Tribuna/Футбол/Блоги/Vidiscope/Олександр Ткач про можливі перевибори президента ФФУ

Олександр Ткач про можливі перевибори президента ФФУ

Головний редактор Трибуни Олександр Ткач ділиться своїми думками з приводу анонсованого перезавантаження Федерації футболу України та виборів президента ФФУ.

Блог — Vidiscope
Автор — vidiscope
23 декабря 2014, 17:45
1

Олександр Ткач: «Спільнота хотіла побачити, якщо вже не почула їх від Конькова, побачити людину, яка принаймні проблеми артикулює, їх усвідомлює, яка принаймні говорить, ось ця проблема, давайте з нею ось це зробимо»

Я би не звертав увагу на те як Коньков влаштовував увагу колективних членів ФФУ, а потім перестав влаштовувати. Залізти до них у голову дуже важко і таке враження, що вони трошки іншими керуються факторами коли голосують, але в реальності Коньков не влаштовував спільноту, загальноукраїнський футбол, тому що не зрозуміло що він зробив за ці роки, що він був при владі, зрозуміло чого він не зробив із того, що заявляв і чого від нього вимагали.

Питань до нього маса, але відповіді на них немає, ми їх не почули за весь цей час. Зрозуміло, спільнота хотіла побачити, якщо вже не почула їх від Конькова, побачити людину, яка принаймні їх артикулює, їх усвідомлює, яка принаймні говорить, ось ця проблема, давайте з нею ось це зробимо, те-се п’яте-десяте. Хтось інший, хто ці проблеми підніматиме, з ким можна розмовляти: а що ви зробили? Ми зробили ось це. Добре, це получилося, цього не получилося, тобто якесь просування відкрите. Зрештою ми бачили тільки просування чиновників у медіа-просторі.

Перевибори можуть вирішити цю проблему і вони мали би вирішити цю проблему, але судячи з того як розвиваються ці події, вони не вирішать проблему. Тому що вже зараз видно, що все буде вирішуватися не шостого березня, як це логічно, а в кулуарах перед цим. Вже зараз розпочинається артпідготовка така. Уже зараз конкретні люди, і уже зараз починає просувати кандидатуру свою Андрій Павелко, і вже зараз видно, хто фаворит цієї гонки. Видно, що принципово ситуація не зміниться. Зміняться обличчя, одні люди змінять інших, це не буде перезавантаження, як обіцяють чиновники, нажаль.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты