Tribuna/Футбол/Блоги/Ексголкіпер "Ньюкасла" та "Вест Гема" Гіслоп: "Мудрик - провал року в АПЛ"

Ексголкіпер "Ньюкасла" та "Вест Гема" Гіслоп: "Мудрик - провал року в АПЛ"

Автор — Lopatasamolet
31 марта 2023, 21:02
5
Ексголкіпер "Ньюкасла" та "Вест Гема" Гіслоп: "Мудрик - провал року в АПЛ"

Колишній голкіпер "Ньюкасла" та "Вест Гема" Шака Гіслоп назвав Михайла Мудрика головним провалом року в англійській Прем'єр-лізі.

"Тому що він був жахливим. Він коштував 100 млн, але навіть не може потрапити до стартового складу "Челсі", - пояснив свою думку Гіслоп в ефірі ESPN.

Цікаво, що ресурс The Chelsea Chronicle не погодився з колишнім футболістом, написавши у відповідь: "Насамперед, ми не могли погодитися з цим! Поки він зіграв лише сім ігор за "Челсі", шість із них - у Прем'єр-лізі, тож називати його провалом року просто смішно.

Так, від нього чекають багато чого, щоб він показав, тому що клуб так багато виклав за нього. З цієї точки зору можна зрозуміти, що дехто досі не в захваті.

Проте цей хлопець з надзвичайною швидкістю перейшов до Прем'єр-ліги з українського чемпіонату. Він грає за команду, яка цього сезону також сильно розчаровує.

Ми безперечно бачили достатньо в матчах Мудрика за "Челсі", щоб захоплюватися ним. Це ті якості, які справді можуть допомогти Михайлові заткнути критиків і показати свою справжню силу".

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты пользователя

Все посты