Tribuna/Футбол/Блоги/Дебютний матч Артема Довбика за ФК Днiпро Днiпропетровськ | Всi дiї (вiдео)

Дебютний матч Артема Довбика за ФК Днiпро Днiпропетровськ | Всi дiї (вiдео)

Автор — SpielRate
29 сентября, 20:54
2
Дебютний матч Артема Довбика за ФК Днiпро Днiпропетровськ | Всi дiї (вiдео)

Сезон 2015/2016 був останнiм для ФК Днiпро, коли клуб з нинi одноiменного мiста претендував на медалi та являв собою все ще доволi вагому силу за мiрками українського футболу. Головним тренером тодi досi був Мирон Маркевич, а у нападi все ще наводили жах на захисникiв УПЛ брили нападницького мистецтва: Роман Зозуля, Євген Селезньов (взимку покине клуб), Лейте Насiменто Матеус. Через яких молодому Артему Довбику так i не вдалося дебютувати протягом того сезону в УПЛ - якiсть складу ще дозволяла обходитись без масового залучення молодi, як це сталося вже у наступнiй кампанiї 2016/2017. Проте у Кубку України Артем отримав таку можливiсть - на 71-й хвилинi матчу-вiдповiдi проти донецького "Олiмпiку" майбутнiй гравець "Жирони" здiйснив свiй дебют за синьо-бiло-блакитних, з'явившись на замiну замiсть Романа Безуса, та став свiдком аж чотирьох голiв за 20 хвилин. Вже через три хвилини пiсля виходу на поле, Довбик був змушений наочно споглядати, як Ян Лаштувка виймає iз сiтки ворiт два м'яча за двi хвилини - "Олiмпiк" забив на 74-й та 75-й хвилинах. Рахунок 2-1 на користь гостей їх все одно не виводив далi, але "Днiпро" таки пiдтвердив статус фаворита, забивши два пiзнiх голи. Переможним вiдзначився Роман Зозуля, вiдзначившись чудовим ударом через себе з передачi Мiш(х/ч)еля Бабатунде.

Взагалi, цей матч не був для Артема абсолютно дебютним, адже на офiцiйному рiвнi вiн вже встиг зiграти ще за черкаський "Днiпро". I знаєте, якщо подивитись на назви тих клубiв, за якi виступав Довбик протягом своєї кар'єри, може скластися враження, що вiн кожного разу обирав свiй наступний клуб за певним принципом. Подивiться самi: "Днiпро" Черкаси, ФК "Днiпро" Днiпропетровськ, СК "Днiпро-1". Не сильно здивуюся, якщо з'ясується, що Жирона або Мiдтьюланд також зi своїх мов переводяться якось типу "Днiпро", хоча власнi назви не перекладаються, та й таке. Сенс ви зрозумiли.

Коротше кажучи, пропоную вам подивитись вiдео з мого YouTube-каналу, у яке Я помiстив всi дiї Артема Довбика з його дебютного матчу проти "Олiмпiка". Якщо подобається ФК Днiпро або СК Днiпро-1 - вам точно варто пiдписатися. Лайк можете також поставити. Приємного перегляду.

Другие посты пользователя

Славія. Що ти таке?
10 августа, 17:39
2
Все посты