Tribuna/Футбол/Блоги/Малієць, якого буцімто підписала "Барса". Німець, який вже зірка в Каталонії. Зацініть головних зірок ЧС U-17 (ВІДЕО)

Малієць, якого буцімто підписала "Барса". Німець, який вже зірка в Каталонії. Зацініть головних зірок ЧС U-17 (ВІДЕО)

Автор — FootballTalentFactory
3 декабря, 00:13
Малієць, якого буцімто підписала "Барса". Німець, який вже зірка в Каталонії. Зацініть головних зірок ЧС U-17 (ВІДЕО)

Навряд чи ви пильно стежили на Чемпіонатом Світу у віковій категорії U-17. Сьогодні в цьому турнірі перемогу святкували німці. А Їх гравця Ноа Дарвіха чимало ресурсів визнало найкращим футболістом турніру. Юнак вже тренується з першою командою "Барселони". Ймовірно, Хаві скоро і дасть йому можливість дебютувати. Чому така довіра? Відповідь знайдете на відео. Багатообіцяючі аванси про "спадкоємця Мессі" - не порожній звук.

Перемогу Німеччини навряд чи можна назвати сенсацією. А ось третє місце загадкової збірної Малі - це реально шок.

Ви можете скільки завгодно сумніватися в істинному віці африканців. І щодо окремих персон ваші сумніви точно будуть небезпідставними. Малійці взагалі найбільш закрита команда чемпіонату. Їх асоціація відмовилася надати чимало біографічної інформації про деяких гравців, пославшись на те, що цих даних немає в національному архіві. Багато статистичних ресурсів не знають навіть назв клубів, за які виступають молоді малійці.

Утім, справжнім відкриттям турніру став Ібрагім Діарра. 16-річний капітан цієї збірної. Широкий загал відкрив цього вінгера для себе лише на цьому турнірі. Утім, подейкують, скаути Барселони знали про нього ще 2 роки тому. Ба більше, подейкують, що Діарра (точніше його батьки) вже уклали таємний контракт з Барсою. Погляньте на якості цього африканця в тактичному розборі від каналу Football Talent Factory. Його оглядачі вже називають Діарра прийдешнім королем африканського футболу.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты пользователя

Все посты