Tribuna/Футбол/Блоги/31 СЕКТОР/Бій не відбувся. «Динамо» перемагає завдяки досвіду Гармаша та рухається далі в УПЛ

Бій не відбувся. «Динамо» перемагає завдяки досвіду Гармаша та рухається далі в УПЛ

Де бій, де?

Блог — 31 СЕКТОР
26 сентября 2021, 12:57
1
Бій не відбувся. «Динамо» перемагає завдяки досвіду Гармаша та рухається далі в УПЛ

Кияни без своїх ключових гравців здобули впевнену перемогу над «Рухом».

Вчора відбувся черговий матч Української Прем'єр Ліги. На Арені Львів місцевий «Рух» приймав гостей зі столиці. Без гідного супротиву львів'яни заслуженно поступились чинному чемпіону України.

У цьому матчі головний тренер киян Мірча Луческу задіяв велику кількість резервістів. Порівнюючи склади матчу за Суперкубок та проти «Руху», тренерський штаб зробив відразу вісім замін. Неочікуваною стала пара центрбеків — Кендзьора, Шабанов. До складу повернувся Олександр Тимчик. Свій ігровий час отримали: Беньямін Вербич, Володимир Шепелєв та Олександр Андрієвський. Позицію у воротах повернув собі Георгій Бущан. Незмінним залишався тільки один Віталій Миколенко. Наразі він є лідером по проведеним хвилинам на полі.

Попри суттєву ротацію, підопічні Леоніда Кучука зовсім не нав'язали боротьбу своїм суперникам. Команда зі Львова була повністю не конкурентноспроможною. Досвід Гармаша зробив рахунок комфортним для гостей поля ще у першому таймі. Завдяки чистому пенальті гол у ворота Паньківа забив Віктор Циганков, а через десять хвилин вже сам Денис замкнув передачу с флангу та встановив на табло загальний рахунок 2:0.

Без надмірних зусиль далася перемога «Динамо». Як оригінально місцевий клуб не захочував фанатів прийти на стадіон, випускаючи ролики, але це не спрацювало. Футболісти також не отримали потрібно заряду та по ходу поєдинку програвали всі підбирання та відбори.

«Динамо» володіло ситуацією на полі більшу частину ігрового часу. На сам кінець, динамівці трішки дали слабинку та втратили концентрацію. Рахунок мав би бути ще більшим, але кияни включили економ-режим та вирішили зупинитись. Нарешті, хоч якось на полі себе проявив Вітіньйо. Декілька вдалих дій, схоже надають бразильцу впевненості з кожним матчем.

Все найгостріше та найцікавіше відбулось після матчу. Журналісти транслятора поєдинку вивели головного тренера киян на відверту розмову. Далі були фрази про: коридор та дітей, повагу та тиск на суддів. У дечому я згоден, наприклад, дивно, що Буяльский так часто отримує жовті. З чотирьох попереджень, мінімум два притягнуті за вуха. Але це вже історія та залишиться на совісті органів правосуддя у нашому футболі. У нас в чемпіонаті деякі опорні півзахисники куди частіше фолять, але мають нуль в графі жовтих карток.

Впевнена та логічна перемога динамівців до сих пір тримає їх у лідерах чемпіонату. До речі, по всіх показниках. Команда більше забиває та менше пропускає. А останні п'ять матчів в УПЛ закінчились перемогами з загальним рахунком 16:0. Тотальна домінація чинних чемпіонів України продовжується і у цьому сезоні.

Знову гол на свій актив записав Віктор Циганков та вирвався у лідери гонки бомбардирів поточного сезону. Наступна гра в УПЛ буде важливою та складнішою.

Гра проти команди, що перебуває на другому місці — донецького «Шахтаря». Матч за Суперкубок показав, якщо донеччани вийдуть з агресивним настроєм, то «Динамо» буде чекати негативний результат. Матч за шість очков та безумовне лідерство першого кола. Звичайно, деяку фору отримують гірники, адже календар матчів у них зараз набагато кращий. За дивним збігом обставин матчі проходять Ковалівки, та й в Лізі Чемпіонів нікуди не потрібно їхати.

Кияни поїдуть до Мюнхена та будуть намагатись проявити себе на фоні німецької машини. Шансів мало, тому варто подумати як вдало розподілити сили між гравцями. Поки що для Луческу ротація відбувається без наслідків.

Другие посты блога

Все посты