Tribuna/Футбол/Блоги/31 СЕКТОР/Вербич зробив все, що міг / 5 думок після матчу «Олександрія» — «Динамо»

Вербич зробив все, що міг / 5 думок після матчу «Олександрія» — «Динамо»

Два м’ячі Вербича не вистачило для перемоги над командою Шарана

Блог — 31 СЕКТОР
13 июля 2020, 14:09
5
Вербич зробив все, що міг / 5 думок після матчу «Олександрія» — «Динамо»

Прикра нічия, але скоріш за все заслужена. Динамо самі прагнули до цього результату. Кияни не в тому положенні, щоб виходити на поле і просто стоячи когось намагатись обігрувати. Розглянемо п'ять ключових факторів, які не дали перемогти Динамо у вчорашньому матчі.

Не потрібно сварити Сироту — немає за що

Олександр привіз пенальті у свої ворота, але не його провина, що він не сподобався арбітру вже на 29 секунді матчу. Потрібно було діставати картку відразу, пане Романов? Якби ж не так. Спеціально посадити молодого хлопця на картку, за фол який абсолютно не тягне на попередження - майстерно, майстерно. Потягнуло шелестом жирного, паперового конверту.

Заміна Михайличенка - логічна. Романов би не зупинився і полював би до красної. Всі, розказують про червону, але чи була перша картка? Ні. Вони притянута за вуха. Тому і про червону зась говорити. Олександру побажаємо не опускати голову і грати далі, попри всі складнощі. Хлопчина відіграв 3 гри підряд за Динамо, серед них фінал Кубку України, на секундочку всі 120 хвилин. Тому, особисто від мене респект і повага.

Романов, такий Романов... Помилок за матч більше в сторону Олександрії, ніж в сторону Динамо, але будемо розказувати про те, кого і нащо тягнуть, адже "піпл схаває"

Пенальті? Мені здається вони обидва чисті. Прямо повіяло матчем Ювентус-Аталанта. Спочатку Сирота грає в ногу, а у другому таймі Шабанов все ж таки також задіває гравця Олександрії. Це все зветься - неякісний відбір. Але, якщо пенальті чисті, то футбол складається з дрібниць. І ось, приклад явної непослідовності, неадекватності дій головного арбітра цього матчу:

• перший тайм - жовта Сироті на 29 секунді. За такий фол давати жовту, ну вибачте, це явна заангажованість, а далі було все зрозуміло.

•  перший тайм - надуманий кутовий на ворота Динамо. При чому з підказки Арановського. Дивимось повтор - його не було й близько.

•  перший тайм - чисто збивають Русина, але чомусь Романов мовчить. У нас фоли свистять тільки в одну сторону, але будемо розповідати про "тягнуть".

•  другий тайм - орієнтовно 57 хвилина, Гордієнко прямою ногою летить в Русина, жовтої нема. Але на 80 хвилині, при боротьбі Циганкова, він дає жовту Віктору, ще й назначає фол в нашу сторону. Це маразм.

• другий тайм - орієнтовно 60 хвилина, футболіст Олександрії в метрах 20-25 від свої воріт грає рукою. Свисток є? Ні, його немає. А це втрачена можливість.

• другий тайм - орієнтовно 70 хвилина, той же самий Гордієнко фолить і знову без жовтої. Так в чому відрізняється ПЕРШИЙ фол СИРОТИ, від ТРЬОХ фолі ГОРДІЄНКА? Про це ніхто не скаже, тому що не вигідно. Це не хайпово.

І таких епізодів можно назбирати гору. Але чомусь ніхто не спішить відстороняти Романова, як зробили це з Бойко. З Зорею я впевнений, що відсудить Монзуль, а на ВАРі буде сидіти цей "арбітр". До речі, про ВАР. У нас правила якісь особливі на матч з Динамо?

Бойко все правильно каже. За воротарями дивляться дуже прискіпливо, щоб не дай Боже ногу від лінії не відірвав. Але, камон. Потрібно було перебивати пенальті по всім правилам. Тут також, напевно, Динамо тягнуть?

Якби Бойко відбив удар? То першим на добивані був би гравець Олександрії. Це по правилам? Денис має право на ці претензії, вони об'єктивні.

Михайличенко більше не тренер Динамо? У команди немає взаємодії з тренером та навпаки

Складається таке враження, що всі не розуміють, що від них хочуть. Гравці не розуміють тренера, а тренер гравців. Ніхто не знає куди бігти, жодної комбінації за тайм. Величезний відсоток втрат м'яч. Ледь не одна достойна позиційна атака в Динамо. 0 ударів в площину воріт Паньківа.

Тобто, відбувається повна анархія. Починаючи від вибору стартового складу. Так звичайно, потрібна була ротація, але Шапаренко береже ноги для відпустки, Русин зовсім провалився, вкотре вже. Грати годину на полі та не мати моменту, ну це сором.

Михайличенко не тренер Динамо. І вже потрібно просто дограти сезон. Без різниці, яке місце займає Динамо. Будь-яка позиція наприкінці сезону - буде заслуженим результатом для такого тренерського штабу.

У футболістів Динамо Київ немає бажання зайняти навіть друге місце. Так, як вони грали перший тайм - це сором, кошмар, біда

Поки деякі кліпали думки про "как в этот раз Александрия сольет Динамо", динамівці сами були не проти злити матч. Деякі футболісти на полі цього навіть не приховували.

Микола Шапаренко. Відверто поганий матч. Багато браку, багато втрат, м'яч не взятий під контроль. Звідси й отримані пенальті.

Томаш Кендзьора. Ні на оборону, ні на атаку. Футболіст-невидимка. Повний регресс і це перший кандидат на продаж якомога скоріш.

Назарій Русин. Я впевнений, перейде він в Зорю і буде стабільно забивати. Київ не його команда, важко йому тут. Він не розуміє ні схему гри, нічого. Плутається під ногами і панікує. 60 хвилин паніки від Русина і 15 хвилин майстерності від Вербича. Різниця велика між футболістами.

Потрібно відмітити Карлос де Пена знову. Це напевно на пару з Вербичем футболісти, які прагнуть грати в Лізі Чемпіонів, можливо вони не відповідають рівню такого турніру, але вони хочуть. В них горять серця і очі.

Вербич зробив все що міг, але цього виявилось недостатньо

Поки всі глузували що в Динамо немає форвардів, особисто я писав одне ім'я - це Беньямін Вербич. І як, виявляється, то так. Це готовий форвард для Динамо. Вербич забив гол близнюк кубкового матчу, а потім вдало відчув момент і зіграв на добивані.

Беньямін на позиції форварда за 2 останніх гри забив 3 голи. А якщо подивитись за сезон, то вже 5. Забивав Зорі в Києві - головою, та Маріуполю на виїзді - головою. І це все з позиції центрального нападника. Так, що кажете, немає форвардів, так? Вони є, їх потрібно бачити і працювати з ними.

Динамо було близькі до перемоги, якби якісно відбирали м'ячі та заспокоїли гру наприкінці поєдинку. Вербич міг стати героєм, він по суті їм і став, але з гірким присмаком.

Перший фінал Динамо програли. Так-так, навіть не зіграли внічию, а програли. Це невтішний результат. Попереду ще два матчі, щоб все виправити. Щоб почати грати не після замін, а зі стартових хвилин. Щоб почати не берегти ноги для відпустки, а на повну віддатись на полі і зайняти прохідне місце у Лігу Чемпіонів.

Великий респект фанатам Динамо, які продовжують підтримувати команду. Вони можуть злитися, лаятись, але вони її підтримують. І ця підтримка буде на матчах з Зорею, з Колосом. Побажання гравцям - грайте, грайте за клуб та за фанатів. Ви самі собі створили таку ситуацію, тепер потрібно віддати все що у вас є, щоб не допустити остаточного провалу.

Дякую за увагу.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты