Tribuna/Футбол/Блоги/31 СЕКТОР/Вечір спогадів з київським «Динамо» / Дежавю після матчу з «Колосом»

Вечір спогадів з київським «Динамо» / Дежавю після матчу з «Колосом»

«Такое Динамо -- нам не нужно»

Блог — 31 СЕКТОР
20 июля 2020, 11:22
2
Вечір спогадів з київським «Динамо» / Дежавю після матчу з «Колосом»

Поки всі віддавали друге місце «Динамо» так просто, я підкреслював неодноразово, що ні, так не буде. Тому що, це «Динамо» привчило до своєї нестабільності. Нестабільності в реалізаціїї, у класі команди, у результатах, у вчинках. Про даний матч можна сказати, що це вечір спогадів. В цьому окремому матчі динамівці показали самих себе у цілому сезоні.

Бажання грати в Лізі Чемпіонів у команди не було

Не проблема в настрої. Проблема в ногах та впевненості. Перші хвилини «Динамо» ще перебувало на полі, а згодом поникло. Чому так? Можна розповісти про кінець сезону, відпочинок й так далі. Але, хлопці, ви сами довели себе до такої ситуації. Ви самі по ходу чемпіонату зливали Олімпіку, Карпатами, Дніпру, Десні по декілька раз. Було чітко видно, як гравців 5-6 бережуть свої ніжки, не йдуть в підкати, не віддаються повністю на полі.

Можливо Циганков та компанія втомилась від кваліфікації Ліги Чемпіонів? По такій грі це можна казати. Тому що, гра була жахливою. Чому втомились? Тому що, потрібно проходити підготовку, раніше повертатись з відпустки й так далі. Я нічого не маю проти. Кожен футболіст жива людина, яка має сім'ю, але на вас дивляться зі всіх куточків України. Ви підводите не тільки себе, а й нас всіх, вболівальників.

Від гри вашої команди залежить настрій багатьох людей. Ви, звичайно, скажете: "нам соромно", але що ви зробили, щоб не було соромно? Анічого. Чому вечір спогадів? Цей матч чітко нагадав гру з Лугано, але там була нічия, а тут і зовсім поразка. Що в тому матчі, що в цьому потрібно було вигравати по-справжньому, але ні. Жахлива реалізація, жахливе виконання, як підсумок Чернігів дарує другу сходинку нам.

Вадим Анатолійович, на які ще антирекорди ми повинні замахнутись?

Перераховую антирекорди «Динамо» за цей сезон. 9 поразок за сезон, це нормально? Самий низький в історії показник набраних очок за сезон, все в порядку? 11! матч поспіль динамівці не грають на "0", всіх влаштовує? В ворота київського «Динамо» ставлять 8 пенальті, рекордний показник. Що скажете про якість відбору?

Команда статистів, як розказує Михайличенко, навіть не команда. Це набір окремих футболістів. З деякими негайно потрібно прощатись. Тому що, дозволяти собі викидуватись на гравців, як це робить Кадірі із матчу в матч. Томаш Кендзьора, який слово "відбір" чує тільки в збірній Польщі. Назарій Русин, який почав цей атракціон нереалізації в усьому матчі. Микола Шапаренко, який один матч може зіграти на високому рівні, а інші 15 провалити вщент.

Динамо не готове до Ліги Чемпіонів через низьку якість гравців. Ці гравці не рівень ЛЧ. Цей тренерський штаб застряг у своїх 80-х. У гравців немає ні впевненості, ні совісті, ні відповідальності. Із сезон в сезон одне й те саме. 23 очка відриву тішить всіх? Я просто нагадую, що Реброва звільнини після відриву в 21 очко. В тому сезоні ми доречі, програли "Зірці". Нічого не нагадує? Команда має знову баласт. А, що Суркіс? Є інформація, що він залишає Михайличенка на посту головного тренера до ЛЧ. Мазохізм - наше все. Тоді я не розумію, чому був прибраний Ребров.

Ігор Суркіс та його підопічні - задумайтесь!

Суркісу конче потрібно 50 мільйонів за ЛЧ. Але, якою ціною? Ціною ось такої гри? З таким тренером? Цитую самого Суркіса: «Я запитав вас, чи Ви готові до великих завдань? Це виграш чемпіонату та потрапляння у Лігу чемпіонів. Ви сказали «так» й обманули мене». Ігор Суркіс міг би повторити свої слова знову і знову. Після ганьби з нулівкою проти Лугано і раннім вильотом з Ліги Європи. Чи фіаско на полі Десни, яке воскресило срібну інтригу. Чи перемоги над посередньою Ворсклою аж у серії пенальті, коли Максимов не дотримав слова і побоявся випустити юного Ісенка, фахівця з 11-метрових. Чи поразки від дуже скромної команди Костишина, чого і близько раніше не траплялося на офіційному рівні. Колос же в топ-6 програв 8 матчів, перемігши лише 2 рази – Олександрію і... Динамо.

Тому клуб потрібно міняти не тренерів, як рукавичок. А міняти людей, які тебе оточують. Або ж, самому покидати крісло президента. Я би вже краще подивився на Надольского, аніж на Кадірі. Тому підсилення безумно потрібне, але якісне, а не ось ці: Каргбо, Беніто та інші заробітчани.

За 10 днів потрібно зважити всі "за" й "проти". Якщо Михайличенко залишиться - тоді я не знаю, що повинно статись, щоб Динамо достойно ЗІГРАЛО в кваліфікації Ліги Чемпіонів. Можна з неї вилетіти, але достойно зіграти, а не як завжди: зганьбитись та розповідати фанатам про те, що нам "соромно" та "ми дуже хотіли". Всі по цьому сезону побачили "як, хто хоче". Більше хочуть у відпустку на Мальдіви, ніж грати за київське Динамо. У мене все.

Дякую за увагу!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты