, але тоді витіснити з основи Миколенко чи Караваєва не вдалось. Зараз у Вівчаренко відкрита дорога. Він може отримати шанс та скористатись, як колись це зробив Миколенко. Вівчаренко має хороший баланс атаки та захисту. Це добре збалансований гравець, якого дуже поважає Костюк. Його професіоналізм та ставлення до команди говорить за себе.

***

При всьому цьому не варто забувати таких футболістів, як: Антон Царенко, Самба Діалло, Віктор Блізніченко. Також не забуваємо тих, хто знаходиться в оренді. Вони набираються досвіду та можуть повторити шлях Віталія Буяльского.

Луческу подобається працювати з молоддю. Він отримує неймовірне задоволення від футболістів, які готові слухати його. Легше в них закласти основу своїх ідей, чим перевчати любого легіонера. Тим паче, іноземцю потрібен час на адаптацію. Гравці з академії пройшли хороший шлях і вже повинні давати якісь плоди. Вони повинні показувати все те, чому їх навчили.

Робота академії — окрема розмова. Там є великі питання по підготовці гравців. Основна команда грає в один футбол, а всі вікові категорії в інший. Так бути не повинно. Результат не повинен стояти на першому місці. Коли це зрозуміють нарешті, тоді структура «Динамо» отримає більше таких футболістів, як наприклад, Забарний. Всьому іншому — свій час.

Фото: fcdynamo.com

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты