Tribuna/вид спорта не определен/Блоги/Vidiscope/Олександр Тингаєв дає прогноз на півфінал Аргентина – Нідерланди

Олександр Тингаєв дає прогноз на півфінал Аргентина – Нідерланди

Шоковий результат матчу Німеччина – Бразилія спонукає з нетерпінням очікувати другої півфінальної зустрічі. Прогнози справа невдячна, тим не менш Олександр Тингаєв робить другу спробу.

Блог — Vidiscope
Автор — vidiscope
9 июля 2014, 19:38

Аргентина чимось нагадує той шлях збірної Аргентини 86-го року з Марадоною. Тоді ж також фактично всю команду витягнув один Марадона, дон Дієго. Зараз у 2014 році Мессі фактично всі вирішальні м’ячі забиває, він тягне за собою всю команду і команда, як і тоді 86-го, грає на Мессі. Зараз я спостерігаю, принаймні в плані командному, Аргентина, так, вона динамічна, швидкісна, достатньо силова команда, але от в плані індивідуальностей, все одно Мессі, коли в команди не виходить, тоді все уже бере у свої руки і намагається, як той Марадона у 86-му витягувати.

На мій погляд є невеличка перевага чисто в моральному і психологічному плані у Голландії. Вони нарешті виграли ось цю серію пенальті. У них є сильний дуже тренер Луї ван Гал, про що ми навіть говорили перед чемпіонатом, і ван Гал це доводить. Ван Гал навіть чимось схожий із Льовом. Вони різні, абсолютно різні, але у них є одна віра, і мені здається, команда їм абсолютно підчиняється.

Я навіть десь у душі буду за Голландію, тому що ця команда мені імпонує, і вона ще жодного разу не була чемпіоном світу. Дуже багато українців за Голландію вболіває, і ми якось з ними злилися дуже після того, як їхні вболівальники на Євро приїжджали, були у Харкові. Нехай вони там і не дуже добре виступили. Команда, яка жодного разу не була чемпіоном світу, насправді вона вже мала скільки шансів. Для будь-якої збірної, яка тричі виходила у фінал і не виграти, то насправді такого ще жодного разу не було.

Другие посты блога

Все посты