Tribuna/Футбол/Блоги/Goodison News: "Миколенко був приголомшливо поганим у матчі з "Ліверпулем"

Goodison News: "Миколенко був приголомшливо поганим у матчі з "Ліверпулем"

Автор — Lopatasamolet
17 февраля 2023, 17:01
4
Goodison News: "Миколенко був приголомшливо поганим у матчі з "Ліверпулем"

Журналіст Goodison News Сайкат Мандал вважає, що в наступному матчі "Евертона" проти "Лідса" Віталій Миколенко має поступитися місцем у стартовому складі Рубену Вінагре.

"Віталій Миколенко виконав чудову роботу від того часу, як приєднався до клубу, і цього сезону він регулярно грає на позиції лівого захисника. Він був одним із гравців, кому Лемпард дуже довіряв, і його використовували у кожному матчі.

Та Дайчу, мабуть, не сподобається гра Миколенка проти "Ліверпуля". Український захисник був приголомшливо поганим під час гри, і саме він винен у першому голі. Лівий захисник опинився в нейтральній зоні, коли "Ліверпуль" провів швидку контратаку.

Він не закрив Дарвіна Нуньєса і не зміг запобігти навісу, з якого забив Мохамед Салах. То була помилка школяра з його боку. Він - чудовий захисник, але настав час Дайчу дати Вінагре шанс проявити свій талант. Миколенку потрібна конкуренція, і Дайч може донести це до людей, прибравши його зі стартового складу на наступну гру", - написав Мандал у своєму матеріалі на сайті Goodison News.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты пользователя

Все посты