Tribuna/Футбол/Блоги/Про реслінг українською/Логан Пол захищатиме титул чемпіона США

Логан Пол захищатиме титул чемпіона США

Автор — WWE Looks UA
16 марта, 18:30
Логан Пол захищатиме титул чемпіона США

На WrestleMania 40 чемпіон США Логан Пол зіткнеться з величезним викликом, оскільки він захищатиме свій титул проти Ренді Ортона та Кевіна Оуенса в матчі потрійної загрози.

Мегазірка соціальних мереж наживає більше ворогів, ніж союзників відтоді, як у жовтні минулого року на WWE Crown Jewel скинув з трону Рея Містеріо у боротьбі за титул чемпіона США.

Пол образив Оуенса, обманом здобувши перемогу через дискваліфікацію під час їхнього матчу на Royal Rumble на початку цього року, і з того часу KO невпинно переслідує Пола.

На WWE Elimination Chamber Пол нажив собі ще одного ворога в особі Ренді Ортона. Після того, як Ортон усунув Пола за допомогою RKO, Мегазірка соціальних мереж прикинувся травмованим, щоб залишитися в клітці, перш ніж вдарити Гадюку кастетом і дозволити Дрю Макінтайру перемогти Ортона в поєдинку за титул чемпіона світу у важкій вазі на WrestleMania.

Після того, як Пол висміяв генерального менеджера SmackDown Ніка Алдіса за те, що той не призначив йому бій на WrestleMania, Алдіс повідомив, що Пол буде захищати свій титул проти KO та Гадюки.

Тепер Пол повинен змагатися з двома колишніми чемпіонами США, які мають чемпіонський послужний список і кілька знакових перемог на WrestleMania.

І Ортон, і Оуенс вигравали титули та брали участь у головних подіях WrestleMania, чого Полу ще доведеться зробити.

Пол підірвав інтернет на минулорічній WrestleMania, коли він зіткнувся з Сетом " Фрікін" Роллінсом, перевершивши всі рекорди за кількістю переглядів у соціальних мережах. Повні випуски шоу українською в Telegram ⁠⁠⁠⁠⁠https://t.me/TheWWELooks

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

WrestleMania XL та цифри
15 апреля, 20:21
Все посты