Tribuna/Футбол/Блоги/31 СЕКТОР/Гравець Динамо-Ю19 Артем Шулянский ексклюзивно для 31 SECTOR

Гравець Динамо-Ю19 Артем Шулянский ексклюзивно для 31 SECTOR

Чому обрав Динамо, хто може завести команду та багато чого іншого.

Блог — 31 СЕКТОР
3 мая 2020, 13:14
5
Гравець Динамо-Ю19 Артем Шулянский ексклюзивно для 31 SECTOR

Продовжуємо нашу серію міні-інтерв'ю з гравцями молодіжного складу київського Динамо. На черзі, у нас в гостях, вінгер Динамо-Ю19 Артем Шулянский. За цей сезон, півзахисник київського клубу, провів 13 поєдинків та відзначився 3 м'ячами. Артем розповів про те чому вибрав Динамо, поділився своїми враженнями на багато інших запитань.

Як потрапив у Динамо? Чи їздив на перегляд до інших клубів?

- Играл в Арсенале (прим. "Киев"), потом были приглашения с двух клубов Шахтёр и Динамо. Пошёл сразу в Динамо, так как хотел здесь играть с самого детства.

Розкажи про свій імідж, не так багато у нас футболістів з такими цікавими зачісками, напевно тебе часто порівнюють/порівнювали з Шапаренко.

- Мне нравятся длинные волосы, когда-то сделаю дреды, но если это будет не красиво - то об этом никто не узнаёт!

У цьому сезоні ти лідер по кількості ключових передач, як вдається відчувати момент з голом, момент коли потрібно асистувати партнеру?

- Просто есть моменты когда надо отдать, а когда нет, но я не всегда даю передачи.

Моделюємо ситуацію. Ви програєте 1-0 в важливому матчі ЮЛЧ і в перерві потрібно завести команду, хто здатен взяти на себе роль мотиватора?

- Первые кто может завести команду это тренера, а потом уже дополнить могут Денис Попов, Георгий Цитаишвили.

• Який матч в ЮЛЧ, в якому ти брав участь, тобі запам'ятався найбільше та чому?

- Больше всего запомнился "Ювентус"! Потому что, пришло много людей за нас поболеть, за нас впервые пришло столько людей поболеть!

Який для тебе кращий тренер: той що сидить на лавці, не видає свої емоції, чи той що завжди на бровці та емоційно реагує на кожний момент у матчі.

- Думаю тот что всегда возле бровки. Он подсказывает, поддерживает и переживает!

Як підтримуєте легіонерів у вашій команді? Того ж Окоро, новачка Жозе Мартіна. Можливо познайомився з Беніто.

- Та ну как, Джозефа и Бенито мы не понимаем, так как они нас, но иногда можем пообщаться на английском, пару предложений и все. А Мартин же украинец, он прекрасно всех понимает и мы общаемся без проблем.

• Артем, твоя позиція на полі це вінгер, але коли я дивлюсь ваші матчі, ти практично завжди вступаєш у відбір і відбираєш. Це установка тренера, чи це така самовіддача від себе?

- В первую очередь нужно помогать в обороне, не только бегать впереди. Я это прекрасно понимаю. Нам уже не говорят тренера что нужно возвращаться назад, мы это сами понимаем!

Дивлячись на ваші результаті у молодіжному чемпіонаті України, ви просто космос, що не матч розгромна перемога: 2-8 з Маріуполем, 0-8 зі Львовом, 5-0 з Волинню, 0-6 з Десною, 5-1 з запорізьким Металлургом. І це я не рахував рахунки по типу 3-0, яких також вдосталь. Чи не виникає думок про де знайти мотивацію на таких суперників?

- Мотивация всегда есть, нам нужно расти и играть каждую игру на максимум. Каждый из нас хочет играть в первой команде, по этому мы все стараемся и выкладываемся на все 100%.

***

Особисто від мене, дякую Артему за те що поспілкувався з нами. Підписуйтесь на інстаграм молодого таланту київської команди - 11_shulya_11.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты