Tribuna/Футбол/Блоги/31 СЕКТОР/Орієнтовний склад «Динамо Київ» на фінал Кубку України 2019/2020

Орієнтовний склад «Динамо Київ» на фінал Кубку України 2019/2020

Михайличенко має широкий вибір. Хто вийде на поле на фінал Кубку України?

Блог — 31 СЕКТОР
7 июля 2020, 11:05
9
Орієнтовний склад «Динамо Київ» на фінал Кубку України 2019/2020

Олексій Михайличенко має достатньо виконавців, щоб здивувати полтавчан в цю середу. Розглянемо чотири пріоритетні варіанти складу киян на фінал Кубку України сезону 2019/2020.

Стартовий склад по мотивам Олексія Михайличенка за цілий сезон

Цей склад найбільше підходить, виходячи з логіки тренерського штабу за цілий сезон. На воротах - Бущан, адже Бойко жахливо зіграв в попередньому матчі, а Михайличенко і КО полюбляють змінювати воротарів. Повернення Шабанова і Попова до основного складу. Також Миколенко залікував свої травми і може допомогти команді в Харкові. Трійка - Кендзьора, Сидорчук, Буяльский залишається безальтернативною. Повернення Шепелєва до основи, адже Шапаренко провів дуже слабку гру на цій позиції. По флангам: Вербич та Віктор Циганков. Останній, сподіваюсь, видужав і дасть бій ворсклянам. На вістрі атаки - Назарій Русин. Якого, скоріш за все, змінять по перерві.

Склад, який переважно Динамо використовує у другому таймі своїх матчів

Після того, як в першому таймі знову нічого не виходить, Динамо починає перебудовуватись на таку схему. Виходить Де Пена, який не піде з поля без результативної дії, а словенець Вербич пересувається на позицію форварда, де створює дуже багато гостроти біля воріт суперника. Чому б не спробувати, такий склад зі стартових хвилин? Чи знову консерватизм переможе і Динамо буде імпровізувати далі?

Мега-атакувальний склад, який скоріш за все має назву «будь-якою ціною забити швидкий гол, а краще два»

Це дуже ризикований стартовий склад. По-перше - на воротах Денис Бойко. Все ж таки, психологія цього воротаря краще, ніж у Бущана. Денис проводив не один фінал і видати перфоманс на одну гру зможе, навіть після провального попереднього матчу. Повернення Микити Бурди до центральної захисної лінії прибере Попова зі складу. Пара Шабанов-Бурда починала сезон і в зіграності не втратила. Але чи набрав Микита оптимальну форму для такого важливого матчу? Під нападником розташувався Міккель Дуелунд. Креатив на пару з Віталієм Буяльским організувати вони зможуть, а чи будуть відпрацьовувати на захист? Сумніваюсь. Тим паче Ворскла буде робити ставку на контратаки зі швидкими флангами. Попереду - Вербич, Цитаїшвілі, Де Пена. Трійка, яка показала себе в недільному матчі. Всі брали участь у гольових атаках. Цитаїшвілі віддав предгольовий пас, а Вербич та Де Пена забили два м'ячі за динамівців. Тим паче, такий склад підійде на випадок, якщо Циганков не зможе взяти участь у поєдинку.

Склад моє мрії на фінал Кубку України. 5 обороняються - 5 атакують

Склад, який орієнтований на баланс між захистом та атакою. Андрієвський та Сидорчук розташовуються на одній лінії і відповідають за нейтралізацію контратак, а також будування атак своєї команди. Під нападником грає Віктор Циганков, який має досвід, при чому успішний (1/8 фіналу Кубка України) гри в даному амплуа. Попереду незмінна трійка. Знову ж таки, замість Бурди, можливо вийде Попов. Головне в цій схемі - фланги. Кендзьора та Миколенко повинні бути дуже активними, а не як завжди, коли Миколенко по всій бровці, а Кендзьора не туди й не туди.

А який по-вашому оптимальний склад на матч проти Ворскли в середу? Кого б ви хотіли побачити в основі Динамо?

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты