Tribuna/Футбол/Блоги/У Манчестері новий Великий Вікінг. Юнайтед підписав Гойлунда. Він готовий кидати виклик Голланду. Ох, буде спека (ВІДЕО)

У Манчестері новий Великий Вікінг. Юнайтед підписав Гойлунда. Він готовий кидати виклик Голланду. Ох, буде спека (ВІДЕО)

Автор — FootballTalentFactory
29 июля, 22:59
2
У Манчестері новий Великий Вікінг. Юнайтед підписав Гойлунда. Він готовий кидати виклик Голланду. Ох, буде спека (ВІДЕО)

Знайомтеся, Расмус Гойлунд. Йому 20, він данець і грає за Аталанту. Поки ще. Та його вже хочуть Баварія, МЮ, ПСЖ.

Італійці прагнуть за свого нападника понад 70 мільйонів євро. І це не примха. Гойлунд дійсно топовий сучасний страйкер. Останній для нього вийшов просто казковий. Вся Європа писала про нього восени. Можливо, ви забули. Але Расмус з ноги увірвався в національну збірну. Гол словенцям, дубль казахам і хет-трик фінам. Зараз у нього 6 голів у 6-ти матчах за головну команду Данії.

Додайте до цього 16+7 в клубному сезоні. І загалом дуже впізнаваний ігровий почерк. Хойлунд провів лише перший сезон у топ-чемпіонаті. Погляньте наш тактичний огляд. Расмус дуже працьовитий форвард. Дуже. Гасперіні розвинув у ньому ці здібності. Хоча в академії тренери добряче попрацювали над працелюбством данця. Він топово читає гру. Прогнозування епізоду - його сильна сторона. Кремезність (193 см) дозволяє бути переконливим у боротьбі будь-якого штибу. А хороший дриблінг за такої атропометрії робить Гойлунда нападником мрії.

До Бергамо він грав у значно скромніших клубах - Штурм, Копенгаген… Але геометрична прогресія його кар’єри неодмінно зберігатиметься. А на стадіонах Манчестера невдовзі цілком можемо побачити битву двох Вікінгів. Червоного Гойлунда і Синього Голланда.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты пользователя

Все посты