Tribuna/Футбол/Блоги/Санчо, Беллінгем, Довбик. Що між ними спільного? ТОП-3 історії трансферів. Та яка вартість гравців на даний момент?

Санчо, Беллінгем, Довбик. Що між ними спільного? ТОП-3 історії трансферів. Та яка вартість гравців на даний момент?

Автор — Marta Klibkevych
18 января, 17:52
2
Санчо, Беллінгем, Довбик. Що між ними спільного? ТОП-3 історії трансферів. Та яка вартість гравців на даний момент?

2023 рік у футбольній сфері був максимально багатим на скандали, матчі, суперечки і не тільки. Проте, цьогоріч вболівальники мали змогу побачити дуже цікаві трансфери. Серед усіх є трійка гравців які перевершили себе у новому клубі.

Джейдон Санчо

Англійський футболіст, нападник (Боруссія Дортмунд).

У юнака досить цікава трансферна історія. 31 серпня 2017 року відбувся трансфер у "Боруссію" (Дортмунд). Вартість якого складала 8.73 млн євро. 21 жовтня цього ж року Санчо дебютував . У 2019 році футболіст став наймолодшим гравцем Бундесліги,який забив 15 голів. Уже у 2021 Джейдон опинився у Манчестер Юнайтед, сума трансферу якого складала 85 млн євро. Але 2024 рік розпочався з несподіванки, що 14 січня Джейдона Санчо орендувала німецька "Боруссія"(Дортмунд) де гравець вже зумів віддати гольову передачу у матчі проти "Дармштадта".

На даний момент трансферна ціна гравця становить 25 млн євро.

Джуд Беллінгем

Англійський футболіст , півзахисник клубу "Реал Мадрид".

У липні 2020 Джуд перейшов у дортмундську "Боруссію" Дебютував за клуб 14 вересня 2020 року. 19 вересня відзначився гольовою передачею у матчі проти менхенгладбаської "Боруссії". Проте 14 червня 2023 року відбувся трансфер у "Реал Мадрид" де Беллінгем грає під номером 5.Сума трансферу становила 103 млн євро.

Трансферна вартість зараз становить180 млн євро.

Артем Довбик

Український футболіст, нападник у "Жироні".

Влітку 2020 року Довбик підписав контракт з "Дніпром-1".Трансфер вартував 2.2 млн євро. У матчах відзначався великою кількістю голів . Через 2 роки Артем потрапив у іспанську "Жирону" на 5 років. Сума трансферу стала рекордом для іспанського клубу 7 млн євро. Гравець одразу відзначався голами та результативними передачами. Ставав найкращим гравцем місяця на думку вболівальників та у грудні 2023 був визнаний гравцем місяця в Ла-Лізі.

Вартує Артем Довбик 28 млн євро.

Лучшее в блогахБольше интересных постов